Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co se starýma věcma

o Navštíveno 2785x o
o 05.10.2015, 20:33 | Cossie
Zbylo po dědovi spousta starých věcí, televize, rádia, lampy atd. Většina je toho ve slušném stavu.

Neměl by někdo nějaký nápad, kam s tím ? Je mi líto to vyhodit, ale potřebuju to vyklidit ...

Díky za postřehy

foto k příspěvku  od Cossie

o 06.10.2015, 01:28 | Antonio
odkud jsi?
o 06.10.2015, 16:17 | ikosp
Technické muzeum?
o 06.10.2015, 18:10 | Veva
jo, odkud jsi? já bych se o to postaral, mám rád takový věci :-)
o 06.10.2015, 20:52 | Cossie | Upraveno: 2015-10-06 20:53:07
Odolena Voda :-), budu rád, když se toho někdo ujme ;-)
o 06.10.2015, 21:55 | Veva
Napis mi na mail co vse mas kvuli doprave, mail mam pod nickem... Domluvime se ;-)
o 06.10.2015, 23:43 | Bart 007
a šup s tim do bazaru...
o 07.10.2015, 08:58 | semysak
jelikož jsem byl postaven před podobný problém, snad poradím:

1. rádia mají "cenu" předválečná výroba a do roku 1948, podle stavu cca 500 a více korun, pokud je to mladší většinou je asi výhodnější z toho udělat třeba doplněk do interiéru nebo nějakou reprobednu

2. televize co jsem zjišťoval tak nic-moc je to dost mladá záležitost

3. elektronky je možný rozdělit do několika skupin
3a) elektronky co mají bakelitovou patici, ideálně baňku lakovanou na různé barvy červená modrá zlatá stříbrná, zelená atd ty jsou vzácné ceny klidně několik tisíc podle typu a stavu, ty co mají baňku průhlednou nebo se stříbřitým povrchem uvnitř skla jsou novější ale také cenné, elektronka co má místo stříbrného bílý povlak uvnit nemá vakuum a někteří nadšenci jí umí i opravit
o 07.10.2015, 09:03 | semysak
3b) elektronky 2WW unás asi hlavně německé mají bakelitovou patici, a takové kolíčky do stran, ty jsou také vzácné, ale záleží na typu, stavu atd...

3C) elektronky se zatavenými dráty do skla, tz jsou nejběžnější a nejmladší, to zatím skoro nic, vyjma elektronky magické oko, která se pozná že má na povrchu něco jako stínítko nebo pod povrchem baňky ta může stát až 500 korun

já sem to vyřešil tak, že jedno rádio v nálezovém stavu jsem prodal za cca 1000 korun, zdruhého udělám reprobednu asi a elektronkz sem ya sucha oprasil, ty co nemeli krabicky sem zabalil po jedné a dal je do krabice na suché místo, jednou je možná prodám, až bude nouze
o 09.10.2015, 08:06 | Cossie
O víkendu to dám dohromady, nestíhám ....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3228 sekund.