Navštíveno 2234x

[ Link ] vyhlídl jsem si tento kousek ve firme Vercajk v Liberci, myslíte že má cenu do něj investovat nebo byste poradili něco lepšího. máte někdo zkušenosti se značkou Narex? Dík
Tak NAREX jako celkove byla uznavana znacka. Dodnes mam doma uhlovou brusku - flexu - cervenou Narexku 150mm a maka jak vino dodnes :)
Ale udajne posledni dobou to neni uz co byvavalo.
Jinak u nas v praci mame nove modre Narexky tak uvidime jak dlouho zde obstoji.

12.07.2012, 23:20 |
dalio napiš co potřebuješ a zkusím ti udělat cenu ...trošku do toho dělám.
využiju tohohle tématu. Dá se sehnat nějáká sada šroubováků pro elektikáře? aby tam byla i zdrhovačka,kleště atd v hliníkovém kufru a nějáký místo pro plynovou pájku a další prkotiny? ideálně do 3000Kč,ale asi je to nereálné co jsem koukal.
jedentom: osobně bych už dneška šel do lepšího vybaveného dílenského vozíku, i když to stojí raketu. Ve výsledku se ale můžeš dostat s jednotlivým nakupováním o dost výš. Má to nějakou kulturu, jde hned vidět, když něco chybí a je tam snad všo.
LukeFab: já si takový kufr v podstatě udělal sám, protože mi žádný nevyhovoval. Měl jsem profi nářadí, ale nepasovalo do žádného obalu. Tak jsem za litr koupil kufr, z plexi, koberce a lemovky udělal přepážky jak potřebuju, sešrouboval a jsem spokojen a vypadalo to slušně. Po 4ech letech používání už to má ale patinu :-)
Nakonec to tak dopadlo taky :)