Navštíveno 2135x

Únavou materiálu se mi zlomil ve sváru podstavec pro kancelářské křeslo, zavaření vydrželo dva dny a znova rup, dá se sehnat někde jen podstavec ? Křeslo jako takové je ok, stačil by mi podstavec na kolečkách s danou roztečí šroubů, hledal jsem, ale google nic nenašel...ví někdo něco? Děkuji ;)

17.03.2015, 09:39 |
AR Si jako rupnul ten masivní kriz?

17.03.2015, 09:43 |
nome
predpokladam, ze to ruplo pod sedakem (kdyz resi roztec)

17.03.2015, 10:12 |
gizmi AR: spis mu to ruplo nahore ve spoji jako me 2x :D Mysleno tam co noha pokracuje v mezikus mezi sedackou a nohou. Me to ruplo, pac jsem se na ni houpal :D Po zavareni znovu RUP, tak jsem to odnesl klukum do prace, vynadal jim jak svaruji a po oprave drzi do dneska :D :D Jinak u me to byl spodek z kanckresla a horejsek zidle z CRX 1g :D
Nene, kříž je ok, přesně jak píše gizmi, ruplo mi to v tom houpacím mechanismu, přesně ve sváru...
Takže kříž je mi k ničemu, potřebuju tu druhou část, co se přidělává ke křeslu ;)

17.03.2015, 12:09 |
nome

17.03.2015, 12:39 |
gizmi Thetuky: bohuzel 99% zidli se dela z divneho materialu, ktery se spatne vari a vydrzi to kulove. Na druhou stranu delaji to z duvodu vahy a ceny zidle. Jak jsem psal, ja to vyresil kompletnim ovarenim a zatim "tuky tuk" zaklepano vse drzi.
nome: super, to by mohlo být ono, změřím rozteč a uvidíme :)
gizmi: není svár jako svár :) btw. zůstal Ti zachovaný houpací mechanismus nebo se tím svařováním odrovnal ?
taky jsem to parkrat svaroval, ale ten plech furt praskal na jinem miste