Navštíveno 3528x

05.12.2015, 21:05 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2015-12-05 21:06:09
co na to říci, nově v Mělníku, tohle mohl vymyslet jen a jen idiot!!! A to je jen 1 křižovatka...
[ Link ] 

05.12.2015, 21:07 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2015-12-05 21:08:30
zkusil jsem to spočítat:
červená - sloupky - cca 68
zelená - svislé dopravní značky - 15 ve směru jízdy fotografie
modrá - cca alespoň část vodorovného dopravního značení... - 4 řekněme...

Nebývala to tak blbá křižovatka...
Je trend zesložiťovat a znepříjemňovat řidičům křižovatky. Stačí, jak se vyrojily v různých obcích zúžení třeba pomocí umělých ostrůvků. Tam, kde člověk jezdil skoro po paměti a bezpečně, tak se třeba v noci před ním na poslední chvíli vynoří betonový ostrůvek zužující silnici (aby donutil řidiče zpomalit), což v reálu každého akorát tak vyděsí a přinutí ke krizovému brždění.

05.12.2015, 23:00 |
jzxr postavit umyslne prekazku na silnici dokaze jen idiot-s tim nelze nez souhlasit. holt socan musi vymyslet nejakou cinnost aby vycerpal dotace (a mohl "odklonit" nejake penize) a jako bonus si jit pro vyplatu, takovy je soucasny stav.

05.12.2015, 23:49 |
Jozzo to je fakt...zúžení pomocí ostrůvku je idiotismus
je jedno co to je, hlavně ať to stojí ranec

06.12.2015, 11:29 |
Komba Na tuhle hovadinu jsem narazil nedavno v praze,viděl jsem to poprvé,jsem vesničan.Nechápu jak to mohou dát někam mezi paneláky na malou obyč křižovatku do kříže.Byl jsem z toho tak vyplesklej,že sem musel úplně zabrzdit,protože mi to úplně rozhodilo smysle:)Naštěstí za mnou nic nebylo ty vole a ještě bylo už šero.Ty prachy by šli utopit líp když už,třeba obnovit pruhy na silnicích nebo dopravní značení apod.
Ani mi nemluvte, aktuálně to je u nás na Mělníku téma číslo JEDNA
slusny :-)
a uplne vidim ten megaprojekt, ktery to zduvodnuje...
Jedna aktualni od nas:o)

Asi nějaká opět vele důležitá státní zakázka na další zbytečnost :)
tohle měli hnedka opravit, odstranit a nebo ohraničit, takto je to nebezpečný... nejlépe tam dát okolo tak 30 zelených plastových sloupků a bude to IN :-)))
[ Link ] je to všude
o to víc respekt pro d-fens e
Tos neviděl turbokruháče na nový zanádražce v ČB, vyznačuje se tím, že jakmile si jednou vybereš směr, do druhýho pruhu nepřejedeš aniž bys téměř zastavil :-D
Ja nevim, co proti turbokruhacum vsichni maj, proste se predem zaradim do pruhu kam potrebuju jet a vim, ze mi to tam nestreli nejakej deda z vnitrniho pruhu, protoze si zrovna vzpomnel, ze chce odbocit :-)

07.12.2015, 22:46 |
Komba Darker:No jo,ale když jsi na takovým kruháči poprvý na cizím místě a ještě třeba v anglii,tak bys pak mluvil jak RedBaron:D Můj vlastní zážitek:)