Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > O2 divná praktika

o Navštíveno 1982x o
o 03.06.2015, 15:59 | pepe689
Zdar byla mě poskytnuta nabídka O2, celkem na rozumnou cenu .Dnes přišel návrh smlouvy ,kde cena není uvedena a je tam uveden jen odkaz,že ceny se řídí platným ceníkem O2.Samo,že ta cena kterou mám tam není.Logicky smlouvu podepsat nemůžu,protože bych se upsal k něčemu co nechci.Po telefonátu na O2 ,mě bylo řečeno,že je to v pořádku,ať to v klidu podepíšu.....Samo,nepodepíšu.Zajímá mě Váš názor a Vaše zkušenosti dík

o 03.06.2015, 16:02 | pepe689
Jinak argumenty operátorů -má to tak každý,toho se nebojte.Určitě si myslím,že smlouva následující ruší smlouvu předešlou ,proto se mě ta praktika zdá dost divná,anebo je xxxx ovcí co slepě věří tomu ,že neplatí co je psáno.-
o 03.06.2015, 16:02 | AllInOne
Je to divný....

ale nahrál bych si rozhovor s pracovníkem infolinky :)
o 03.06.2015, 16:07 | pepe689
v mailu mám nabídku a dnes přišlo něco jiného ...právě,že bez tý slevy,připadá,že dneska tam sedí lidi bez mozku,jde jen o princip
o 03.06.2015, 16:38 | Kapka (M)
na každou podobnou nabídku po telefonu říkam ihned..Moment zapnu si své zaznamové zařízení a budu si náš hovor nahravat..a 90procent nabídek ukončí hovor :-)
o 03.06.2015, 22:28 | Losky
O2 má dosti zajímavé praktiky. Dělal jsem pro ně kdysi pár brigád šlo to přes x firem:)
o 04.06.2015, 16:49 | rcman
Mě se tohle u O2 stalo u pevné linky. Kde jsem si sám zjistil že jedu ve starých cenách a tarifech a zbytečně přeplácím měsíčně cca 300kč. Po dohodě o novém nastavení služeb mě to v podstatě hned začlo běhat. Měl jsem ještě podepsat smlouvu. Která byla v podstatě taky s odkazem na ceník... Smlouvu jsem zpět nikdy neposlal. A nikdo to semnou neřešil.
Další divná věc byla že jsem si k tomu bral set-top-box na 12 splátek. Ale ve smlouvě byla uvedena správná měsíční částka. Ovšem počet splátek měl být 24. Operátor mě vysvětlil že smlouva je předtištěna automaticky a že se jedná o překlep. Všechny hovory jsem si nahrál a uložil. Naštěstí vše proběhlo dle dohody...
Ale i tak se mě zdálo že ty smlouvy a celé O2 snad funguje z jedné kanceláře uprostřed kanalizace...
o 04.06.2015, 16:58 | lambados
Zdarec nevim jak o2, ale vodafone ma 30ti denni lhutu na vyzkouseni. Takze se to da zrusit. Ze ti sluzba nevyhovuje, ale podival bych se do obchodnich podminek. Jestli to tam o2 ma. Pak bych to zkusil. Ale ne na zacatku vyuctovani. Abych nejel 30dni. A pak zjistil, ze doslo vyuctoani a ja jsem tech 30zkusebnoch dnu prosvihl.
o 04.06.2015, 17:08 | pepe689
Rikam neresim to moc smlouvu nepodepisu -))at plati ta prvni ustni
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3431 sekund.