Navštíveno 3072x

Zdar nemate nekdo doma mobilni virivku?celkem me to zaujala a mel bych par dotazu na majitele...dekuji

01.03.2015, 20:15 |
gizmi Myslis jako tu hracku, ktera se polozi do vany, napoji se hadice a vedle vany se na to napoji "vysavac" ? Mame doma (dostal jsem to jako darek), pouzito asi 3x (nikdo to nechce pak skladat a susit, aby se to uskladnilo).. Spatne to neni, ale nema to na navstevu profi, kde je prostor pro vic jak jednoho cloveka, meni se barvy, je tam atmosfera, klid a romantika..

01.03.2015, 20:35 |
AR řek bych že spíše myslí ten nafukovací bazén ;) na veletrhu sem toho viděl docela dost.

01.03.2015, 20:54 |
htd ta cena je normální:)
mívají v bauhaus a makru, dokonce i hranaté
zkušenost nemám

jo s tou cenou mi to je jasné ale ten model vychází momentálně nejlépe v mountfieldu...jen by mě zajímalo jestly to opravdu funguje a je to srovnatelné a jak je to s ohřevem vody...resp jak to dlouho trvá jak se to vyplatí jestly ohřívat pořád nebo jen nějaké hodiny před koupáním...atd..
Zapneš, mezitím mladý vykropíš hrobku a pak se dete rovnou čvachtat:-)

01.03.2015, 22:25 |
Q hele máme to na chatě a naprostá pohodička.
rozbalíš, jednotka ti to nafouká, připojíš jednotku, napustíš vodu a necháš hřát
ráno zapneš, večer to je teplé - podle prostředí a okolí.
jinak to dej do místnosti, které nevadí pára, horko a voda. jak se do toho naložíš a začne to bublat, tak to lítá všude jako u klasické vířivky. mám Intex z Marimexu. ti to stejně dováží.

01.03.2015, 22:52 |
AR tvl vykropíš hrobku :-D

02.03.2015, 08:49 |
gizmi Q: pockej, jako DOMA uvnitr????? To bych mel strach, ze to praskne a doma peklo. Co se tyce vyhrevu, kolik to ma hodnoty? Ja jen aby navsteva kvalitniho zarizeni i se sektem nevysla levneji nez vyhrev te domaci :D Rozepis se trochu..
AllInOne: :D :D 100bodů :D :D Vlastní zkušenost? :D

02.03.2015, 18:43 |
hawai Taky jsem o ní jeden čas přemýšlel, ale potom co jsem pročetl pár recenzí, tak jsem se na to vykašlal. prý s masážníma tryskama z ,,velkých,, výřivek se to nedá srovnat. Prý to ani nejsou trysky, spíš ,,bublátka,, na efekt

02.03.2015, 22:37 |
Alííí Prodavali jsme... distributor to loni v lete zacal stahovat z prodeje, nekde v pracovnim emailu bych nasel to vyjadreni...nekde v Holandsku to nekomu podpalilo prdel, protoze to probijelo do vody... :-) Mspa Alpine, Mspa Camaro, Mspa Oasis, atd.
Je to nafukovaci korpus, sedis vlastne na zemi (pokud si to nepostavis na polystyren, nebo nejakej jinej izolant), a bublinky Ti dela jen dole po obvodu deravej nafukovaci kruh kolem dokola...nazyvat to virivkou chce docela odvahu. Ale vodu to ohreje a bublinky to dela.