Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: motobaterie

o Navštíveno 1919x o
o 11.02.2015, 12:09 | johanik
Nějak jsem z těch všemožných baterek vypadl ateď řeším novou baterku do 4kolky, baterka leží vepředu pod nosičem, lítá na ní občas bordel atd. Ale dotaz, co bude lepší GEL, nebo AGM baterka, případně i důvod proč ?

Pro porovnání řeším tyhle dvě baterky Exide

[ Link ]

a

[ Link ]

o 12.02.2015, 03:00 | assassin
Staci agm a myslim ze by stacila i nejaka levnejsi. Pokud opravdu lezi - tak vybirej z tech "factory sealed" ty jsou naplnene a utesnene uz ve vyrobe. Jeste jdou koupit agm baterie ktere nejsou aktivovane - nalejes tam elektrolyt ze zasobniku - on nasakne do te skelne tkaniny co je uvnitr a nacpes tam spunty - ty nemusi tak dobre tesnit jako u tech factory sealed baterek - ale dost mozna by fungovalo i to. Tyhle neaktivovane jsou zas dost levny, myslim ze nakou takovou vartu bys sehnal kolem litru...

Jinak pokud ses ochotnej za baterku vyhodit nejakou vyssi castku - tak ted v motorkach frci lehke li-ion baterky s technologii lifepo4 - pri spravnem pouzivani vysoka zivotnost, mala hmotnost, velky proudy.... Nejznamejsi vyrobce je shorai... Tak muzes kouknout...
o 12.02.2015, 08:04 | johanik
Vzal jsem tu Exidku AGM, měla by snad tedy stačit. Vyšší částku za to fakt nedám a Lionka je mi k nicemu, nepotrebuju usetrit vahu, celej stroj je uz i tak dost mastodont :) Díky za radu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3601 sekund.