Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: autobaterie

o Navštíveno 2443x o
o 19.02.2016, 11:59 | cob1,2HTP:)
Cau, rychly dotaz.
Mame klekla baterie (bosch 45Ah/440A) v Peugeotu 206 1.1 44kW.
Muzu tam dat baterii kterou ja zrovna mam a je to 72Ah 640A ???
Velikostne je akorat a vyssi kapacita by problem nemela udelat, ze? Altik je 80A co jsem kouknul na googl.
Diky za postrehy Michal

o 19.02.2016, 12:29 | Horal-11
jj, dej jí tam, že nebude dostatečně dobíjená je fáma
o 19.02.2016, 12:49 | cob1,2HTP:)
Uz je tam.
Jen 1. nastartovani zvedlo otacky k 3000 a pak poklesly na dva. Tak sem to chcip a znovu nastartoval a uz 900.
Dobijeni, to bude fama. Vzdyt to jezdi na altik a baterkou jen startuju. A 80A altik asi nebude mit problem s dobitim. Tu bat. jsem tam dal plne nabitou.
o 20.02.2016, 19:40 | Komba
Jako trošku na tom něco je,když dáš větší baterku na slabší alternátor,ale v tvém případě je to v pořádku.Já mam zase třeba na dieslu starší baterku Starline jak na benzín a funguje to už rok:)
o 20.02.2016, 20:21 | crestik
Komba: né, nic na tom není. Doma si taky přeci nabíjíš nabíječkou, co umí třeba jen 5A. Jenom bude nabíjení do využitelné kapacity baterky trvat dýl...teoreticky ani nemusí, protože "silnější" baterku třeba start nepotrápí tolik, jako tu "menší"
o 22.02.2016, 07:16 | Komba
Jo jasný,to taky vim že menším proudem to dobyješ,ale trvá to a do městkýho provozu to bude třeba jen špatně:)...a k tý baterce v mým autě,tak jsem se překlepl,neni starší,ale slabší.Naštěstí mam 20km do práce,tak jí dotluču.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3864 sekund.