Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Odebrání řidičáku

o Navštíveno 9758x o
o 25.07.2011, 22:25 | vypuk
Před dvěma měsíci mi odebrali řidičák, moje první provinění jakožto trestný čin... známý mi říkal, že pry po dvou měsících mohu požádat o vráceni řidičáku ale pokud mám zaplacené veškeré věci, které po mě chtěl soud. Nevíte někdo, jestli je to pravda? Popřípadě - kolikrát mohu zažádat o řidičský průkaz?? Díky lidi.

o 25.07.2011, 22:27 | madmaik
podle me muzes o vraceni pozadat po uplynuti pulky trestu,jestli si dostal pul roku zakaz rizeni,tak po 3 meisich muzes zazadat,mesic trva vyrizeni zadosti.
o 25.07.2011, 22:56 | vypuk
Bohužel je to 2,5 roku... Furt mi to vrtá hlavou, řikal mi, že se mužu zeptat jeho pravnika, že to pry takhle dělal... ale stale nevim jestli věřit či ne.. ať nejsem pak zabity na dva a pul roku...
o 25.07.2011, 23:01 | madmaik
ja myslim ze je to blbost,a jelikoz to evidentne je za neco zavaznejsiho nez za body,tak si ani tou pulkou nejsem jistej,mel sem v praci kolegu,kterymu vzali na 5 let (nevim za co) a proste to 5 let trvalo.
o 25.07.2011, 23:08 | HIGHTOWER
no pokud máš zákaz řízení na 2,5 roku, tak si o řidičák klidně můžeš zažádat (ačkoli je to asi blbost, že by ti ho už vrátili), klidně by ti ho mohli dát, to je úplně jedno, neb stejně jezdit nemůžeš a pokud jo, krásný maření výkonu úředního rozhodnutí a další trestný čin do tvé sbírky a třeba 6 měs. v báni. Navíc stejně před vrácením budeš tuším muset na nějaké školení pro řidiče, když šli noty do čistírny ne?
o 25.07.2011, 23:16 | Zdeny60
A proč se nezeptáš těch, kteří ti ho zabavili?? :-)
o 25.07.2011, 23:20 | vypuk | Upraveno: 2011-07-25 23:23:39
Chlast+ujižděni... nejsem na to pyšny.. chyba se stala, vedly k tomu okolnosti, ktere nerad rozebírám... no ten znamy pry ťuknul auto od policajtu, pobural kus maleho mostu, obratil auto přes střechu, měl větši pokutu ale jelikož to byl jeho prvni takovy prohřešek tak po zaplaceni škody a dalšich věcí pry mohl zažádat... jen se pouze ptám no... nerad bych zažádal jednou a naposled a pak až za 2,5 roku. Pokuta i další věci mám zaplacené, nikdy sem nic jineho neudělal, řídit bez papírů nemíním(od toho jsou jiní experti), nejsem takovej debil, abych jezdil a riskoval to, že si hačnu i kdyby na pul roku.. takže to asi jsou jenom kecy a bláboly, takže díky...

Zdeny60 - arogantních uniformovaných osob, které tě stavějí jenom kvůli tomu, že se chcou koknout na auto, dupat do tebe, že s takovou prací ho neuživíš, dělat si z tebe srandu, nutit tě auto brát za zadní lemy a přetahovat ho přes obrubník, nadávat ti do buzerantů a dělat jiné věci? Klidně ti to přenechám...

Udělal jsem chybu, to ano, ale ptám se pouze na vrácení papírů, ne na kázeňské rady a názory mravokárců... jen a pouze jestli je to možné nebo ne.. děkuji, že tu nebudete rozebírat věci okolo!
o 25.07.2011, 23:40 | Luke_288
Tak tim ze pozadas podle me nemas co ztratit,bud ti papiry vrati nebo budes cekat tech 2,5roku. Zkusil bych to.

o 25.07.2011, 23:44 | vypuk
Luke_288 - jenže je problem s tim, že sem zase slyšel něco jako, že člověk může během té doby co mu je odebraný řidičák požádat pouze jednou o vrácení, další zase říkají že co půl roku.. sem z toho fakt zmateny.. :(
o 25.07.2011, 23:47 | Zdeny60
Vypuk: nějak ti nerozumím, co mi chceš přenechat?? jaký tahání auta přes obrubník, jaký lemy? Kuwa dyk já nic nehulil.-)

