Navštíveno 2482x

Prosím o radu při pořízení tabletu. Potřebuju sebou vozit po stavbách, tedy prohlížení projektů v PDF a CADu, práce v CADu- jen základní operace. Sem tam internet asi přes hotspot.
Moc se v tom neorientuju, nejlépe asi Android a 8-10 palců, to si ještě ozkouším v reálu.
Koukal jsem na Yogu ?
Díky
ty jo, a nevyplatilo by se ti dnes moderní 2v1?
něco s windows? v kanceláři klasický notebook v terénu tablet? a díky windows stejná instalace CADu jakou teď používáš?
Taky bych to spíš viděl na něco s platformou WIN, rozhodně jednoduší kompatibilita s tvýmy používanými programy. (Nevím tedy jak je na tom CAD vs Android ?)
Používám Samsung Tab S a spokojenost, běhám po stavbách a CAD, PDF, Office úplně v klidu, internet, databaze fotek z realizací atd.... :)
Mam Yogu a vydrz a uchop skvely... Co jsem ted koukal, delaji ji jak s droidem, tak s oknama.
Droid není porblém na oboje se dělají programy které potřebuju a jsou upravené pro dotykové ovládání. Jde o váhu a rozměry,jednoduchost proto ne 2v1 v kanclu mám normál komp.Doma mám práve hybrid a vím že to sebou tahat nechci.
DJ.UFÍK díky za referenci, jakou máš velikost ?

09.11.2015, 21:18 |
Tea Za me ipad air 10 palcu s retinou.

10.11.2015, 09:03 |
CHUROS | Upraveno: 2015-11-10 09:04:37
Ja mel v rukach Teclast X80H a Lenovo Miix 3 v 8"
oboje preklopene na Win10 a funkcni.
Ale pouzivame to na diagnostiky.
Zajimavej je napr. tento :
[ Link ] nebo tento:
[ Link ]
Díky Libore ale já tam ty Windows spíše nechci než že by jo ;-)
Prostě jsem si na to nezvykl možná spíš mě to sere než nezvykl, vyzkoušeno právě na tom co hybridu co mám doma ;-)
Dneska jsem zkusil ipad 8" s retinou a je to pecka, ale dost cena no ....
Ahoj, Lenovo Yoga Tablet 2 8 se jeví jako ideální volba. Díky válci s velkou baterií se bude zařízení dobře nosit a díky integrovanému stojánku přijde vhod i při prezentaci kolegům.
František Bielik, Lenovo Ambasador

13.11.2015, 20:23 |
Shr3k Mám doma teď půjčené (vzhledem k tomu, že drahá polovička pracuje pro Lenovo) Yoga 2 10" s Windows 10 a klávesnicí a musím říct, že je to velmi použitelné a přemýšlím, že si to pořídím nastálo. Použitelnější než Miix, tehdy 2, který mi mimochodem minulý rok odešel po přehrání 3 filmů - prostě se přestal nabíjet. Jinak používám 8" Yogu s Androidem a taky spokojenost.