Navštíveno 4289x

Zřejmě jsem objevil ameriku, ale v poslední době si všímám jak na nových, tak starších autech, že nemají zelenou emisní známku. Je nějaká novinka na STK? Mám za to, že první se dělají emise a bez vylepené známky se na další kontrolu vůbec nešlo.
ano známku teď ale lepí na protokol z emisí

23.06.2015, 09:10 |
jedla myslím,že je to od nového roku,že při kontrole na emisích značku sundají,ale už nevylepí novou,jen se zapíše do protokolu,že emise jsou v pořádku.známka už není důležitá

23.06.2015, 11:28 |
soray Přesně tak, zelená už se od nového roku nelepí.
včera jsem dělal TSK a emise... na značku vylepil novou červenou známku a starou zelenou tam nechal :) otec když s epak koukal na značku tka se zděsil, že mi nechali starý známkly :)
nové zelené se nevylepují, staré nechají případně sundají, ale většinou se poškodí RZ, jsou nějaké bílé kolečka na přelepení, no děs... Já si zelenou sundaval sám, a aby to bylo jako nikdy nalepená, trvalo mi to snad hodinu... Ale povedlo se...
Taky mam to hnusne kolecko :)
Vemte si vapku a kolečko zmizí nadobro :)
taky to tak teďka mám ... zděsil jsem se,že ji zapomněl nalepit ... v SK to tak mají už dýl tuším ...

24.06.2015, 08:23 |
AR tak v sk nelepí nic na značku ale na přední okno že

24.06.2015, 09:22 |
Ladic Postup strhnutí známky: mechanicky sloupnout co jde, na zbytky aplikovat WD40 a je to dole hned. :)
mě to teda minule seškrabal nějakou špachtlí i s barvou
a teď mi tam zas nechal tu starou...

24.06.2015, 10:22 |
Kmoda Přesně z toho důvodu u nás staré známky nechávají,protože to poškozené místo se nelíbí prý policii,je to vlastně poškozená RZ. A žádná kolečka na přelepení prý nemají,že jsou o tom zatím jen dohady jak to bude...
takže klasika, někdo něco vymyslel aby si zachránil flek a za rok dva to bude zpátky :) asi jako výměna RZ při každém přehlášení a teď zase zůstávají :)
ale každopádně díky za info

24.06.2015, 14:10 |
AR no teď vymyslí výměnu RZ aby měla jen jedno kolečko pro STK ;)

24.06.2015, 15:02 |
Ravo ...a hlavně si tu výměnu bude muset každý zaplatit, tzn. 700kč správní poplatek....
To by byl asi největší vý*eb s lidma za poslední dobu hodný Tondy Blaníka

24.06.2015, 15:30 |
AR to by podrazili, tabulky sou preci 2kilca kus ne?

24.06.2015, 15:58 |
MATTESS | Upraveno: 2015-06-24 15:59:51
jj, za výměnu RZ jsem platil 450,-
RZ se neměnily při každé přeregistraci, jen mimo kraj. V kraji zůstávaly.
Jsem si myslel, že ta známka z emisí se zruší zcela, ale oni ji lepí na protokol.