Prostě sebrali ti papíry, tak ti samí ti řeknou, kdy si o ně můžeš požádat, nebo ne?
o 25.07.2011, 23:49 | Luke_288
Nechapu o co ti jde. Vzali ti rp za trestnak na 2,5r. Ja vidim dve moznosti- bud pockat tech 2,5r a pak nevim jestli ti jo vratej automaticky nebo musis do autoskoly a nebo zkus v pulce trestu pozadat a bud ti bude vyhoveno nebo ne a proste pockas. Podle me tou zadosti se ti trest nijak neprodlouzi,jinymi slovy, dyl jak 2,5r ti ho drzet nemuzou
o 25.07.2011, 23:50 | vypuk
Na služebnu už nechcu nikdy, stačilo mi ohlašovani ukradeneho iPhone, kdy se k tomu neměli a snažili se mě ukecavat ať to stahnu jenom na přestupek že s tim maji meně starostí... ;) Jen jsem ti chtěl přenechat to vyptávání, na ty policajty tady jsou snad všichni alergičtí,.. neda se s nima normalně bavit...
o 25.07.2011, 23:52 | Luke_288
Tak si v kapse zapni diktafon a az ti budou nadavat do buzerantu, bude jim samotnym dost horko
o 25.07.2011, 23:56 | vypuk
Poučení a další ponaučení... pro příště si ho asi fakt budu tahat sebou,.. bez kamery či jiného záznamového zařízení si v této době asi nikdo neškrtne... něco jako v případě toho co srazil ty cyklisty... Zkusím se ještě poptat... Díky Luke_288, že jsi neřešil věci okolo. Moc si toho vážím.
o 25.07.2011, 23:59 | Jozzo
Zlý zlý chlapec :-D

Luke:Někdy je to těžké zapnout nahrávání,jak s tebou už praštili o kapotu a dávaj ti řemínky :D
o 25.07.2011, 23:59 | jiri.28
požádat můžeš a to po uplynutí poloviny trestu,ani o den dřív,pokud podáš žádost dřív,žádost se automaticky zamítne a další možnost už nemáš.
o 26.07.2011, 00:07 | vypuk
jiri.28 - díky, tohle jsem potřeboval vědět, tak si počkám do dalšího roku... snad to uteče jak voda :(
o 26.07.2011, 00:13 | Nismo.Power
chlast a ujíždění to je kombinace..... chlast je tu u nás běžnej jezdí tu kopa hovat vožralejch ale ujíždět pak to je nic moc.... když ujíždim tak musim vědět že na to mám ujet a nebejt nalitej :D......

ad řidičák tak 2měsíce je totální hovadina.....
ze zákona tam máš po uplynutí polovny trestu takže 1,25roku pak můžeš zkusit ale co tak vim tak vrací se spíš jen těm lehkejm přestupkum, tyhle se automaticky zamítaj vpodstatě....

další možnost máš si ty papíry "vykoupil"..... sice tě to bude stát tak 50-100 ale zametou to pod stůl..... každej se tam nechá uplatit bohůžel a to je taky záležitost našeho systému.....
o 26.07.2011, 00:15 | vypuk
Jozzo - pššt...

Nismo.Power - ale vzhledem k tomu, že to je u mě první takový trest, tak by to na polovinu mělo jít...
o 26.07.2011, 00:19 | jiri.28
není zač,jinak při nejistote a komlikacich doporučuju dotazovat se přímo u soudce na jeho oddělení-osobní zkušenost,neboť jak je v čr zvykem tak každý soudce má jiný výklad zákonu a co platí tady nemusí tam..
samo po rozhodnutí soudu,pro přihlášku do autoškoly,pěkně potvrdit k doktorovi,pro výpis z karty řidiče,nechat se přihlásit nějakou autoškolou ke zkouškám a platit :-)
o 26.07.2011, 00:22 | vypuk
Víc jak ty prachy mě se*ou spíš ty papíry... člověk si koupí auto a za měsíc má po papírech... :-/ ani o to auto by nešlo, ale spíš ta volnost... jak dostanu papiry tak budu jezdit jak duchodce!!!
o 26.07.2011, 05:46 | Phitypaldy
Za alkohol se papíry v polovině trestu nevrací...
o 26.07.2011, 06:03 | ikosp
lol, to je joke?
"člověk si koupí auto a za měsíc má po papírech... "..mě to nedalo, ale prostě jsi blbej. Stěžovat si na to, že ti je vzali měsíc po koupi auta za to, že jsi chlastal a ujížděl je při nejmenším vrchol debility. Pokud jsi chtěl jezdit, měl jsi se na podobný akce nechat dovézt a dnes by jsi vesele dotoval stát za PHM.
Nechci moralizovat, ale za blbost se platí.
Buď rád, že jsi při tom ujíždění někoho nesrazil nebo nezpůsobil smrtelnou nehodu, to by ti bylo teprve horko....
Prodej auto, kup kolo a říkej si, jak jsi byl blbej, nic jinýho ti nezbyde.
o 26.07.2011, 07:36 | vypuk
Phitypaldy - ale prd, vracejí..

