Navštíveno 7075x

Vim,ze se tu dost resi i staveni. Co by jste mi poradili jako podlahu do garaze? Ted budu delat beton a nechci to tak nechat. co jsem zazil ruzny ty natery na beton do dilen,vzdy to po case slezlo.roto me napadla dlazba.
plocha podlahy je 6.5 x 5.5 m
co jsem nasel dneska u nas v baumaxu maj nejaky akce.ale je to jen 0.7 cm tloustka.
bojim se ze to pod tihou koleckovyho heveru rozpraska.ikdyz by bylo lepidlo samosebou pod celou plochou dy dlazdice...
Barva co se tu prodavala, na dopravni znaceni, to nesleze...
opravdu?
ani jsem ten inzerat nepostrehl....je to jeste naprodej?
KaCzaba: barvu co zmiňuje tappaja ještě umím.
Ale bohužel momentálně není modrá:-(
Pouze bílá, černá, červená, žlutá.
Kolik to vyjde.kolik toho je?
Takze nemusim mit strach,ze to sleze,oloupe se?
Kolik to vyjde.kolik toho je?
Takze nemusim mit strach,ze to sleze,oloupe se?
Vem bilou a cernou a michnes si sedou, do garaze ideal, lepsi nez modra bazenova ;) Za ty prachy neporidis pomalu ani plechovku epoxydu...

02.07.2011, 16:01 |
JA | Upraveno: 2011-07-02 16:02:39
Marwe
tak seru na modrou, vemu si bílou a černou..
napis mi kdy budes po svátkách..
606 129 129
díky
omlouvám se za vlomení do příspěvku...

02.07.2011, 17:09 |
deda na dlažbu se vyser. Neco ti na ni spadne tezsiho a dulek je hned. A pokud neni celobarevna tak i bilej dulek.Take jsem vzal barvu od Marwina. Za ty prachy super...
Momentálně skladem: 2ks černé, 1ks červené.
připomínám že 1balení je 25kg!
Kdyby měl někdo opět zájem, dejte vědět na mejla:
MarwinA4@seznam.cz
a barvy objednám.
Kolik za baleni? Odkud jsi?
Za 1balení 900,-
Mělník, popř. při platbě na účet mohu poslat obchodním balíkem. Poštovné za 1balení 200,-
nepotrebuji to ted hned ale radove tak za 14 dni....to by byly dalsi barvy nebo stale toto co mas ted?zda mam pockat a nebo vzit ted co je...
Pokud to potřebuješ během 14dní, tak na výběr je černá, bílá, žlutá, červená.
Jen potřebuju vědět předem jakou barvu a počet, abych stihl objednat.

03.07.2011, 11:56 |
KaCzaba | Upraveno: 2011-07-03 11:58:06
Asi bych vzal kvuli namichani sede dve baleni.jendo cerny a jedno bily.
nebo ze by cervena podlaha nebyla zla?:-D
predani by mozna slo i osobne.jezdim casto kolem melnika.ale kamionem.takze zase by zalezelo zda ty ses mobilni a bylo by mozno se mi nekam priblizit..ale to uz se domluvime pak....
rozmyslim tu cervenou jeste :-)
a jak je to s aplilkaci?stetec a vrstveni jak?a jak to schne asi rychle kdyz na silnici se po tom taky za chvili jezdi...diky

03.07.2011, 12:03 |
petis MarwinA4: Hodně luxus cena. ted doma řeším jestli dvě nebo tři plechovky:-)) Ještě napíšu do maila až se rozhodnem:-))

03.07.2011, 12:52 |
All A ještě by mně zajímalo kolik barvy potřebuju na m2 když to napatlám na beton.
Ne že by to bylo vyloženě akutní ale chtěl bych poopravit garáž do konce roku.
KaCzaba: aplikace válečkem, štetcem se moc nadřeš.
Schne to rychle a vrstvy záleží na tobě. Já osobně v garáži použil 3vrstvy.
petis: OK pak napiš.
All: já jsem spotřeboval na cca60m2 25kg při 1vrstvě.
Ja se taky pridam,vzal bych bilou.Pisu mail.
Pánové, kdo ještě máte zájem o barvu dejte vědět do zítřejšího večera kdy uzavírám objednávky.
Tak beru jednu bilou a jednu cernou
KaCzaba: barvu mám doma. ozvi se mi a domluvíme předání.
737 107485 Marwin.
MarwinA4: nemas foto jak to vypada natrene? napr podlaha prave
To byl fofr...
podlahu delam az v pondeli.vikend jsem v praci :-)
zitra na melnik nemam cestu.jedu jen na kladno a slany nejak dopoledne spis kolem obeda...
kazdopadne cislo mam tak uvidime zda nepojedu v sobotu do prahy,po teplicky
Martine,ja Ti ji kdyztak fotnu,jen co barva dorazi. :-)
Omlouvam se,nefotil sem. Povrch je o dost hladsi,dokonce by se tam dalo ted i vytrit,jinak staci dve vrstvy,perfektne to kryje.Jinak nic sem neredil,vysledek super. Moc dekuji a davam kladne hodnoceni :-) V garazi je najednou o dost vice svetla diky bile podlaze,jen mam vzdy pocit,ze bych se mel zouvat. V loznici doma mam taky bily koberec :-)
Posli foto, co smrad, da se to? Nejsou videt taky valeckem? Ma aspon trochu snahu se to slejvat? Neni to drsny? Nebude to brat spinu?
Taky by mě zajímal smrad a dojmy uživatelů. Je to aspoň trochu odolný vůči oděru?
O odolnost bych se nebal, prohlidni si cary na silnici a zkus si do toho rejpnout.
Taky už mam v garáži jednu vrstvu, dneska snad udělam druhou. Akorát taky jsem to neředil a až jsem koukal, jak ubejvá. :D Ale na 2 vrstvy by to mohlo vystačit.
Jinak smrad z toho je, je to cítit ředidlem, ale nic hroznýho. Válečkem to jde hodně rychle.
Mam žlutou barvu, tak se to pokusim nafotit a dam to sem.
V každým případě moc díky a určitě ještě nějakou přiobjednam do další garáže. :)
Tak sem pro Vas zabehl pro fotky do garaze.
Podlaha byla v zalostnem stavu,loupala se po platech,smes prilepeneho papiru,gumoasfaltu a buhvi ceho..podlaha se krasne slila v jeden celistvi celek,nic se neloupe,cele se to zpevnilo.

