Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nejaky maniak do hifi Sony ES?

o Navštíveno 2524x o
o 07.06.2016, 23:41 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-06-07 23:46:05
Ahoj,
jak uz jsem psal v jinem tematu, mam doma VA777ES ( [ Link ] , melo urazenou hridel na volume. Nechal jsem to mechanicky opravit viz [ Link ] .

Ale bohuzel volume stale nefunguje. Jiny volume board nemam sanci sehnat, zkousel jsem ebay a ofiko servis Sony.

Tlacitka na zesilovaci funguji a vypada to, ze vse slape, ale bohuzel nevyzkousim nijak to volume, jelikoz nemam k zesu dalku.

Nasel by se nekdo ochotny, ktery by mi klidne vuci zaloze zapujcil nektery z obousmernych Sony ovladacu?

Napriklad Sony TP 501, TP 502, TP 503 nebo TP 504 nebo nektery ze Sony RM-LJ.
Nechce se mi jen tak dat +/- 3000kc za starou dalku a pak zjistit, ze to stejne neslape :(.
Samozrejme jsem zkousel i univerzalni ovladac klasicky, tak i aplikace pro mobil + asi 15 sony ovladacu od kamose z bazaru, ale s nicim to nekomunikuje :).

Kdyby me nekdo odkazal na nejake ceske stranky, kde ma vetsi sanci pochodit, tak bych byl moc rad :).

Samozrejme, kdyby mel nekdo kontakt na nekoho, kdo by mel dily, tak bych byl taky moc stastnej :). V Sony servisu mi rekli,ze nejaky vietnamec, co s tema Sonkama kseftuje jednu mrtvou ma, ale bohuzel nemaji kontakt :(.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.8369 sekund.