Ikosp - nechceš moralozovat ale děláš to :) nevím co řešíš - udělal jsem, odevzdal jsem, zaplatil jsem, nejezdim,... End, konec, tečka, punkt. Jestli mi chceš k tomu něco napsat - prosil bych do zpráv, jelikož uz jsem tu psal, že tu chci řešit vracení papírů a né příčinu a otazky kolem...
o 26.07.2011, 07:50 | Veva
to co říkal ten Tvůj známej, ano, jemu to prošlo, ale přes tzv. "podmínečné ukončení trestu" vše vyřešil a nahradil jak se mělo zřejmě. Ale u Tebe to po 2 měsících neprojde, možná ho dostaneš na půlku, ale musíš si opravdu zažádat po půlce trestu. Řešil jsem něco podobného. Musíš si holt počkat 1,25 roku.
o 26.07.2011, 08:23 | Only_One
to Vypuk - trošku odlehčíme - byl si alespoň v televizních zprávách na Nově? Nebo to nebylo zas tak divoké?
o 26.07.2011, 08:32 | /// MiŠeL ///
[ Link ] třeba se něco dočteš od kolegů
o 26.07.2011, 09:22 | Luke_288
vypuk: nemám potřebu řešit věci okolo, nikomu se (asi) nic nestalo, tys dostal "po papuli", z toho jak píšeš cítím pokoru, tak co. poučení pro tebe, každej dělá chyby, někdo větší, někdo menší.
o 26.07.2011, 09:30 | Crimson
jako Phitypaldy > Za alkohol se papíry v polovině trestu nevrací... !
o 26.07.2011, 09:34 | DaveX
No dle mě to můžeš až po půlce uplynutí trestu. A při našich podmínkách papíry stejně dostaneš až za těch 2,5 roku. Hold máš poučení do příště. Za chyby se platí. Buď rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo.
o 26.07.2011, 09:49 | Zephyr
Ozzy> mě je vrátili. Měl jsem to na 6 měsíců, a po 3 jsem je měl zpět.
Akorát když jsi bez nich víc jak rok, musíš znovu dělat autoškolu.
o 26.07.2011, 10:07 | vypuk
Zephyr - celou né, jenom stačí udělat testy a jízdy, ale máš jen jeden pokus. Jak to pokazíš - opakovat celou autoskolu.

O_O - nebyl, naštěstí. Za tu ostudu bych se snad pověsil, né za ostudu pro mě, ale pro rodinu.

Luke_288 - ponaučení určitě, nikomu nepřeju mít sny jak lítají lidi přes kapotu...

Veva - díky.
o 26.07.2011, 10:18 | hutchins | Upraveno: 2011-07-26 10:21:01
záleží asi za kolik alkoholu, mi je vrátili v polovině, jinač mi tehdy na úřadě říkali ať si vychytám přesně datum, pokud zažádám dřív tak mám smůlu
o 27.07.2011, 00:00 | jiri.28
pokusy máš dva
o 27.07.2011, 08:14 | Veva
jako jiri.28, pokusy máš dva, na potřetí už ztratíš řidičské oprávnění úplně a musíš celou autoškolu znova, ale pozor, komisaři si rádi vydělávají tím, že vyhazujou a ty musíš platit další kolo, takže jet opravdu jak důchodce 40 a všude přibržďovat, když nevíš zda tam někdo neskočí... a bacha na to, možná už budeš mít psychotesty, někde jsem to zaslechl, že by to snad chtěli ty pitomci ve vládě
o 27.07.2011, 08:36 | tappaja
Podle me by mel mit ty psychotesty povinne kazdej, kdo ma sebrany papiry za chlast a za ujizdeni ;o)
o 27.07.2011, 11:11 | DaveX
Veva: no 40 na 50 bych rozhodně v autoškole nejezdil :D