Tady sem skrabal sroubovakem,zadny problem,ostre vycnelky betonu se krasne zaoblili..beton puvodni je hodne hruby..ten kdo ma hladounkou podlahu s tim udela pomalu monoliticky celek

Pod autem je krasne videt :-)
Jinak druhy nater sem aplikoval po 30 minutach prvniho,rychle to schne,docela to i smrdi redidlem.Vetral sem asi 5 hodin a pak garaz zavrel,Ted sem tam byl a zapach sem citil,ale nebylo to nic hrozneho. Verim ze za mesic p tom nebude ani pamatka. Vsem vrele doporucuji,za super peniz slusna podlaha,ktera se da i vytrit.

pecka :) to je to co jsem si myslel
Tak druhá vrstva hotová, musel jsem jí trochu naředit, aby to vystačilo, ale i tak výsledek supr. Je to focený mobilem, ale odstín celkem odpovídá, neni to nic křiklavýho.

Tak to je pecka! Asi pristi vikend vyhazim veci z garaze a budu natirat, pokud bude pocasi.
jakej valecek si pouzil? Molitan nebo nejakej beranek? Jakym redidlem si to redil? Podlahu tam mam jak zrcadlo, takze vysledek by moh bejt dobrej, jen musim namichat bilou s cernou do nejakyho sedyho odstinu.

18.07.2011, 22:29 |
cupra.165 | Upraveno: 2011-07-18 22:31:31
Valecek o sirce 25cm kupovany v Obi. Ja mel hodne hruby povrch,tak sem bral ten chlupatejsi(beranek). Pokud mas hladky beton,tak muzes vzit i ten kratce strizeny nebo molitan.Na tom valecku by mel byt obal,kde je ten povrch vyhrazeny.Ten kratce strizeny bude mit dle me i mensi spotrebu barvy . Jinak Ti staci bohate 2 vrstvy. Tema dvema vrstvama v klidu na hladkem betonu udelas tak 25-30 m2
cupra : ty hade na cem to mas ty kola?
uz se taky tesim az barvu pouziju.ted se delaji omiky.pak na to skaknu
Mno mam skoro 60m garaz, ale mam na to 2 a pul plechovky...
Kaczaba..na tomhle..ja mam subarek vic :-)
[ Link ]
Váleček jsem použil, co jsem měl na bílení s dlouhou násadou, prostě jsem bral, co bylo po ruce. :D Jinak ředit se to dá acetonem nebo toluenem. Jeden den jsem udělal první vrstvu a druhej den pak druhou, ale schne to rychle, takže neni problém to natřít po pár hodinách.
Garáž má cca 20m2, po 1. vrstvě jsem zdělal něco málo přes půlku plechovky, takže jsem zbytek lehce naředil, abych měl jistotu, že to vyjde.
Podlahu jsme dělali novou, takže rovnej beton.
Pěkný to máte:-) Já jsem navíc na zeď dole u podlahy nalepil krepovou pásku a natřel podle ní aby to bylo rovný.
Kdyby jste někdo z Vás nebo Vaši známý chtěli barvu, dejte vědět na mejla. Dokud zdroj ještě nevyschnul:-)
Jaka je trvanlivost? Ze bych si koupil do budoucna :-)
Lukaash: barva nesmí přemrznout, jinak vydrží hodně dlouho.
Já ji natíral loni v létě Izobanem a letos v létě jsem ji přetřel tímto :
[ Link ] Barva drží super, jen se prostě vydře jak vypadávají kamínky z kol. Tak jsem koupil jedno balení rozlil jsem to po podlaze a válečkem rozetřel, jinak mám to ještě blbé, že mám dost hrubý podklad, tak to hodně vzalo a nené to úplně hladké. Myslím, že dlažba je určitě lepší.
bylo by mozno jeste nejakou objednat? Potreboval bych cernou a bilou.Jen se zeptam,dycha to pres nater nebo je to trvale nepropustne? Chci s tim natrit podlahu venkovni betonovou,je na ni pak bazen.
Je barva jeste k dispozici

03.05.2012, 13:36 |
Zdenek (A)
Nastal cas.... a mam take zajem: bila + cerna.
až udělám novou střechu na garáži, tak se určitě ozvu! vypadá to super a přesně něco takového chci
i u mě nastal čas... je ještě možnost těchto barev? Mám garáž 23m2....
díky!!!