Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > FM vysílač

o Navštíveno 6181x o
o 13.05.2017, 14:44 | KaZaN
Řeším jak pustit stejnou podkresovou hudbu ve čtyřech blízkých, ale fyzicky oddělených objektech. Jediný co mne napadlo je nějaký FM vysílač se vstupem a na všech 4 místech naladit tu frekvenci. Je něco aspoň trochu profi, co by mi to vyřešilo? Nebo je lepší metoda? Vstup klidně nějaká flashka nebo line-in, případně kdyby to umělo nějaký internetový rádia, ale to není vůbec potřeba.
Díky

o 14.05.2017, 10:58 | dj.DEKL
Co je v tech objektech za techniku ? Co to ma umet ? Jen hrat ? Vzdalenost od zdroje ? Co nejakej wifi reprak ?
o 14.05.2017, 11:21 | michall
Ty objekty jsou nějak propojené, třeba netem, optikou, telefonními kabely, ...? FM vysílač bych asi volil jako poslední možnost.
o 14.05.2017, 17:09 | KaZaN
Propojení nula, jen WiFi pokrytí, který bych raději víc neznásilňoval, aby mi běžely produkční věci co mají.
Vzdálenost mezi nimi je do 50m ten nejvzdalenejsi.
Soucasne vybaveni nejaky socka vezicky s radiem a USB a inline vstupem.
Ma to jen hrat, neco co si nahrnou na flashku, bohate staci, jde jen o to, aby nehralo na kazdym miste neco jinyho, aby to nebylo jak na kolotočích.
WiFi repraky, pocitam, ze asi 2 na kazdym miste x4 mi prijde jako draha varianta.
FM vysílač je sice krajní řešení, ale asi nejlevnější a nejjednodušší.
o 14.05.2017, 21:13 | michall
Těžko radit - FM vysílače co se dávaly jako zdroj z MP3 pro autorádia mají výkon minimální, ale takový vysílač, aby pokryl 4 domky, to už bude chtít trochu víc a to taky znamená, že bys měl mít koncesi na šíření signálu. Pokud přenos po WiFi, tak můžeš "postavit" další síť, když nechceš zatěžovat zbytek. Zkus si třeba nechat nacenit kabelové propojení mezi objekty, výkop v zemině, chránička a nějaký ten kabel třeba nemusí být tak drahé, použít to můžeš i na datové propojení, ... prostě kabel je kabel.
o 14.05.2017, 21:25 | KaZaN
Kabel nepřipadá v úvahu, nepustí nas do veřejného prostranství kopat, kdyby jo, nemel bych tam zadny wifi, ale vsecko na stíněný metalice, mozna i na optice.
Zajima mne právě nejaky fm vysilani na tak nejak hranici legalna bez koncese.
Pripadne i to wifi reseni, to vubec netusim kudy na to.
o 15.05.2017, 09:21 | Ravo | Upraveno: 2017-05-15 09:22:30
vysílat v FM pásmu bez licence není legální. Takže buď si uděláš nějáký málo výkonný FM transmitter který došáhne tam kam potřebuješ a najdeš si frekvenci, kde nebudeš nikoho rušit a doufat, že na tebe ČTU nedojde (nemělo by, něják není důvod když tě nikdo neudá a nebudeš rušit), nebo si to legálně postavíš např. na streamované technologii přes wifi
o 15.05.2017, 09:47 | KaZaN
Ravo, jasný, chápu. Tam, kde to potřebujem, asi není moc koho by to v FM rušilo, dávaj tam trošku lišky dobrou noc, kor, když bysme to poslali do nějaký díry ve frekvencích. Ale nebráním se to udělat i jinak. Nebyl by nějakej konkrétnější tip, ať už na tu fm nebo na tu wifi verzi?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2866 sekund.