Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde v Praze přeinstalovat win7 prof?

o Navštíveno 7914x o
o 06.06.2018, 10:42 | m
Čau lidi, neuměl by někdo z vás v notesu, který byl koupený s win prof 7 a někdo do něj dal home a navíc za.sral registry něčím co prostě potřebuju sakum prdum natvrdo přeinstalovat (kvuli diagnostice na auta) , natvrdo zase přeinstalovat zpět na win 7 prof?

Samozřejmě za to normálně zaplatím a štítek s kodem na ntb normálně je. Díkes

o 06.06.2018, 12:27 | koren
pokud z toho nechces zachovat zadny data tak by to nemel bejt problem
co je to za notes?
o 09.06.2018, 23:32 | cendler
to je maličkost, za dvě hodinky by nemělo být co dělat, zítra projíždím i Prahou, tak klidně zavolej a pak bych ti to poslal zpět poštou, nebo počkej na nějakého pražáka
o 23.06.2018, 08:09 | BATMAN
Pridam dotaz at nezakladam nove tema.
MAm notes s win10 totalne zpomalenej a zada si reinstall.
Ma smysl poustet OBNOVENI DO TOVARNIHO NASTAVENI nebo pomuze jen starej dobrej format a cista instalace?
o 23.06.2018, 10:53 | rosak
Factory default v podani vyrobce skutecne dostane ntb do stavu v jakem byl pri koupi. V pripade WinX se navic v recovery oddilu upravi obraz s aktualizaci na novejsi sestaveni OS. Cistou instalaci se uzivatel “zbavi” vyrobcem pridaneho softu a jinych modifikaci. Dost vyrobcu ale dnes nic moc nepridava, takze factory default staci. Vyrazne zrychleni pak prinasi vymena HDD za SSD, ale to je asi kazdemu jasne ????
o 23.06.2018, 11:17 | BATMAN
rosak : jak to myslis Factory default v podani vyrobce?
Ja mam na mysli ten co je v podani windows...
Notes mam relativne vykonny,ale uz je proste zajebany.
Navic jsem ho koupil s W8 a hned dal upgrade na W10 tak nevim co mi to tam vlastne hodi. Zadny instalacni cd ci dvd jsem k tomu nedostal. Jen mam zespoda takovy barevny stitek s logem w8.
o 23.06.2018, 11:47 | DaveF | Upraveno: 2018-06-23 11:49:28
recovery bude na win8, stáhnul bych media creation tool a udělal čistou instalaci a pokud máš už aktivovaný win10 tak štítky řešit nemusíš
o 23.06.2018, 17:29 | BATMAN
DaveF diky za info.
Ted uz jen resim dilema zda zustat u W10 ikdyz na ne celou dobu nadavam,nebo udelat krok z5 k W8 :-)
o 24.06.2018, 12:43 | DaveF
Nevim, ale u win 8 zustal malokdo :-)
o 24.06.2018, 13:50 | Mr.Scully
Osmičky už snad nemá nikdo... vedle milenií asi největší omyl Microsoftu. Jedině sedmičky nebo desítky, jiná rozumná volba není :-)

Jinak já řešil nějaké "obnovení" systému u ultrabooku bez CD mechaniky a neměl jsem při ruce dostatečně velkou flashku, takže omezené možnosti a furt mi to nutilo jako jedinou variantu Win8, ač jsem už dávno upgradoval na Win10... nakonec jsem to nějakým způsobem do Win10 resetoval, ale strávil jsem asi půl dne googlováním.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3099 sekund.