Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > vypichovák iso

o Navštíveno 3107x o
o 21.10.2010, 22:15 | LukeFab
Potřeboval bych poradit jak udělat vypichovák na iso,co je u rádia.našel jsem tady návod [ Link ] , ale je to podle mě docela složitý,je tam i něco s kancelářskou sponkou,ale já bych potřeboval vypinovat i tu samici nebo jak se tomu říká.Nebo v nejhorším nepůjčil by někdo v okolí Brna tak na 2-3dny až bych potřeboval?Kupovat to fakt nechcu za tisice,dík moc.Nebo uvítám nápady jak to udělat.Já to doted dělal pomocí tenkýho křbíku,ale taky jsem to celý dost zdeformoval :-)

o 21.10.2010, 22:17 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Stoji to tak 300-350,-Kc
o 21.10.2010, 22:18 | LukeFab
no ja na netu našel jen drahý,ale i tak se to nevyplatí na jednu práci :-)
o 21.10.2010, 22:24 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Oprava za mystifikaci, ty skodovacky co mam ja stoji 600,-
o 21.10.2010, 22:32 | LukeFab
nj,i tak,pokud chcu vypinovat celkem 4+4,tak se to nevyplatí kupovat,to bych radši střihnul dráty a spájel,snad se najde někdo kdo půjčí nebo poradí,jak na to po svém :-)
o 01.02.2015, 13:17 | xmichal
Zdravím, máte nějaké zkušenosti s těmito vypichováky?

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3089 sekund.