Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pojištění závad ojetého auta

o Navštíveno 11001x o
o 30.03.2015, 08:39 | Libor
Zdravím, přemýšlím o nákupu auta z bazaru a všiml jsem si, že některé bazary nabízí pojištění mechanických a elektronických závad (např. Defend car protect). Z letáku vyčtu veškeré pojistné podmínky, limity a součástky, na které se pojištění vztahuje. Chtěl bych se zeptat jestli s tím máte nějaké praktické zkušenosti? Osobně jsem kupoval auta od přímých majitelů né z bazaru.

Jedná se o pojištění na octavia II combi 1,6 tdi, rv. 2011, 150 000 km. Roční nájezd do 30 000 km. Na rok ta pojistka vychází 6500 Kč, na tři roky 14500 KČ.
Díky za postřehy.

o 30.03.2015, 08:45 | xenonman
nevím jak u jiných společnost, mám na vozidle Cargarant, na 2 roky u VW mě to stálo 12tis, ale je tam limit na KM a staří vozidla max 8let, podmínka je řádně vedene servisní knižka, co do limitu mám max 150tis na dil. Už mi odešla sahara, sice to trvalo snad 2 - 3 měsíce, ale zatím to funguje, ušetřil jsem diky tomu 10tis...
o 01.04.2015, 07:46 | H-Honza (M)
můžu zjistit co to měl třeba brácha, nějakou prodlouženou záruku si připlácel, a když nastal problém, tak nedostal nic.
(něco ve smyslu že odešel ventil na vstřikovací liště, ale pojišťovna nedá nic, protože pojištění se sice vztahuje na agregáty, ale ventil je součást palivového systému který není součástí motoru a není nárok na uplatnění pojistného plnění )
o 01.04.2015, 08:31 | Only_One
no hlavně než to podepíšeš si nech poslat pojistné podmínky a prostuduj si to řádně, ať vidíš co je ve výlukách. Ale na tvoje auto s tímhle nájezdem už to nebude žádná sláva a podle mě to jsou vyhozené peníze.
o 01.04.2015, 14:31 | camron
H-Honza:
Tak kdyz si bracha neprecetl pojistne podminky, tak se nemuze divit, ne? To Libor cist umi, ze? Je jasne, ze pojistovny moc dobre vi, co se se*e a co ne. Ano, i vstrikovace si muzes pojistit (pravdepodobne), ale zaplatis vic ve vetsim balicku.

Ja jsem si sjednal balicek od Defendu, zatim ale nemam zkusenost s plnenim...
o 02.04.2015, 11:19 | H-Honza (M)
CG car garantie je to co si připlácel - koupil nový peugeot, a tohle mu nabídli jako prodlouženou záruku k novému autu.
Pojistné podmínky si nepřečetl, protože narozdíl od Míry neumí číst, jasně, zase moudra k nezaplacení.
Ještě jsem neviděl pojistnou smlouvu, kterou bych mohl podepsat od stolu, všude jsou nějaké odkazy na další podmínky, zákoníky apod. takže prostudovat smlouvu je na dlouhé zimní večery nebo právníka.
Nejednalo se o vstřikovač - ten by pojistka pokryla, ale o nějaký ventil tlaku paliva, na ten už se nevztahovala, proto jsem to napsal, protože mi to přijde zcestné, když ty díly jsou na motoru, na liště, 5cm od sebe...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1648 sekund.