Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Spolehlivý automechanik na Volvo - Brno a okolí

o Navštíveno 4515x o
o 13.12.2013, 14:38 | Ravo | Upraveno: 2013-12-13 14:39:59
Ahoj,
kolega z Norska (přechodně bydlí tady) shání nějákého spolehlivého automechanika v Brně a blízkém okolí na Volva (nové modely, žádné stařešiny).

Momentálně je děsně nasraný na všechny český automechaniky, protože to dal nějákýmu "patlalovi" který pořád protahuje opravu, čeká furt na nějáký díly a není schopen říct kdy to bude a nezvedá telefony.

Takže požadavky jsou aby ten mechoš rozuměl volvům (nejlépe se na ně specializoval), uměl anglicky (nebo německy, francouzsky, norsky, arabsky nebo punjabi) aby se domluvili co s tím je atd. a byl hlavně spolehlivý v termínech a případných řešeních nenadálých problémů (komunikoval).

Ten člověk chápe, že oprava zabere nějáký čas a bude něco stát, nebude tlačit ani na jednu věc. Peníze nejsou až takový problém, cení se zkušenost a serioznost...ale do řepy si taky nenechá dávat ;-)
Přinejhorším se dají oželet ty jazykové znalosti, pokud ten mechoš bude fakt dobrej (holt bych asi já nebo někdo překládal)

Díky moc za případné nabídky/kontakty/zkušenosti s autorizákama atd.

o 13.12.2013, 14:54 | nome
[ Link ]

osobní zkušenost nemám, jeden kamarád si tam nechal opravovat xc60 s vysraným 4x4 a oproti autorizáku kde odhad byl 130 mu to zprovoznili asi za 30 a k jeho plné spokojenosti.

volvům evidentně rozumí ostatní věci netuším
o 13.12.2013, 16:08 | Kounect | Upraveno: 2013-12-13 16:11:13
To zase já osobní zkušenost mám a jednoznačně doporučuji.
Ohledně jazyka předpokládám ze se taky domluví, soudím dle odkazů, které dává majitel AutoAmba na Volvoklub.
o 13.12.2013, 16:24 | Ravo
OK, díky za info, doporučím mu to.
Vypadá to že v pondělí bude mít auto zpět, měněno bylo turbo a něco se dělalo s elektrikou, cena opravy 40k.
Auto je nějákej turbodiesel V50, víc nevím (nevyptával jsem se, nechtěl jsem zbytečně "vrtat v otevřených ranách" :)
Tak uvidíme jak to celý dopadne.
o 13.12.2013, 18:01 | kadel21 | Upraveno: 2013-12-13 18:07:35
kolega shodou okolností taky z norska (Brňák) jezdí volvem kamsi do Kobylis nebo Kobilnice nebo co mi vždycky říkal, ale on sám má právě tu starou švédskou cihlu (740), ale říkal že dělaj jenom Volva, schválně mu to přepošlu.

Kadel
o 13.12.2013, 19:25 | kadel21
tak je to stejný jako nome, ambo auto
...ale prej mu budou V50 v TD rozmlouvat, prej horší neni

Kadel
o 17.12.2013, 15:53 | Ravo
Tak story pokračuje...asi je ta V50 v TD zakletá, měnili to turbo.
Dali mu auto že je vše OK a cca po 2km auto prej zase zkolabovalo (nouzák) a nechtělo jet, zpět do servisu kde mu řekli že bude oprava za dalších 25k (že by DPF?), ale že to udělají až po svátcích příští rok - tzn. aktuálně je bez auta a je totálně nasraný na všechny čechy :-(

Navíc měl půjčenou Fiata Bravu, která mu samozřejmě taky někde zkolabovala (to mě ale až tak nepřekvapuje), zřejmě baterka...a prej stál jako idiot v obleku u auta na krajnici před Lipůvkou a nikdo mu nezastavil, i když mával...prej projely okolo něj stovky a stovky aut.
Vůbec to nechápal (porovnával s Norskem), tak jsem se mu snažil vysvětlit, všichni češi nejsou takový hovada a prasata (co nepomůžou a jen si hledí svého atd.), ale je nás asi pořád zoufale málo.

Nicméně si děláme moc pěkný obraz v cizině svým chováním...dobře nám tak :-(
o 17.12.2013, 16:11 | walish
jaká další oprava za 25k? Však auto opravili, takže je to jen a jen jejich problém. Navíc on to auto tam dal znova? Toto nějak nechápu. Jen ať jim to tam nechá zpravit a nedá jim ani korunu, tohle přece není možné.
o 17.12.2013, 16:19 | Ravo
všechno to mám zprostředkovaně, momentálně už to řeší za něj čech, který jakštakš rozumí autům a umí jak česky tak anglicky aby vše vykomunikoval :)
Samozřejmě že se nebude nic platit dokud se to nevyřeší. Jinak se mi moc nezdá, že by v Ambu byli nějácí patlalové (viz reference výš), spíš se to auto jebe na poměry Volva nadstandardně (holt na blbý kus narazíš ve všech značkách).
Tady jde spíš o to že nemá auto, má pocit že mu všichni jen lžou a snaží se ho odrbat, nikdo mu nechce nic říct narovinu atd. atd. A ani se mu moc nedivím..
o 17.12.2013, 17:18 | kadel21
Ravo: no máš pravdu, že v norsku lidi zastaví a zeptaj se, pomůžou když někdo stojí. Viděl sem i že borcovi chcíplo auto a místo aby všichni za ním začli troubit tak prostě vyskočili a šli tlačit.
Jinak ale bych si nemyslel, že češi nejsou zase takový hovada jak píšeš, ono si vem kolik frajerů v sáčkách a vizitkama the boss of the boss staví a pak lidem nutí "zlatý" prsteny a takový. Takže spíš maj špatnou zkušenost, to se v Norsku ještě neděje, tam hrajou zatim na harmoniku nebo profesionálně žebraj.
Jinak mu řekni, že v norskym servisu by tyhle částky lítali taky a to v norskejch korunách, takže nasranej na čechy bejt nemusí, možná spíš na švédy :-)

Kadel

PS: ať se toho radši co nejdřív zbaví. Je mi jasný že s tim ale musí odjet do NO, páč v ČR by kur*vsky prodělal
o 20.05.2016, 15:27 | Vaseck
Navštěvuji jednoho v kousek za Brně a pak jednoho mechanika v Brně [ Link ] . Třeba se ti hodí kontakt nevím.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3887 sekund.