Za to se u nás vyhazovalo :) důvod? Nějaké brzdění dopravního provozu :) já jel jednou 45 a komisař se hned do mně obul, že si mám držet tu padesátku :)
o 27.07.2011, 15:26 | Maxík
OT: Přítelkyně ted dodělala autoškolu a taky říkala, že tam holku vyhodili za pomalou jízdu ve městě, že jela čtyřicítkou.
o 27.07.2011, 16:13 | vypuk
No vzhledem k mému "štěstí" to udělám napodruhé, jelikož jsem vždy měl problém dělat testy... jak jsem dělal řidičák tak mi o jedno procento utekl napoprvé, a podruhé jedno procento přebývalo :) Haluz.

tappaja - nikdy jsem o tomhle nepřemýšlel, vždy jak jsem viděl něco podobného v televizi tak jsem říkal "idiot, nikdy bych tohle neudělal"... a tak podobně. Byl to prostě zkrat, stejně jako kdybys někdy viděl svou milovanou s nějakým chlápkem se bavit a měl vypito, naběhl za ním, dal mu uzemňováka a pak se dozvěděl, že to byl její šéf z práce ;) Snad to přirovnání pochopíš.

K té "čtyřicítce" - v autoškole mě na to taky upozorňovala instruktorka, že musím jet v rozumných mezích, přes padesát ano, ale max 55 na tachometru a min 45. Prostě ať se dá nějak najít rozumná rychlost, kdy tachometr ukazuje tak akorát pro komisaře ucházející rychlost.

Veva - no než se to schválí, teda pokud už to není schváleno náhodou, tak to snad ještě nebude, i když nevím v čem ty testy spočívají. Ale jsem si 100% jist, že si za to nechají pěkně zaplatit :-/.

DaveX - no brždění provozu je kapitola sama pro sebe, u toho si vzpomínám na scénku z Taxi(toho francouzského), jak se tam bavili o řidičích na cestě a rychlosti a upálil tam tomu starému citroušovi to zrcátko. Tady ve městě někteří jezdí i 30km/h v padesátce. Ale spíš se tímhle vystavují více riziku i když si myslí "jedu pomaleji, jsem v suchu".
o 27.07.2011, 16:39 | radek.613
Taky schvaluju psychotesty, už kvůli pokusu pochopit, že bych měl jít zmlátit každého, kdo se pokusí bavit s mou ženou.... fakt drsný Vypuku....
o 27.07.2011, 17:21 | tappaja
:o)))))
o 27.07.2011, 17:32 | JA
upřímně se bojím potkat lidi co se nalitý neovládnou, někoho mlátí a pak jezdí autem...takže doufám, že se na silnici nepotkáme.No máš o čem 2.5 roku přemejšlet.
A tresty za chlast bych neodpouštěl.
Takže i kdybych věděl, neporadim.nic osobního.
o 27.07.2011, 17:59 | Luke_288 | Upraveno: 2011-07-27 18:00:03
a je to zase tady, kovbojka jak svině. on napíše pro příměr, že je to něco jako kdyby nalitej viděl někoho se bavit se svojí ženskou a dal mu dělo (nikde tam nevidím, že to udělal) a hned se najdou dva, kdo z toho udělaj drámo jako prase, že v podstatě imrvére jezdí vožralej a mlátí lidi.
kua morálka tu z vás uplně čpí...tady se snad nikdy nikdo nenalil a neudělal žádnou hovadinu...

btw vypuka vůbec neznám, abyste mě tady nějak neobviňovali, že ho obhajuju, jen to svatouškovství je tu občas trošku přehnaný
o 27.07.2011, 18:34 | vypuk
JA - tys to nepochopil. Bylo to jen přirovnání. Ruku na srdce - urcitě ani sám sobě nevěříš, že jsi v životě napitý neudělal nějakou blbost, která se s tebou pak delší dobu vlekla a v strizlivosti bys ji neudělal ;) (jen pokud nejsi jako můj otec který má epilepsii a nemůže pit).
Jen jediny člověk mě tu zná, ty né, tak mě nesuď podle jedné kraviny co jsem udělal!

