Navštíveno 4443x

15.04.2015, 15:30 |
nome | Upraveno: 2015-04-15 15:31:58
potřebuju doporučit něco čím rozhleštím jemné odřeniny na laku (modrá metalíza (race Blue škoda))
při posledních horách se mi pod gumové podložky na příčnících dostal nějak bordel a udělalo to trošku neplechu.
foto ještě dodám
je to 8x ploška cca 1x1,5 cm dost mě to nasr ...
Ja pouzivam ScratchX od madlajzu. Ale jakakoliv kosmetika na drapance. Zajed si do jakychkoliv lakyrnickych potreb. standox atp.
Odkud jses? Prijed, to bude malina, PHA vychod, kousek od Uval...
Klidne Ti ji taky pujcim. P10 bohdalec :) lestim s tim oderky z nakupaku a mista pod klikama. Akorat nezapomen ty mista poradne umyt od prachu.
Romane, myslis ze se da udelat neco s nazranym lakem od ehm h**ven ? :-)

16.04.2015, 09:16 |
nome chlapi dikec vzhledem kt omu ze su Brnak tak si muzu max s vamronem zaspivat tu pisnicku :-) ale nevim jestli to pomuze
takze si sjedu koupit ten Scratch a je to :-)
dík za tip mám doma akorát tempo a to se mi zdálo moc prasácký
MiniMike: zalezi, jestli je to prozrany durch, ten kryci lak. Se stav az budes mit cestu kolem.
tappaja: tak ja se o vikendu kdyztak ozvu ;-) diky
Eee, vikend mam zabitej.. tenhle i ten pristi
nome: Mám v Brně automyčku, tak jestli jsi ještě nenakoupil, tak se klidně ozvi a mrknu ti na to. 608176276

17.04.2015, 09:27 |
nome ebeerman - ok cinknu a asi bych se stavil
ebeerman: Kde? Dej info mrknu.. Díky..
tappaja: oukej v pohode ;-)
Mám na testnutí to, co nabízel Rajdlos a nebo si s tím můžem pohrát jak psal tappaja - Brno... Kdyby to neklaplo u ebeermana
Ono ani tak nešlo o povrchový škrábance, jako o vrypy do laku od patek nosiče , takže ačkoliv řešeno strojně 3M , tak se jen srazily hrany toho vrypu aby se to opticky ztratilo. Jít do takové hloubky na hraně sloupku bycvh si nelazl.
Collin : Freshcars , Žabovřesky .
Oki - šikula ;-) píšu si myčku kdyby někdo potřeboval

18.04.2015, 19:07 |
nome Jj už vyřešeno a ješťe jednou musím Víťovi poděkovat za super práci i přístup :) takže za mě doporučuju :)