Navštíveno 3501x

Má někdo přehled jak jsou na tom v současné době nabídky na levné letenky?Konkrétně by mě zajímala Barcelona v průběhu druhé poloviny Září.Nebo kdyby mi mohl někdo poradit nějáký web kde se to dá vyhledat či sledovat.Nikdy jsem se o toto nezájimal a když zkusím nějáký web co mi najde google,tak mě to jen přesměrovává furt dokola na další vyhledávání.
Předem děkuju

17.07.2010, 16:39 |
Kamil www.akcniletenky.com

18.07.2010, 13:30 |
urbi www.skyscanner.cz
www.wizzair.com

19.07.2010, 11:23 |
Alííí Letěli jsme s přítulkyní před měsícem do Barcelony s WIZZAIR, stejně tak loni na podzim do Říma, a ted mám koupený 2 letenky na září do Paříže.
Jen dej pozor na jaký letiště dosedneš, aby bylo blíž k centru města, a nemusel jsi platit za autobusy.
Hotel pak vybereš na HOTELS.COM

19.07.2010, 11:47 |
Sau ...což ťa zrovna v případě té Paříže čeká :) 4x13 euro tuším že ?
Barcelona..hmm..skvela volba!!

19.07.2010, 12:38 |
Alííí Sau: Jj, asi tak. Ale zas nekupto za tu cenu... ;-) Zpáteční letenka pro oba za 2.200,- Kč. To projedu víc autem do Brna a zpátky.

19.07.2010, 12:47 |
Sau To zas jo :) Příště ale možná zkusit vychytat nejaků dobrů cenu od EasyJet, ten létá z Prahy na letiště Charles de Gaulle, z kama ušetříš za dopravu do města dobrů tisícovku oproti Beauvais.

15.01.2013, 18:47 |
hanx obnovím téma :-) dá se sehnat zpáteční letenka do Mexika levněji než za nějakých 27 tisíc? zkoušel jsem scyscanner i jiný stránky, ale nikde se na tu cenu nedostanu... termín cca červenec, srpen
zalezi odkud. Treba z Budapesti sezenes na srpen o 10tis levneji...ale teda s Iberii, se kterou litam nerad :)

15.01.2013, 22:58 |
Sau hanx : samozřejmě dá, ale netvrdím že vždy za každých okolností. Hodně záleží jak moc si co sa místa odletu, přestupů a obodbí v roce týče flexibilní. Známí tam teď letí a letenka jich stála snad 6 tisíc.

15.01.2013, 23:42 |
hanx A kde? protože já jsem flexibilní dost, ale pokud bych dal za dopravu do místa odletu tolik co ušetřím za letenku, to je mi k prdu ;-) nevím jak to mám hledat, podle termínů, když si můžu dát odlet tam v rozmezí jednoho měsíce (a zpátky třeba 2 - 3 týdny). Nikde jsem neviděl na výběr, že by se místo konkrétního data odletu dalo dát rozmezí.

15.01.2013, 23:51 |
Sau Je možné, že zrovna teď na červenec-srpen nic pod 27tis. není. A možná ani v tyto termíny (sezona ?) nejak výrazne lepší ceny ani nebývajů, popravdě netuším (o Mexiko sa nezajímám). Ale třeba v prosinci sa daly kůpit kolem 10-11 tis zpátečka z Prahy určitě.
Jak už tu bylo psané výš, sleduj, třeba, akcniletenky.com, tam sa infa o možnostech všemožně levných letenek objevujů.
spíš než akční letenky doporučuju cestujelevne.com - je tam toho mnohem více a lépe zpracováno
i akcniletenky jsou v pohode.
jen to chce mit stesti. ja diky nim letim za mesic do californie za 7,5 tis s odletem z milana a navratem do prahy :)

16.01.2013, 09:31 |
lukee_cz | Upraveno: 2013-01-16 09:33:14
ale to clovek musi byt hodne flexibilni jak casove tak mistem odletu :( Ale zase kdyz vidim tu cenu do Cali a kolik sem za to naposled dal, tak rozdil to je no :D
hanx: jak uz sem psal, tak minimalne desitku usetris tim, ze to budes resit mimo leto (v zari) a odlet z budapesti, kde jede student agency za par stokorun.
ja to objednaval hned v listopadu. kazdopadne z prahy leti easyjet do milana a letenka vysla na nejakych 750... nevidel bych vubec problem s tim letet z milana kamkoliv jinam :)

16.01.2013, 12:45 |
Sau lukee_cz : Jasně, neco za neco... Zas, takový New York za 13 stovek ( + teda zhruba to samé za přískok na letiště odletu), to už za to stojí :)

16.01.2013, 22:54 |
Sau No, zrovna jak na přivolanů, hned první příspěvek dnes na akčních letenkách : Praha - Mexico City - Vídeň s KLM za ca 16 tisíc. Akorát teda enom max. do konca června.
sau: taky sem si toho vsiml. takze minus tech 10 opet, ale moc brzo. Jo a za tech trinact stovek predpokladam to bylo s tu Alitaliu, co sa nakonec nekonalo ;)
A nevyšlo by levněji třeba klasicky do USA a pak do Mexica? Do USA se dá za 10-12 dostat a pak by to do Mexica nemuselo být drahé...

17.01.2013, 09:42 |
Sau lukee_cz : Njn, ale cena už je lepší. No, co vím tak sa nekonala Pisa za 0 Kč, NY pokud vím tak platí a lidi létajů (U Pisy byl problém že nemohla platit letenka s nulovů hodnotů, což ten NY nebyl). Já sem ho ale nebral takže potvrdit to nemožu.
hanx: Ahoj, už máš ty letenky? Našel jsem zpáteční v srpnu do Mexika kolem 25 000, pokud by to nemuselo být z Prahy, tak 21 000 i míň. Kdyžtak mrkni sem: www.condor.cz

22.02.2015, 14:56 |
almia Extra levné letenky bych neriskovala, akorát to smrdí podvodem.. podivejte se na článek o nakupování letenek do usa
[ Link ]

22.02.2015, 20:39 |
Sau A toto zas reklamů na svoje stránky...
Letel jsem z Milana do New Yorku s nekolika lidma, co meli letenky od Alitalie za 1500,- :) Takze i extra levne letenky obvykle funguji a kdyz to uz koupite a nestoji to fakt 0,- tak to plati...
Mam ted doma dve letenky do Seattlu po 8,5 tisicich :)
Ghofig: zrovna tenhle priklad z Alitalii neni nejlepsi. Tam co bylo zaplaceno neznamenalo, ze se i odleti :) Ale hodne lidem to proslo nakonec. :)