Navštíveno 2025x

kluci, do 14 dni chceme nechat vyrobit kuchyn. Mistni vyrobce, ktery nam bude kychyn delat, dodava spotrebice Bosch.. celkove nas od nej vyjde - vestavna trouba, mikrovlnka, lednice s mrazakem, indukcni deska a digestor na 70tis. Porad laboruju, jestli to necham vsechno od nej a nebo jestli vzit neco levnejsiho a pokoupit si spotrebice sam a usetrit nejakou korunu.. nejde mi teda primarne tolik ani o ty penize, ale jde o to, ze jestli se to za par let vyjebe, tak at se radsi vyjebe trouba za 7 nez za 14 atd.. co myslite? diky za kazdou radu a zkusenost..
A co vlastne chces poradit? Rsil jsi i nejak modely/funkce/cenovou relaci nebo si truhlarovi rekl pocet spotrebicu, on ti rekl Bosch a praskl cenu?
Asi by sis mel prvne ujasnit funkce/design/cena a pak se to muze resit ;) Ja ted taky komplet zarizoval kuchyn a teda skoro kazdy spotrebic jiny vyrobce...protoze "ten umi to a ten za tohle..." :)

16.01.2015, 22:25 |
Tomášek | Upraveno: 2015-01-16 22:29:41
no hele byly sme se podivat v elektru ale proste mne to prijde vsechno stejny, nejsme narocny uzivatele, taze moc pak nechapu rozdil treba u trouby za 7 a 18 atd.. dizajnove to je vsechno plus minus stejny, kdyz je to zabudovany..jde mi o to, jestli mam priplatit a vzit Bosch a nebo na to srat a poskladat si to sam treba z whirpoou atd?
btw tys vybiral jak a jaks vybral? :)

17.01.2015, 00:38 |
AR No my za cca tuto částku měli stejný set + teda myčka. Pokud se třeba na troubu díváš jen z dálky tak ti asi rozdíl moc jasný nebude, ale koukni na štítek na funkce a bude ti jasné co ta za 18má nabícc oproti té za 7. Pak už je jen na zvážení co preferuješ za funkce
Jo mycku v tom mame taky, zapomel sem..

17.01.2015, 08:43 |
lukee_cz | Upraveno: 2015-01-17 08:43:59
Ja chtel co mozna nejoverenejsi veci za zaplatitelnou cenu (= sem vyradil Miele :) ). Takze lednice Liebherr, digestor Sirius, trouba a mikrovlnka Siemens...a pak sem teda po vyberu dost resil design, at mi to do kuchyne pasuje :) cenuvka teda samo pak vyskace.
Pokud staci aby lednice nejak chladila, trouba pekla atd, tak je to "skoro" jedno a bude to o vkusu kazdeho soudruha ;)
My koupili za cca 50 set od Mory. Je to g rady Premium nebo jak se to jmenuje. Funguje skvele 3 roky. Lednici tedy mame whirlpool a nevestavnou.
Ale kvalitativni rozdil mezi Bosch a zrovna Whirlpool nebude. A tak drahy to taky byt nemusi. Koukni obcas na nejakej letak, zda to nemaji v akcnim setu. To se vyplati vzit. U nas ro rozesila Proton.