Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hobbyking.com

o Navštíveno 3552x o
o 25.12.2012, 20:52 | AllInOne
Nakupuje zde někdo?

o 25.12.2012, 21:01 | DaveF
jednou a vse OK
o 25.12.2012, 21:46 | Martyn
Taky, bez problemu vse ok
o 25.12.2012, 22:24 | AllInOne
A nakupuje tam někdo pravidelně, nebo chystá se něco objednávat?
o 28.12.2012, 12:31 | AllInOne
Nikdo pravidelně?
o 29.12.2012, 00:57 | Martyn
No budu objednavat nejake drobnosti v dohledne dobe, ale jsem dostcz ruky od tebe:o) pisni na mail..
o 18.11.2015, 23:18 | AllInOne
Nebude nekdo neco objednavat?:-)
o 19.11.2015, 09:12 | Martyn
Akorat jsem resil minuly tyden:) ale nema cenu se na to nejak silene skladat nebo to resit, postovne je lacine..
Normalne si tam zaloz ucet, pripinkni paypal nebo kartu a jedem..
o 19.11.2015, 09:47 | CRK
Co se tam vyplatí? Kupujete z EU skladu? Nějaká pěkná vícekoptéra? :D Díky... Nechce se mi tím probírat, ale planuju něco lítacího na jaro...
o 19.11.2015, 09:58 | OMEGA
Musí se kupovat jen z EU skladu, jinak je pošta poměrně brutální. Hlavní zboží Hobbykingu tvoří levné modely...to je páteř. Levné koptéry, levná EPP letadla (nikoli špatně létající imho) atd. Já tam bral několikrát. Třetí ruce, spoustu konektorů, baterie do letadel atd. Dobré ceny a do obyč. elektroletů to stačí. Nebo na začátek, pokud má člověk štěstí a je skladem, tak se dá sehnat Orange RC souprava což je vlastně Spectrum modulace jen za uplně jiný peníz a to i co se týče přijímačů. Taky pro lidi co mají "spotřebu" letadel je to dobrý krám, pokud nezničíte jedno letadlo za týden, tak můžete mít co rok poměrně dost novinek. Teď je tam třeba ze zajímavých strojů Bravado nebo Skipper XL ale jsou to novinky tak si to nechají zaplatit. Pro pravé modeláře to není, ti si tam koupí tak materiál, baterky a doplňky..ale pro lidi co neradi staví a rádi létají i když času není moc, je to dobrá volba (já).
o 19.11.2015, 22:14 | assassin
Nakupuju pravidelne, EU sklad ma omezenou nabidku - z international ma smysl kupovat maly veci - za prve posta mensich baliku je kolem 10usd coz neni tak zly, za druhe - male baliky spis projdou pod rukama celniku bez povsimnuti. Vetsi balik ikdyz ma nizkou cenu kolem 20usd tak daj do celniho rizeni a musi se to proclit/dph
Co je v EU skladu je obvykle levnejsi vzit z EU i s tim, ze je to trochu drazsi - pripadne clo/dph rozdil hrave prekona...
A taky je to z toho EU skladu do tydne tady...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3413 sekund.