Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklamace notebooku/vraceni penez Datart?poradte

o Navštíveno 3004x o
o 03.03.2016, 21:18 | nebsterish
20.2 som si kupil v datarte lenovo g50-80 za 19000kc.Pc odvtedy seka zamrza nereaguje na to aky ma vykon po zapnuti prehliadaca alebo tento pocitat nabehne prazdne okno a po chvili az obsah.Myslel som ze to spravi instalacia wind. 10 ale ziadna zmena dokonca par dni po instalacii mi nejde pripojit na ziadnu wifi a ked dam hladat problem tak mi ukaze ze v pc chyba jeden nebo vice sitovych protokolu.bola tam obnova systemu tu som zapol po obnove mi napisalo ze sa obnova nepodarila koli antiviraku avast kt som kupil tak som to dal do stavu pred obnovou a wifi zrazu isla.Po 2 dnoch to iste z nicoho nic vypadla wifi a prodte nejde pripojit k ziadnej sieti.
Ako na reklamaciu?poradte som na nervy

o 04.03.2016, 05:12 | jok3r
neprobehla tam nejaka aktualizace behem tech dvou dni?
o 04.03.2016, 06:47 | nebsterish
Ano od nainstalovania win 10 aktualizacie boli a bolo ich hodne.Lenze ci sa da zistit ktora by mohla sposobovat tu wifi.Pretoze to vcera vypadlo z nicoho nic pri praci nez instalacii aktualizacii
o 04.03.2016, 19:45 | nebsterish
PC ani po odinstalovani poslednych aktualizacii nereaguje a to ani po pripojeni routru cez kabel do PC
o 04.03.2016, 21:24 | Ghofig
Jen tak btw neni ten Avast nainstalovany na nejaky jiny antivir, co tam byl od vyroby? Casto trialky McAfee apod?
Uz jsem to parkrat takto videl a v pripade antiviru opravdu neplati, ze dva jsou vic nez jeden a soucasne bezici dva antiviry zpusobuji hodne hodne podivne chovani a pocitac spolehlive zabiji...
o 04.03.2016, 21:56 | nebsterish
Mam len jeden vzdy.Uz som sa poucil v minulosti som nainstaloval na mcafee nod32 a pc som ani nemohol zapnut robi to velke zlo.Ale kde je teraz problem to vazne neusim
o 05.03.2016, 18:58 | JAnanos
Vždy po upgradu operačního systému je potřeba nainstalování nových ovladačů ze stránek support.lenovo.com. Zkus zde najít ovladače pro tvůj model a nainstalovat je. Problém by to mělo vyřešit.
o 07.03.2016, 20:11 | nebsterish
Tak pc sa sam od seba spametal a wifi ide,priatelka zapla pc na druhy den nevedela ze to nefunguje restartovala ho a wifi nabehla,ale stiehol som tie ovladace z tej stranky tak by to malo fungovat

JAnanos Dik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3822 sekund.