Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Je tu Finanční poradce?

o Navštíveno 2293x o
o 25.03.2016, 14:23 | fredh
Potřebuju vyřešit jeden problém s mojí smlouvou na životko. Před pár rokama jsem si na radu kamaráda (čerstvý finanční poradce motivovaný provizí) zřídil investiční životní pojištění u Generali. Pořádně nevím, jak ten produkt funguje, nebo vypadá, jestli neplatím něco, co je mi v budoucnu k ničemu. Je možný aby na to někdo kouknul a řekl mi jestli je to pro mě výhodný, nebo nevýhodný nebo úplně na nic? Dohledám jen nějakou prapodivnou smlouvu, ale z ní nejsem schopnej moc vyčíst, jestli to v 60letech něco vysype. Existuje nějakej registr smluv, kam má poradce přístup a vyčte, co jsem si to všechno zřídil?

Jinak už jsem měl za tu dobu dva úrazy a vše co jsem tam naposílal, mám už na odškodným zpátky. Jen tak nějak uvažuju, že bych chtěl mít větší přehled, co platím.

"Kamaráda" už nemůžu dohonit, tak to zkouším takhle.

Díky

o 25.03.2016, 14:30 | AllInOne
Skoc si na pobocku dane pijistovny, at ti udelaj opis smlouvy a nevh si to vysvetlit, popr.uprav rizika dle toho, jak se ti zmenil od doby uzavreni zivot.
o 25.03.2016, 15:02 | HIGHTOWER
používat životní pojištění jako "investici" je totální hloupost, pro pojišťováky ale ovšem zlaté prase - jen se mrkni výpis, kolik ročně platíš jen za vedení, poplatky a kolik jsi tam už vrazil a za kolik by to teď od tebe odkoupili :-D). Předělat to na běžný životko dle potřeby a to co ušetříš přidat k penzijnímu připojištění nebo podobně.

Zajdi si tam a předělej. Jinak nejlepší je mít více různých pojistek u jedné pojišťovny, neb dávají bonusy za "věrnost" a co já mám zkušenost, mě se to vyplácí, já konkrétně jedu pojistky u ČSOB
o 25.03.2016, 20:42 | fredh
Dobry, diky za radu. Zajdu a uvidím. V době kdy sem si to zakladal, jsem vůbec neměl páru o tomhle všem. Teď už jsem starší a zhruba se orientuju. Mám ještě u jiný pojišťovny pojištění neschopnosti práce, ale tam dobře vím, co a jak.
o 29.03.2016, 13:45 | Bucci
mám člověka, kterej dělal finance mně... a umí...
Zmatlík (řekni, že voláš ode mě - Bukovský) - 739 449 677

dělal mi hypo refinanc, pojistky na vše atd...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3115 sekund.