Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Roboticky vysavac

o Navštíveno 3469x o
o 23.03.2016, 14:33 | Kamil07
Jelikoz mame doma psika, ktery celkem dost lina a me uz nebavi kazdy den vysavat, tak zacinam pokukovat po robotickem vysavaci.
Urcite je zde plno lidi, kteri nejaky maji a me zajimaji zkusenosti s konkretnimi modely.
Cenova relace neni uplne dulezita, hlavne at dobre vysava tvrde povrchy, umi zajet sam na nabijecku a nenarazi do nabytku.

Diky.

o 23.03.2016, 14:49 | z0diaC
jen přihodím zkušenosti se servisováním těchto potvor ... iRobot naprosto v pohodě, všechno "modulově", žádné zbytečné drátové spoje v robotu ... proti tomu Samsung Navibot katastrofa.... v servisu řekli výměna MB (3800,-), chyba byla v jednom z konektorů (je jich v tom robotu asi 100) a ve vypáleném MOSFETu (35,-) .... vnitřní provedení tragédie, mj. pokazil se 2 týdny po záruce.LG neznám .... osobně bych šel do vyšších řad iRobotu.
o 23.03.2016, 17:19 | Kamil07
Diky za info, tohle je urcite dobre vedet, rad bych ho provozoval po zaruce.
Zatim jsem koukal jen na Vorwerk VR200. Ma ho nekdo doma?
o 23.03.2016, 18:47 | xSam
Mám roombu 780 a v podstatě spokojenej, vysává to slušně...

Ale co mě fakt sere, je čištění robota, máme dlouhé vlasy a kočky dlouhý chlupy a než to z těch kartáčů dostanu, to bych měl vyluxovanej celej barák pětkrát.

Takže průběh u nás je takovej, že když roombu vyčistím, jede v kuse než se zase zasere a pak zas měsíc čeká, než najdu náladu to vyčisti a zase jede v kuse...

No je to boj.
Fakt nevím, jestli bych si to koupil znovu.

Ale co je fakt, že to vysaje pod postelí, kam se luxem dostává blbě.
Hladké povrchy to vysává dobře, koberce nemám, tak nevím...

o 23.03.2016, 20:14 | Rajdlos
Mám na prodej Vorwerk VR100. Téměř nepoužívaný. Kvůli prckovi ho nepoužíváme, bojí se ho :)
o 23.03.2016, 20:32 | kuja
Mame Roombu 690 a 2 mopse. A zvlada to v pohode. A rozhodne iRobot. Vicemene vymena cehokoli je kus za kus. A vsechno dobre pristupny. Za 3 roky sme menily jednou baterku a hlavni kartacky. Filtr uz 3x.
o 23.03.2016, 20:48 | Kamil07
xSam: Diky za info, ty dlouhe vlasy budou asi problem i u nas.

Rajdlos: Nahod cenu + jestli je zaruka atd., diky.

