Navštíveno 2097x

jde někdo? Já chci jen neděli, kvůli Podlaze v NW. Mám prosbu, jestli by někdo nedal nějaké organizační tipy. Parkování apod. Děkujem
Já bych doporučil zaparkovat ve Zlíně a dojet motoráčkem 20min. na místo. A zpátky chvíli se vyplatí jít před poslední kapelou nebo aspoň v půlce koncertu, pokud tam nechceš dalších 30min čekat na volné tágo nebo vlak :) Ale jelikož poslední v neděli jsou zrovna Nightwish, tak budeš muset počkat :) Jinak co se týče jídla, tak když vyjdeš z areálu směrem k nádraží, tak jsou kolem všude stánky a těsně před nádražím je pán s malou udírnou a tam doporučuju jíst ;) Ceny lidové a jídlo vynikající.
zaparkovat na místě je nerealné teda jo? Noo, zrovna NW jsou poslední. No, já plánuju zmizet hned, jak zazpívaj poslední song, právě abych se vyhnul té špičce :-/
Zmizet hned je řekl bych nereálné, vůbec dostat se z areálu dá zabrat :) A s parkováním nevím no, možná někde ve Vizovicích to někde půjde upíchnout, pokud bys přijel dopoledne. Nikdy jsem tam autem nebyl, tak moc neporadím, ale na nějaký moc rychlý odjezd to nevidím.
Doporucuju parkovat pred Vizovicema. Zajizdet do mesta nema smysl. Je tam vzdycky vsechno naprosto plne a po konci docela brutalni spicka.
Pokud neprsi, da se parkovat na takovem kopci na prave strane kdyz se prijizdi od Zlina. Bral si tusim kilo za den, pak je to z tama 15minut pesky do arealu.
A ke spicce. Podobne bude premyslet dalsich nekolik tisic lidi :D Fakt se tomu nevyhnes