Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Jake zrcadlo

o Navštíveno 7602x o
o 15.11.2016, 09:04 | Šroub
Tim, ze se tu spousta lidi mota kolem foceni, tak bych chtel otevrit tema jakou si poridit zrcadlovku. Kvuli toho, ze me v Italii totalne vykradli a zustaly mi fakt jen krabicky od filtru, tak se nemusim ohlizet na to, co jsem mel. Puvodni fotak byl Canon, tak jsem posilhaval po upgrade na 6D nebo kdyby se zadarilo 5D Mark III, ale ted se mi vlastne otevira moznost zabrousit i k jinym znackam v podobne cenove a kvalitativni relaci, tak bych rad vedel nazory. Zajimaj me potrehy z praxe a ne co jedna baba povidala. Nebranim se ani nejake mirrorless variante (Sony?). Jo a to nejdulezitejsi - fotim prirodu, hlavne hory, potoky... Diky predem.

o 15.11.2016, 14:20 | Mr.Scully
Z důvodu výběru a kvality objektivů bych pořád volil mezi Nikon a Canon. Nikon má teoreticky větší dynamický rozsah u většiny těl, v praxi se samozřejmě rozdíl skoro nepozná. Sony bych bral spíš na video. Mirrorless bych se osobně vyhnul, pořád myslím, že je to slepá cesta, do kapsy to stejně nedáš.

Vzal bych bazarovou 5D Mark III za 45k, k tomu třeba bazarovou 24-105 za 14k a máš univerzální sestavu na všechno. Nebo nějakou obdobu u Nikonu.
o 15.11.2016, 15:11 | camron
Nikon - otresne zkusenosti s arogantnim a neprilis komunikativnim zastoupenim, resp. servisem. Proto jsem pred lety presel na Canon, kde jsem servis zatim resit nemusel.
o 15.11.2016, 17:06 | Mr.Scully
Servis Nikonu teď dělá tuším VSP Data, servis Canonu pochopitelně AWH... s oběma firmami mám opakované zkušenosti a reklamace byla vždy vyřízena k mé spokojenosti. Ale asi může každý mít jinou zkušenost.
o 16.11.2016, 08:39 | duke
Pokud fotíš co píšeš, tak bych se podíval na nabídku Pentaxu (utěsněná těla i dražší objektivy). Mám K3 a jsem s ní nadmíru spokojený. Originální objektivy jsou super. Pokud bys chtěl full frame, je tu zajímavá K1.

Na nákup Pentaxu (dodání, sortiment, znalost produktů) preferuji vkfoto.cz
o 27.12.2016, 09:49 | Šroub
Takze vice mene jsem rozhodnuty zustat u Canonu, ale resim ted uz jen dilema, kterou kombinaci:
5D Mark III + 24-105 f4 nebo 6D + 24-70 f2.8 II
Cenove to nove vyjde podobne. Diky za komentare
o 14.09.2017, 12:15 | Šroub | Upraveno: 2017-09-14 12:17:38
Tak jsem si splnil sen... O tom abych videl peri, nedejboze kapky vody jsem si na moji stare tristovce mohl nechat zdat...

[ Link ]

Diky vsem zucastnenym za rady
o 14.09.2017, 12:54 | Mr.Scully
Dobře jsi udělal, 5D3 je ovládáním a ostřením o level výš než 6D. Za ty prachy, co je dneska v bazarech, je to super volba. Pořád můj nejoblíbenější foťáček, byť ho mám jen jako backup.
o 14.09.2017, 13:19 | Šroub
No ja to bral jako novy, hned jak CNB pustila kurz a spadl dolar na rozumnych 23 a neco. Jeste jsem se navic trefil do nejake akce na amazon.com, tak su spokojene
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1845 sekund.