Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Android a sluchátka

o Navštíveno 2819x o
o 07.01.2016, 21:02 | 626rs
Zdravím
mám problém s android tabletem na 4.4.2. Kitkat. Mám android tablet v autě a používám jej na navigaci, filmy. Koupil jsem FM transmiter s tím, že si budu audio z tabletu přenášet do rádia (nechtěl jsem zatím vyndavat tovární rádio kvůli aux - musím rozdělat půl palubovky). Transmiter má line in (vstup). Akorát Android se chová divně, pokud zapojím sluchátka, indikuje je a pošle zvuk do sluchátek. Když zapojím kabel s jackem (jack -> jack) a zapojím tablet do transmiteru, není na konci kabelu reprák ale transmiter a tablet "sluchátka" nedetekuje a pouští zvuk pořád do int. repráků. Jak donutit Android poslat zvuk do sluchátek při zapojení jacku do zdířky? Např. muj mobil LG G3 umí detekovat zapojený výstup a je jedno, zda je to kabel nebo sluchátka (android 5).

Jediné, co mě zatím napadlo je toto: [ Link ] ... AjFb8P8HAQ

Do jedné zdířky zapojit pecky aby Android detekoval sluchátka a do druhé transmiter. Takto to mám odzkoušené ale je to dost krkolomné.

o 07.01.2016, 23:25 | DaveF
Zkus si udelat svuj propojovaci kabel kde budou 2 zatezovaci odpory napr. 33ohm mezi L-GND a R-GND
o 08.01.2016, 17:04 | .mycTD | Upraveno: 2016-01-08 17:06:34
ja zatim prisel na 2 varianty:

1. dodrzet nasledujici postup:
-spustit prehravac v mobilu
-pripojit samotny AUX kabel
-pak teprve pripojit hrajici mobil i s kabelem do LineIn

2. pouzit aplikaci, ktera dokaze direktivne smerovat jednotlive vystupy, napr. SoundAbout
o 08.01.2016, 20:05 | 626rs
Zkusím Sound About a uvidíme.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3436 sekund.