osram D2S 35W cool blue intense xenarc + 20% 850-,/ks prodavá "paní" 720355332 má bytový textil a tohle zrovna taky umí :-) Už sem jich pár koupil a pohoda. ps: záruka-NE, doklad-NE :D
Ted sem něco řešil a prej to sou všechno padělky, takže du sice dražší cestou a beru jistej origo díl. Sice to bude stát jednou tolik ale zase jistota:) A zrovna beru taky OSRAM Intense Xenarc Cool Blue, tak snad budu spokojenej:)
dj. Ja je nemam, bral jsem je jen pro kamarady. Ale zatim nikdo nic nerikal, ze by byl problem. Ja to jen napsal, ze nekdo schani. Nic vic. A podle me to nejsou padelky, ta to nekde bere ve vyrobe :-)
Ok, dekuji. Barvu svetla bych nejradsi 5000k a nevim zda budu potrebovat hlidani praskle zarovky. Bylo by to do Fiata Ducato r.v. 2012 tak nevim zda to umi nebo neumi. Tak na to mrkni. Diky
Noo taky se mě to nelíbí dávat 2800 za výbojky, ale už jsem objednal no a potřebuju vidět i v noci a v testu byly dobrý ty Osram D2S XENARC Cool Blue Intense, tak sem do nich šel.Sice dražší a z padělků mám strach. Youtube video:
Takže znovu aktulní po roce a půl mě jedna výbojka odešla. Byl to zmetek a né zrovna levný, takže znova 3000 do výbojek nechci dávat. Co mě doporučíte? Ted mám OSRAM Intense Xenarc Cool Blue
Parkrat jsem bral tady [ Link ] Za 130kc kus a rok taky vydrzi. Pokud tedy neni v hajzlu uz z vyroby :-)) Jednu jsem tam reklamoval a poslal novou a proplatil i postovny.