Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sháním nářadí do dílny, poraďte

o Navštíveno 2234x o
o 10.07.2012, 11:20 | jedentom
[ Link ] vyhlídl jsem si tento kousek ve firme Vercajk v Liberci, myslíte že má cenu do něj investovat nebo byste poradili něco lepšího. máte někdo zkušenosti se značkou Narex? Dík

o 10.07.2012, 14:07 | Knightey-
Tak NAREX jako celkove byla uznavana znacka. Dodnes mam doma uhlovou brusku - flexu - cervenou Narexku 150mm a maka jak vino dodnes :)
Ale udajne posledni dobou to neni uz co byvavalo.
Jinak u nas v praci mame nove modre Narexky tak uvidime jak dlouho zde obstoji.
o 12.07.2012, 23:20 | dalio
napiš co potřebuješ a zkusím ti udělat cenu ...trošku do toho dělám.
o 11.06.2015, 12:58 | LukeFab
využiju tohohle tématu. Dá se sehnat nějáká sada šroubováků pro elektikáře? aby tam byla i zdrhovačka,kleště atd v hliníkovém kufru a nějáký místo pro plynovou pájku a další prkotiny? ideálně do 3000Kč,ale asi je to nereálné co jsem koukal.
o 11.06.2015, 14:47 | crestik
jedentom: osobně bych už dneška šel do lepšího vybaveného dílenského vozíku, i když to stojí raketu. Ve výsledku se ale můžeš dostat s jednotlivým nakupováním o dost výš. Má to nějakou kulturu, jde hned vidět, když něco chybí a je tam snad všo.

LukeFab: já si takový kufr v podstatě udělal sám, protože mi žádný nevyhovoval. Měl jsem profi nářadí, ale nepasovalo do žádného obalu. Tak jsem za litr koupil kufr, z plexi, koberce a lemovky udělal přepážky jak potřebuju, sešrouboval a jsem spokojen a vypadalo to slušně. Po 4ech letech používání už to má ale patinu :-)
o 11.06.2015, 22:39 | LukeFab
Nakonec to tak dopadlo taky :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3294 sekund.