kuja: Kdyz zvladne dva mopse, tak by uz nemel byt problem s nicim.
My mame jednoho mopse a ten lina neskutecne, kdyz jeden den nevysaju, tak se brodim v chlupech.
o 23.03.2016, 20:53 | gizmi
Nemá někdo zkušenost s robotem co vytírá? Všude mám plovoučky a zvažuji nákup :o)
o 23.03.2016, 20:57 | kuja
Kamil07: My ho poustime 2-3x tydne na plochu cca 135m2, mopsove teda behaje jenom po pulce, ale chlupy jsou vicemene vsude. Mame vsude dlazbu a vysaje to tak, ze nejsou nikde videt chlupy a ani vlasy.
o 23.03.2016, 21:38 | Kamil07 | Upraveno: 2016-03-23 21:40:16
Parada, tohle by se mi libilo.
Za jak dlouho zhruba vysaje tech 135 m2?
o 23.03.2016, 21:52 | noclue
mamae roombu, ma problem s prechodom na koberec (1cm hrana z parkiet hore) a zasekava sa, takisto problem pri jedalenskom stole okolo stoliciek, tam sa zasekava tiez...
Dcera sa toho tiez boji.
Nakoniec je na skrini a nepouzivame ju vobec, raz za tyzden pride pani povysavat a medzitym sa to da zvladnut.
o 24.03.2016, 00:47 | Mr.Scully
Míval jsem Roomba 564 PET a nikdy bych si to už nekoupil (nebo aspoň ne tuhle značku iRobot/Roomba). Spíš než vysávalo to tlačilo ten bordel před sebou a po konci vysávání byl docela čistej, takže to zřejmě většinou natlačil akorát někam do kouta nebo do spáry. Každou chvíli se ztratil a jezdil náhodně dokolečka. Baterie vydržela řádově pár měsíců a pak se musela koupit asi za trojku nová. Za rok šel z domu, nadělal víc problémů než užitku. Mám rád chytrý technologie, ale tahle nebyla chytrá ani trochu.
o 24.03.2016, 06:34 | z0diaC
Mr. Scully ... jestli tlačil bordel před sebou a v zásobníku nic moc nebylo,tak se mu pravděpodobně zasekávaly hlavní kartáče,u modelů PET je už větší Vacuum bin a nesaje to do zásobníku přes škvíru.Ve větším domě to chce "majáky", jinak si základnu nenajde.Irobot se u vyššího koberce zasekne,to je pravda ale to udělá každý (LG Hombot nezkoušeno), dlouhé chlupy se budou čistit z každého robota !!!, možná by to šlo líp z vyšších řad Roomby - mají místo kartáčů gumové válečky proti sobě .... baterka v současné době stojí asi litr, vydrží určitě rok při správném používání.
o 24.03.2016, 07:07 | Rajdlos
Kamil007: cenu bych si představoval 10t.Kč mám k tomu i hromadu příslušenství navíc. Nový stojí cca 16. Je párkrát použitý. Záruka myslím už není.
o 24.03.2016, 07:53 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-03-24 07:55:21
Gizmi: jj. mam doma irobot roomba 581 a na vytirani Braava 380. Braava funguje to vcelku v pohode, i to krasne zameta. Ale obcasnymu dotreni v rozich nebo v hure dostupnych mistech se neubranis.

Nejhorsi je u tech vsech robotu, ze musis vsechno sundat z podlahy jako zidle, kytky apod a pak to dat zase nazpatek. Kdyz uklizis ruco, tak to soupnes, vytres/vyluxujes, soupnes nazpatej a pokracujes.

U ty Braavy je cisteni , napousteni a meneni mikrovlakna uplne v pohode a dost rychly. Vyhoda je ze je pri praci hodne tichej. Braava zase rve jak hovado.

U ty roomby poradne nevim, protoze porad blbne, koupil jsem starej kus a nejspis ma kolecka. Ale uz jsem ho mel uplne rozebranyho a vsechno je plug and play.
o 24.03.2016, 08:18 | kuja
Kamil07:Pulka mu trva vysat cca 45-60min. Takze celej dum je tak na 2h. Ale partnerka to dela tak, ze ho zapne a jde delat neco jinyho. A ja ho zapinam a nestaram se :)Ale jak uz tu rikaly ostatni. Je to spis jako denni udrzba. Jednou zacas je dobry vzit normalni vysavac.
o 24.03.2016, 19:18 | Kamil07
Rajdlos: Promyslim si to a v pripade zajmu se ozvu.

Ostatnim diky za info.
o 27.03.2016, 10:50 | CervinVega
Mati ma od iRobot Roombu-vysavac i Scoobu-vytirac (oboje starsi basic řady), mel jsem z toho obavy, protoze neni typ, co by neco dlouho rozebiral, cistil a pod... dokud byl doma kocour, bylo to trochu narocny na cisteni (u kartacu se nabalovaly chlupy na "loziska", ridici kolecko a pod), bez kocky je to uplne v pohode... v baraku je vsude hrubsi dlazba a perfektne ji to vycisti (davame nejdriv vysat a pak prejet Scoobou), obycejnym vytiranim se pory postupne zanasely a bylo to pak pri radnem vydrbani videt... ted je to znatelne cistejsi...

Roomba je kupovana tady nova, ma uz 3ti baterku (kupuju z ebaye za litr, vydrzi 2-3 roky).
Scooba je koupena na zkousku jeta z ebaye, po vymenene baterky (litr), vycisteni a rozchozeni lita jak nova.

Jeste mela nejaky ECG, tomu umrela baterka, stala nesmysl, tak to lezi na pude.

Oboji proste funguje, nezasekava se, neblbne a pod. Mozna mam kliku, ale za me max spokojenost.
Jen bych si rozmyslel, na co to vlastne chci, protoze na maly clenity byt s kobercem, kytkama na zemi, hafo nabytkem a plovouckou to nebude idealni.
o 27.03.2016, 20:38 | camron
Mate nekdo roboticky vysavac od Miele? Papirove vypada dobre, ale...?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3123 sekund.