Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Je tu někdo od T-mobile?

o Navštíveno 7823x o
o 19.03.2009, 10:20 | kamil306
Dostal jsem účet, kterej je 10x vyšší než normálně, jedná se jen o data (roaming) a potřeboval bych vědět něco víc - odchozí, příchozí popř. jestli to udělal mail...na lince mi nepomůžou, tak zkouším, kdyby náhodou. Spískal to iphone, tak bych potřeboval vědět jak...

o 19.03.2009, 10:23 | Daryl (A)
ze tys tam v tom nastaveni povolil data v roamingu ? :)

Defaultne je to zakazany. A pokud mas navic Push na nejaky interval (ne manualne), pak je to jasny.

o 19.03.2009, 10:26 | kamil306
no to ano, ale proč to stahuje takovej objem dat, když tam žádný maily nejsou? V podobný lokalitě jsem měl diamonda, kde jsem net využíval mnohem víc a nějak se to neprojevilo.
o 19.03.2009, 10:29 | ibizman
svara ma MDA compact IV a taky mu prisla faktura na asi 25.000, pak mu rekli, ze nema aktivovanou sluzbu internet a ten telefon se automaticky sam pripojuje, kdyz potrebuje stahnout nejakou new aplikaci... a neco podobnyho se asi stalo i Tobe... nic neuhadas a musis zaplatit.....
o 19.03.2009, 10:32 | Daryl (A)
maily mas pop3 nebo imap ( na tom iPhone ) ?
lisi se pak i lokality, operator ..a je to hlavne o objemu dat. Imap umi synchronizaci slozek udelat slusny objem. Vubec to mit zaply v zahranici je velka odvaha.
o 19.03.2009, 10:40 | kamil306
přes pop3, bláhově jsem si myslel, že to funguje na pár kB pro kontrolu a pak jen data danýho e-mailu...no tak pro příště:-)

O placení nemluvím, moje blbost, spíš jsem potřeboval vědět, jestli se tam třeba netočil odchozí mail, co mi nešel odeslat atd..
o 22.03.2009, 11:21 | Fordik
ozvi se mi na pavel.fordik@gmail.com. Neco vymyslim.
o 22.03.2009, 11:35 | axetom
vou. To je dobry:D na iPhona jedine tarif kde je nonstop internet. Jinak bych to asi sam neuhlidal:)
o 22.03.2009, 11:35 | axetom
vou. To je dobry:D na iPhona jedine tarif kde je nonstop internet. Jinak bych to asi sam neuhlidal:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3624 sekund.