Navštíveno 2029x

ahoj, scháníme trezor do domu.
Stačí menší velikost - doklady, peníze, krátká zbraň.
NIkdy jsem to neřešil, vím o tom kuloví - máte někdo z vlastní zkušenosti doporučení ?
Kotvit lze do betonové podlahy. Asi by měl být nehořlavý ... bezpečnost nějaká "standard" nebudo tam žádné miliony .o) ale zase kdyby náhodou o to zavadil nějakej cigoš, aby to odolalo ... cenu jestli 3 nebo 10 tis. neřešim.
díky Vám za postřehy
na netu je toho milion, ale tady se vždy poradilo vše .o) ani nebudu zmiňovat co už jsem si na Vaše rady vše koupil ... tak možná i stímhle mi pomůžete, nerad bych si po netu někde naběhnul s nějakou pastičkou ...
Dával jsem do zdi něco z hornbachu, stalo to cca 2500, nehorlavost asi 30 minut, nejakou tridu to asi taky ma, zamek zatim bez problemu, dneska bych poridil o neco vetsi.Ale pokud chces neco lepsiho zasel bych primo do kramu, kde delaji jenom trezory.

24.02.2015, 21:58 |
petis Pozor nato. Na bouchačku musí být uzamykatelná skřín, nebo trezor kategorie A.
Neni pravda, zbran kategorie B coz kratka zbran jako napr pistole 9mm je, do dvou kusu zbrani a do 500 ks streliva je povinen drzitel pouze zabezpecit proti zneuziti, ztrate a odcizeni, to co mas na mysli ty, je na 10 kusu zbrani a 10000ks streliva.

24.02.2015, 22:14 |
petis Jo sorry máš pravdu. To že dvě a do 500 náboju jsem přehlídnul:-)

25.02.2015, 10:16 |
Ravo pokud bych řešil trezor a byl zároveň střelec, tak už bych určitě řešil takový který má potřebné certifikáty, protože u jedné nebo dvou zbraní většinou nikdy nezůstane ;)
V mým případě by asi trezor na dlouhé pro 2-10 zbraní byla rozumná volba (takže minimálně kategorie A/15RU, ale to jsou spíš jednoplášťový parodie, takže bych šel výš do Třídy 1)...teď už zbývá jen pošetřit a pak nastěhovat...ale když jsme už u toho, asi si stejně ve sklepě udělám trezorovou místnost a bude vyřešeno :)
víc o třídách tady:
[ Link ]