Navštíveno 2427x

01.07.2015, 20:52 |
snuky Mohl bych někoho, kdo se vyzná, požádat o radu. Už se mi stalo 2x po sobě a dnes do třetice v různých situacích, že se rozsvítí kontrolka airbagu. Nechám to u známého vždy vymazat pak cca 1-2 měsíce klid a zase se rozsvítí. Jednou například při přejezdu nerovnosti, pak když auto stálo den na slunci a po nastartování už nezhasla a pod.. Při posledním vymazání jsem si napsal chybu " spouštěč airbagu hlavy řidiče - N251" nevíte co hledat a kde, případně jak s opravou ? Nikde jsem nic nenašel.. díky

02.07.2015, 07:15 |
Komba Napiš taky co máš za auto.V tej diagnostice bych se podíval na hodnotu odporu airbagu tý hlavy a měl by ukazovat hodnotu +- 3ohmy,může to i trochu skákat,ale při větší odchylce ti to napíše chybu.Schvalně se zkus podívat v době kdy to svítí a nesvítí:)U dost aut bývá problém v konektoru,kde je špatnej přechod a pomůže proletování.Tohle bych zkusil na začátek a pak jel kdyžtak dál.

03.07.2015, 22:29 |
snuky Zapomněl jsem.. jedná se o Audi B7 TDI 2007. Momentálně je to vymazané, tak až u známého budu nechám to proměřit. Spíš jsem si myslel jestli to nemůže být například jen kontaktem. Do elektriky se radši montovat nebudu :) A dá se podle toho určit o jaký airbag se jedná je jich tam 6 ..

03.07.2015, 23:11 |
Komba Právě že ten kontakt v konektoru by to mohl dělat.Ale jaký to bude štekr to nevim,leda jeden p odruhým odpojovat a koukat jakou to napíše chybu.

04.07.2015, 15:53 |
fredh 100% konektor k sedacce. Mam ten samej problem, kdyz razantneji odsunu spolujezdcovu sedacku dozadu. Jen jsem linej to rozdelat, vzdycky smaznu, kdyz to naskoci.