Asi bych řekl spíš - dozvěděl jsem se co jsem asi potreboval a admin či moderátoři by toto téma mohli smáznout, jinak se tu rozjede mela.
o 27.07.2011, 20:51 | JA
no na svých 48 let sem už něco udělal...ale jak píšu je to můj názor, nic ti nepřeju jen mi vadí to řešení...vždycky se dají věci řešit jinak než se to udělá...ale to už teď taky víš.Ten příměr o potkání platí všeobecně, já ti jen přeju aby jsi už nikdy nemusel takový průsery řešit...
o 28.07.2011, 01:04 | Mr.Scully
Půlka lidí moralizuje a půlka lidí naopak tvrdí, že takovýhle kraviny udělá jednou každý... no pěkný.

Za sebe říkám, že bych
- nikdy neřídil v opilosti (to ujíždění policii neodsuzuju - to už byl stejně v prdeli a pak zkrat přijít může)
- nikdy nepraštil nikoho kvůli svý ženě/přítelkyni (tedy pokud by ji pochopitelně dotyčný vyloženě neobtěžoval) - takže ano, to přirovnání je správný, obojí je na stejným levelu = pro bezmozky.

Nechci, aby to vyznělo, že vypuka soudím - udělal prostě kravinu a má zasloužený trest. Jen mi přijde absurdní tvrdit, že třeba v opilosti to udělá každý. Na mraky jsem byl x-krát a nejhorší přečin jsem měl ten, že jsem si z hospody odnesl půllitr do sbírky. Ale dát někomu (první) ránu nebo někam jet s promilema v krvi, to musí bejt člověk fakt totální pako.
o 28.07.2011, 08:36 | Luke_288
Kazdej si z tech prispevku vezme to co potrebuje a to co nechce nevidi. Ja nikde nepsal, ze tyhle veci udela v zivote kazdej, ale ze spousta lidi udela opila nejakou hloupost- ja v tom citim rozdil.
o 28.07.2011, 20:57 | vypuk
Asi tak pul roku jsem byl vysazenej u baráku, na chvíli jsem se chtěl vydychat jelikož uz sem byl fakt moc. Najednou přijelo auto, vystoupil bývaly kámoš ještě s jedním známým a dostal sem po hubě, skrtil mě, mlátil semnou o zem a další věci... Takže vím jake to je dostat od někoho kdo si napitý zamane že někomu da přes hubu. Ale tO uz je mimo... Každy je Proste nejaký,... Zažil jsem hodně extrémů u lidi, takže vím, co ten chlast dokáže. Přeskočí v hlavě a i člověk co by neublížil nikomu natož mouše - udělá hovadinu.
o 28.07.2011, 21:05 | worm03
Asi sem dement, ale co znamená "pul roku jsem byl vysazenej u baráku..."?
o 28.07.2011, 21:59 | tappaja
Asi pred pul rokem me vysadili u baraku...
o 28.07.2011, 22:07 | vypuk
No, omlouvám se... psal jsem to na mobilu :) Je to tak jak to píše tappaja.

Neboj, nemám před barákem stan :))
o 28.07.2011, 22:45 | Jozzo
Vypuk: Dejve tobě ti zmrdi stále nedali pokoj?
Proč neřekneš?
o 28.07.2011, 22:49 | vypuk
Naštěstí mi dal ten kkt pokoj, ale sam viš, že tyhle věci nerad řešim tim, že někomu "řeknu"... ;)
o 28.07.2011, 23:46 | Jozzo
To je mi jasné,ale když se nějaké zmrd na tobě trénuje a dělá masírku ega,tak to nejde přehlížet.
o 10.08.2017, 13:23 | Dadakach
Zdravim chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenost s tim kdyz mi zebraly ridicak za 0.60 promile a jeste k tomu jsu vybodovana jestlize mi odectou 7 bodu za chlast. Na jak dlouho bez ridicaku asi ?
o 10.08.2017, 13:39 | kiklop32
Snad na furt...
o 10.08.2017, 14:02 | DaveX
vypuk: Jak to vůbec dopadlo? :D
o 11.08.2017, 07:22 | Horal-11
Dadakach asi budeš vzorná řidička...
o 12.08.2017, 06:18 | Zdeny60
Dadakach: čelem ke zdi...Víc snad není třeba dodávat. Ty bs už řidičák od mě už nikdy nedostala.
o 12.08.2017, 08:00 | luda551
Dadakach 6mesicu až 2roky průměr 1rok pokuta do 25k + znova autoškola 6.5k a psycho testy 1.5k.
o 12.08.2017, 08:00 | luda551
Dadakach 6mesicu až 2roky průměr 1rok pokuta do 25k + znova autoškola 6.5k a psycho testy 1.5k.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.