Potřeboval bych, aby pár zdejších veteránů zavzpomínalo....potřeboval bych natipovat pár (hodně) největších pecek v tomto období. Nesmí to být CZ ani SK...
The Look - Roxette Like a Prayer - Madonna Another Day In Paradise - Phil Collins Faith - George Michael Need You Tonight - INXS Don’t Worry Be Happy - Bobby McFerrin Bad - Michael Jackson You Keep Me Hangin’ On - Kim Wilde (boha jeho, to byla krasna baba...:-) Livin’ On a Prayer - Bon Jovi Say You, Say Me - Lionel Richie Money For Nothing - Dire Straits Hello - Lionel Richie Jump - Van Halen Africa - Toto Every Breath You Take - The Police Sweet Dreams (Are Made of This) - Eurythmics Total Eclipse of the Heart - Bonnie Tyler Hard to Say I’m Sorry - Chicago Eye of the Tiger - Survivor I Love Rock n’ Roll - Joan Jett & the Blackhearts Grease - Olivia Newton-John Daddy Cool - Boney M Rasputin - Boney M It's a Heartache - Bonnie Tyler Everything I Do (bla bla) - Bryan Adams Show Must Go On - Queen I Was Made For Lovin' You - Kiss Nothing Else Matter - Metallica Comfortably Numb - Pink Floyd Modern Talking...
A kdybys chtel Hard & Heavy tak dej vedet... Tam by se mi vzpominalo fakt lip:-)
2 brothers on the 4th floor dune scooter rmb marusha princ ital joe feat. marky mark Mark 'Oh U96 sash 2unlimited c-block nana alice deejay safri duo robert miles atb prodigy Jam & Spoon whigfield captain holywood haddaway darude imperio Charly Lownoise & Mental Theo sunbeam members of mayday dj quicksilver paul van dyk westbam aquagen kosmonova
70. létra:například Deep Purple - Child in time Deep Purple - Highway star Deep Purple - Smoke on the water Deep Purple - Speed King Led Zeppelin - Stairway to heaven Led Zeppelin - Rock´n´roll Led Zeppelin - Kashmir Uriah Heep - Lady in black Uriah Heep - Come back to me Pink Floyd - DSOTM Pink Floyd - WYWH Sweet - Fox on the run Nazareth - The hair of the dog Eagles - Hotel California ACDC - skoro vše s B.S. The Animals - The house of the rising sun a asi miliarda dalších.
a co dívčí trojka "striptérek", bez kterých by nebyl pokojíček dospívajících chlapců kompletní? Sabrina, Samantha Fox a Sandra :-) např. Youtube video:
pánové chci se vám omluvit a trošku poprosit o shovívavost se Zděndou. Je pravda, že jsem nějakej čas nebyla moc ráda za ty jeho výlevy tady a tak jsem se ho v tom snažila trošku omezit, ale je to starej mezek. Ty prášky co dostal se mu snažim vecpat všemožně do jídla, ale vždycky se v tom jenom porejpe sní sotva půlku a tak holt účinnost neni jaká by měla být. Navíc doby kdy jsem mu zamykala klávesnici do šuplíku se stávaly pomalu nesnesitelný. Jistě si umíte představit, že když to nevyventiloval sem tak to někde muselo jít ven. V tejdnu jsem vstávala radši o čtvrt hodiny dřív abych, nemusela poslouchat další vyprávění o tom jak se mu zase zdálo že hrál na bicí v Led Zeppelin a podobný sny. Ale o víkendu se tomu vyhnout nedalo. K večeru sme všichni mývali hlavy oteklý těch jeho vyprávění. Dokonce si vymyslel na dceru, že pokud mu neodpoví na jeho tři otázky, nedostane např.klíče od auta a pojede autobusem. Takže se chudák musela učit všechny členy různých kapel (kde si zakládal hlavně aby znala původní setavy atd.) no hrozný. Vrchol byl když koukáme večer na TV (to vždycky trnu) a tam Farná, zničeho nic vyskočil a jen tak v trenclích vyběh na balkon a začal řvát, že Farná dokázala veký h..., sousedi nas už pomalu nezdraví. Takže jsem usoudila, že tady to bude menší zlo. Tak holt sem tam skousněte nějakej ten off topic do Zdendy a my budem mít snad doma jakž takž klid.
AllInOne teda ty jsi hulvát a to jsem ti sem chtěla hodit nějaký kapelky z 80tek co poslouchám na Zdendovo magiči když neni doma (jinak mě na to nenechá šahat).