Navštíveno 2520x

Super, takže na NOVÉ bude jen Moto 2, ale Moto GP bude na Nova Sport, hmmm, opět díky, novo... :-(

01.05.2010, 12:34 |
DaveX Koukni tady, moc jsem se tam nedíval ale třeba tam najdeš nějaký kanál, který ti půjde sledovat online:
[ Link ] jinak pokud máš satelit, tak by to mohli dávat třeba na DSF ne? Zkus kouknout
poděkuj abrahámovi .. ten jim dal (nově) licenci skoro zadarmo .. ale něco za to na oplátku chtěl ...
... nova pak vydala prohlášení, že 250ccm mělo loni větší sledovanost jak MotoGP :-)
Kokoti Novácký grrrr !!!!!
njn taky sem nasranej po f1 me neba .... ale moto2 potesila po par minutach padem . Tam popadaly jak svestky

02.05.2010, 17:28 |
fredh jako motorky bomba. Ale ten arcičurák co to komentuje, no větší hovado tam dát nemohli. Ty jeho bláboly a naprosto nezáživný vyjadřování...
Zlatej Bursa, když to dávali 2roky zpět na čt, to je machr.
kouká někdo na to dneska, teď? Jestli to Rossi dá, tak zaslouženě!!!!!!!!!!!!!!!!
Koukam on-line a i kdyz to neda, tak je pro me letos sampionem at se treba FIA stavi na hlavu...
jak se chudák Márquez snaží, aby Lorenza nepředjel, to je děs :-(
Na blití... Jindy by ho sejmul jako nic. NJ zas ta politika vyhrála... Ale já mám jasno kdo má letos titul ;)