Navštíveno 2946x

Vím, že prodávat "profesionálně" nemovitosti může v ČR každý s dírou v řiti... nicméně tenhle inzerát mě dojal:
Jaromír Adamec - Já zaručuji profesionální a rychlý průběh obchodu.
Telefon: 222 945 437
Mobil: 774 037 300
adamec@dumrealit.cz
Dotaz prodejci
BM CONNECT s.r.o.
Sokolovská 890/125, 18000 Praha
---proč píše "já" a mejl/firma jsou jiné?
Naše společnost Vám zprostředkuje nabídku k objednávce
---"zprostředkuje nabídku k objednávce" aneb Chutná báječně dlouho...
atraktivního moderního RD o užitné ploše 190 m2 - hotový technický projekt, přizpůsobený pěknému rovnému obdélníkovému pozemku na oblíbené a lukrativní pražské lokalitě – Ďáblicích. Podmínkou získání tohoto hotového projektu je odkoupení zmíněného pozemku (info o ceně podá makléř).
---hádám, že existuje možná tak vizualizace ve formě skici
K tomuto místu je super dostupnost jak pro řidiče, tak pro toho, kdo bude využívat MHD.
---slovo "super" na sebe ale nechalo čekat :-)
Je zde už jen obrovské pole, takže je zde naprostý klid a výjimečně čistý vzduch.
---naprostý klid a výjimečně čistý vzduch v Praze - I like it... údernou větnou stavbu "je zde už jen, takže je zde" mu poradil šéf na víkendovém školení, hned po bloku "Jak stáhnout fotky z konkurenčního webu bez watermarku"...
Pozemek leží téměř na konci ulice mezi novými i staršími rodinnými domy. Sousedé jsou pohodoví.
---sousedi v pohodě, SUPER :-)
Přes ulici jsou tenis-squash kurty, takže večer je o to větší klid.
---taaakže si to zopakujeme, tenis-squash=klid večer
Na uvedeném pozemku je starší domek, který je třeba zbourat (vstřícný majitel je ochoten při koupi pozemku demolici a následný úklid zařídit a také uhradit! Nebo poskytnou slevu ve výši tři sta tisíc, pokud pozemek předá tak jak je).
---ten člověk musí mít srdce ze zlata, no ne?
Jsou zde všechny potřebné energie – voda, elektro, plyn a také kanalizace.
---aneb vše je ko a bude třeba předělat, ale to je jen drobný nešvar...
Zmíněná dostupnost super – dálnice D8 - 3 minuty jízdy, zastávky busu PID pár minut chůze, metro C 10 minut jízdy.
---super, I like it...
Občanská vybavenost kompletní (pražská čtvrt), velké nákupní centrum – Letňany – opět pár minut jízdy.
---pár minut sem a tam, na Staromák se podívám...
Závěrem: je žalostně málo menších pozemků k prodeji v této velmi žádané lokalitě, takže staňte se právě Vy vlastníkem kousku hlavního města, bydlete v klidu a přitom v Praze.
---když nic, tak tímhle si mě získal, kluk jeden upřímná, na city mi sáhnul a hledám telefon...
A získáte hotový projekt na super dům za super cenu!
---2x super-I like it, U like it too...
Zájemci o prohlídku kontaktujte profesionálního makléře na níže uvedených kontaktech.
---na prohlídku si prosím připravte gumáky, kosu, mačetu a buřty pro hladové psy sousedů...
Když pominu, že to stojí nesmysl, je mi na blití z takové úrovně a to v oboru nedělám.
Tak to mi hlava nebere. Buď to psalo malý dítě, nebo byl vyhulenej, vožralej a nebo kombinace všeho dohromady.
Inzerát byl odstraněn z nabídky.. :( btw tyhle končiny znám,kousek odtud bydlím..až na to,že přes "pole=klid" je kousek Teplická dálnice,tak pokud nejde blbě vítr,tak tam klid fakt je a na metro je to asi 1500m (bus je doslova za rohem)..pokud někdo hledá bydlení na vesnici a zároveň ve městě...ideální. Cena no ..ehm,trošku by to chtělo ubrat...to je fakt ale jinak úroveň inzerátu STRAŠNÁ !

10.02.2012, 14:52 |
nome přiznej se že ty jsi všude kde bylo napsáno Kinshasa napsal Praha :-)
Pripada mi to jako nejakej preklad, nebo to napsal nekdo, kdo se cestinu ne moc dobre naucil.

10.02.2012, 16:08 |
jzxr tak máš výhodu v tom, že umíš číst mezi řádky. tuhle schopnost nemá každý a ten pozemek i s projektem je už nejspíš prodaný novému "štastnému" majiteli:)
Mě stačí jak ti kluci umějí parkovat, je jich tam asi 5 plus nějaký holky, a vždy když někdo z nich přijede, mám strach o svoje auto. Jsou to totiž sousedi, mají pronajaté prostory nad naším Copycentrem :-)))
tahle "chata" je taky luxusní, kamarád hledá dům a už toho prý viděl víc než za celý rok ve scifi filmech :-)
[ Link ] 
:-) zateplení "snadno a rychle"

vkus zjevně nechyběl :-)

To maji lidi z toho, ze kazdej tejden koukaji na zlepsovaky Rady ptaka Loskutaka.
To maj od toho kokota Ládi Hrušky
To mi připomíná část hry Akt od Divadla Járy Cimrmana...
„A kde leží ta parcela? Hned u trati. Na nádraží je to zkratkou přes les hodinku a půl!“
lol :D