Něco je zde:
[ Link ] Mám taky zkušenost, byť jen z krátkého pojěždění, když jsem kdysi hledal náhradu za už ani nevím, myslím, že jsemměl tenkrát pežota 407. Asi jo, protože pak jsem si pořídil druhé SUbaru (SpecB). Šlo o GS300, tedy V6 s dvojím vstřikováním a 183kW. Xenionman popsal asi vše zásadní, já jen dodám, že za jízdy je ticho, motor celkem táhne slušně, ale 183kW je tak akorát, protože GS300 je těžká. Volal jsem k Lexusům v Praze a zjišťoval ceny ND, tak mě ujistili, že jsou sice dražší, ale zase (údajně) nejsou tolik potřeba, protože auto jako celek nemá chronické vady. Ale co pamatuji, tak drahé byly zejména tlumiče, i výfuk, to bylo výrazně dražší proti Subaru. Druhovýroba neexistuje, takže nákup jen USA či někde na ebay či allegro (kupodivu Poláci mají dost věcí). Zbytek jako brzdy, desky atd pohoda. Problém je dnes už dost zastarlý design palubovky, ale to je jen věcí vkusu, zbytek, jako sedačky jsou výtečné, místa habaděj, kufr slušný, ale blbě přístupní díky malé díře. Karoserie je zřejmě velmi slušně provedená, protože jsem oblížel několik GS, některé snad z roku 04-05 a všechny byly absolutně bez koroze. Provedení, co si pamatuji, bylo taky výborné, kritická místa oplastovaná, ale tak, že to mělo logiku.
Protože jsem zkoušel i IS250, tak za sebe - nebýt všechny Lexusy jen RWD, bych volil IS250 - ocitov jela lépe, než GS300 (asi váha), je hbitější, agilnější, útulnější a zejména poFL řady a SPortF má celkově propracovanjší interier).Servis je stejný jako na GS-díly "nejsou potřeba". Převodovka řadí pomalu, ale hladce, takže o ni není ani cítit, ta 2,5 šlape parádně a spotřeba se dala ( v mých rukách), udržet kolem 8/100. Samosebo, že automat a 2,5 bude po městě jezdit za 11, ale kdo chce, ten pojede za výrazně méně. IS je hezčí (pro mě), navíc je o X let mladší (mluvím o ročnících kolem 2008-09), kde je cíti pár let rozdílu ve vzhledu. Navíc je jich více a dá se sehnat s lepší výbavou (F Sport s pamětí, šíbrem, ventiovanými sedačkami, světlá kůže) atd...) Jen na 18´´ je už tvrdá a lépe sedí standardní 17´´ na obyčejném IS (nikoliv F Sport¨). JO-co pamatuji, tak xenony u GS nic moc, možná v mých případech šlo o slabé staré výbojky či vypálenou optiku.