Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Neví někdo VAG chyba N251 airbag

o Navštíveno 2427x o
o 01.07.2015, 20:52 | snuky
Mohl bych někoho, kdo se vyzná, požádat o radu. Už se mi stalo 2x po sobě a dnes do třetice v různých situacích, že se rozsvítí kontrolka airbagu. Nechám to u známého vždy vymazat pak cca 1-2 měsíce klid a zase se rozsvítí. Jednou například při přejezdu nerovnosti, pak když auto stálo den na slunci a po nastartování už nezhasla a pod.. Při posledním vymazání jsem si napsal chybu " spouštěč airbagu hlavy řidiče - N251" nevíte co hledat a kde, případně jak s opravou ? Nikde jsem nic nenašel.. díky

o 02.07.2015, 07:15 | Komba
Napiš taky co máš za auto.V tej diagnostice bych se podíval na hodnotu odporu airbagu tý hlavy a měl by ukazovat hodnotu +- 3ohmy,může to i trochu skákat,ale při větší odchylce ti to napíše chybu.Schvalně se zkus podívat v době kdy to svítí a nesvítí:)U dost aut bývá problém v konektoru,kde je špatnej přechod a pomůže proletování.Tohle bych zkusil na začátek a pak jel kdyžtak dál.
o 03.07.2015, 22:29 | snuky
Zapomněl jsem.. jedná se o Audi B7 TDI 2007. Momentálně je to vymazané, tak až u známého budu nechám to proměřit. Spíš jsem si myslel jestli to nemůže být například jen kontaktem. Do elektriky se radši montovat nebudu :) A dá se podle toho určit o jaký airbag se jedná je jich tam 6 ..
o 03.07.2015, 23:11 | Komba
Právě že ten kontakt v konektoru by to mohl dělat.Ale jaký to bude štekr to nevim,leda jeden p odruhým odpojovat a koukat jakou to napíše chybu.
o 04.07.2015, 15:53 | fredh
100% konektor k sedacce. Mam ten samej problem, kdyz razantneji odsunu spolujezdcovu sedacku dozadu. Jen jsem linej to rozdelat, vzdycky smaznu, kdyz to naskoci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3436 sekund.