Navštíveno 7628x

Zdravím,
hledám nějakou inspiraci jak udělat přístřešek pro auto popř.nějaké zastřešení. Řeším to jestli bude stačit jenom nějaký přístřešek a nebou rovnou nějakou zděnou garáž,ovšem to by potom chtělo stavební povolení,plány a hodně financí...
Hodte sem nějaké fota pro isnpiraci na zastřešení pro auto,prosím:-)

21.08.2010, 13:12 |
Legacy 2.5 | Upraveno: 2010-08-21 13:26:46
jen aby ti na auto nepršelo, nesněžilo stačí přístřešek, garáž bych volil v tom případě, že by ses v autě chtěl více vrtat i když bude zima a nebo bys chtěl mít garáž/dílnu, jinak garáž nemá ani cenu.
[ Link ] ebo
[ Link ] =
jj,asi jedině ten přístřešek,máš recht
jedná se o řadový dům,z prava i leva sousedi,soukromý žádné.

21.08.2010, 13:25 |
Timbo par patek, tramu, hranolu a buch, buch, buch, pristresek na styl pergoly. nahoru sindel a popici. pak semtam postavis auto na ulici vyndas zidle stul gril a jedeeem :-)
něco takového už mám kus za tím jak jsem to fotil je tento přístřešek,akorát se rozhoduju jestli udělat něco takového nebo něco jiného. Jinak na tom přístřešku mám střechu onduline

Material a prace od truhlare 15000.- smrk,nahore plast trapez tusim kolem 5000.- Behem par dni se chystam palubkama oblozit bocni a zadni cast zhruba 50cm od strechy,pri vetsi vanici mi tam trocha zahani :-)

Já bych tam dal něco decentního, co bude držet jenom z jedný strany, aby to tam nebylo jako pěst na voko... Viz:
[ Link ] Ale to jenom můj názor... :)
Ten plůtek mezi sousedem a mnou půjde pryč,takže o to líp,místo toho tam můžu udělat patky se základem.
Ještě bych teda nejradši udělal něco po bocích,myslím třeba nějaký plot z pískovcového kamene.

podle mě to stejně budeš muset mít na územní souhlas neb je to blízko k sousedům, takže to chce i dohodnout, co ti sousedi odkývou, ať pak neřešíš problémy během stavby
Přidám menší inspiraci.

Dokončené natřené.

šestikule: se sousedama jsem mluvil a jim to vadit nebude a navíc prý budou rádi,že ten starý plot mezi námi se zbourá a aspon se to oddělí nějakým tím přístřeškem.Namaluju jim plán a lehece nějakou smlouvu s podpisy a bude.
Jinak isnpisrace od sonyk02: tak to je parádní,pěkně velký a bitelný trámy,to se mě líbí.
Jestli bys mohl polši mi prosím veškeré foto v plném rozlišení na mejl,to je fakt parádní.
Jeffry: nemluv s nima a nech si to podepsat! Par lidi na reci uz doplatilo... ;o)
jj,mít to papírově podepsaný,podchycený,tak je vystaráno:-) ale na stavební úřad to ohlašovat nepůjdu,prý už to není tak jednoduchý jak to bylo a potřebovaly by plány atd a vypracovaný projekt a já nevím co.
Šlo mě o to,jestli postavit něco takovýho jak je na fotkách u sonyk02 nebo ještě třeba nějaké zdivo kolem atd... ,ale toto asi bude bohatě stačit
Jeffry: myslel jsem si to nechat alespon podepsat od sousedu, ze s tim souhlasi ;) Sestra se takhle s nimi jen ustne domluvila, postavili to a sousedi zacali prudit, resilo to mesto, nakonec to budou muset posunovat atd atd.... Jen kvuli sousedum.
jj,jen na ústní domluvě to nenechám.
Mate nekdo dalsi fotky z pristreskama pro auto,drevniky? Nejaka inspirace by se hodila. Hazejte sem fotky Vasich pristresku,diky
Mrkněte například sem:
[ Link ] je tam pár inspirací a různých variant přístřešků :-)