Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Podstavec pod kancelářské křeslo - kde ?

o Navštíveno 2135x o
o 17.03.2015, 08:54 | thetuky
Únavou materiálu se mi zlomil ve sváru podstavec pro kancelářské křeslo, zavaření vydrželo dva dny a znova rup, dá se sehnat někde jen podstavec ? Křeslo jako takové je ok, stačil by mi podstavec na kolečkách s danou roztečí šroubů, hledal jsem, ale google nic nenašel...ví někdo něco? Děkuji ;)

o 17.03.2015, 09:39 | AR
Si jako rupnul ten masivní kriz?
o 17.03.2015, 09:43 | nome
o 17.03.2015, 10:10 | .mycTD
predpokladam, ze to ruplo pod sedakem (kdyz resi roztec)
o 17.03.2015, 10:12 | gizmi
AR: spis mu to ruplo nahore ve spoji jako me 2x :D Mysleno tam co noha pokracuje v mezikus mezi sedackou a nohou. Me to ruplo, pac jsem se na ni houpal :D Po zavareni znovu RUP, tak jsem to odnesl klukum do prace, vynadal jim jak svaruji a po oprave drzi do dneska :D :D Jinak u me to byl spodek z kanckresla a horejsek zidle z CRX 1g :D
o 17.03.2015, 11:44 | thetuky
Nene, kříž je ok, přesně jak píše gizmi, ruplo mi to v tom houpacím mechanismu, přesně ve sváru...

Takže kříž je mi k ničemu, potřebuju tu druhou část, co se přidělává ke křeslu ;)
o 17.03.2015, 12:09 | nome
no tak o klik vedle no :-)

[ Link ]
o 17.03.2015, 12:39 | gizmi
Thetuky: bohuzel 99% zidli se dela z divneho materialu, ktery se spatne vari a vydrzi to kulove. Na druhou stranu delaji to z duvodu vahy a ceny zidle. Jak jsem psal, ja to vyresil kompletnim ovarenim a zatim "tuky tuk" zaklepano vse drzi.
o 17.03.2015, 12:44 | thetuky
nome: super, to by mohlo být ono, změřím rozteč a uvidíme :)

gizmi: není svár jako svár :) btw. zůstal Ti zachovaný houpací mechanismus nebo se tím svařováním odrovnal ?
o 17.03.2015, 13:50 | .mycTD
taky jsem to parkrat svaroval, ale ten plech furt praskal na jinem miste
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1994 sekund.