Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > XBOX 360 a Kinect - dotaz

o Navštíveno 5764x o
o 08.01.2014, 23:23 | Knightey-
Nejakou dobu uz o tomhle premyslim. Sice vim, ze je uz XBOX ONE ale ta cena je out zatim.
Jde mi hlavne o ten KINECT.
Defakto na tom jine hry, bez podpory KINECTu ani neplanuji hrat.
Mam dost nejastnosti ohledne verzi a typu. A vim ze se to tu resilo a procital jsem to zde, ale uz je to nejakou dobu, tak se urcite neco zmenilo.

Takze k dotazu, ten KINECT pripojim k jakekoliv verzi XBOX 360 ze?
Rozdil mezi verzema? nejaka obyc, slim, Arcade, 4gb, 120gb, 250gb, 320gb...
Je toho dost, ale na tech ruznych forech doporucuji verzi SLIM, uz kvuli lepsimu chlazeni. Co vy na to?
A ted k te interni pameti, proc to omezeni? Co to znamena jestli 4GB a nebo 320GB? To je kapacita HDD ale tak to znamena, ze hry co mam na DVDckach, se daji nainstalovat? Nebo to je kdyz je to pripojeno k tomu internetu a trhu na stahovani her? Cili pak v pripade 4GB verze nic nestahnu? Kdyz je to na DVDckach, tak to je tak jedna az dve hry?
Konzolim sem se do ted vyhybal takze s timhle nemam zadne zkusenosti. Idelani by bylo si ho nekde pujcit trebas na tyden s hrama a vyzkouset a pak teprve koupit.
A dale vyplati se koupit novej vcetne kinectu a her nebo je jedno kdy bude pouzitej?
Je taky rozdil v tom, jestli je prodany ofiko v CR ci nekde v cizine? ze by se dal koupit i mimo CR? Jako nejake jazykove mutace, nebo pak potom nasledny problem?
A pak jsem cetl i moznost flashnuti aby clovek mohl hrat palene DVDcka. Ale udajne je pak problem se potom pripojit na LIVE, jak to? To se nejak hlasi ze je to FLASHnuty?
Uff to je nejak moc otazek :D

o 08.01.2014, 23:40 | DITR
ano kinect jde pripojit na vsechny verze xboxu slim ma pro nej specialni usb u fat xboxu musis dokoupit navic kablik. hry se muzou instalovat na hdd setris tim mechaniku xboxu a ano jdou stahovat i hry z xbox live na hdd nahravat filmy atd atd
jinak hry jsou na dvouvrstvych dvd. 1-2dvd =jedna hra
ja mel vzdycky flash a vzdycky jsem stim chodil na live nikdy jsem stim nemel problem at uz to byla verze falcon (fat xbox) nebo ted xbox slim
a urcite vzit slim verzi maji lip vyresene chlazeni neprehrivaji se celkove se mi zdaji sviznejsi a maji i lepsi napajeni mel sem tehdy kdyz to vyslo tak jeden z prvnich po 2 mesicoch zablikaly 3 cervene svetylka prehraty sel na reklamaci pak jsem ho prodal a za nejakou dobu kouoil novejsi s hdmi ten vydrzel do minuleho roku nez zablikal 3mi cervenymi svetly i ten ted mam slim uz rok a neco flash sice vysel na 2500 z duvodu vymeny dps na mechanice kvuli flash ale dited spokojenost
o 08.01.2014, 23:56 | Knightey- | Upraveno: 2014-01-08 23:57:33
DITR: dekuji za info.
Ty mas jakou verzi s HDD? A co kdyz clovek koupi 4GB a doma v PC mam zbytecny 320GB disk, ktery je k nicemu v PC, tak ten by nesel pouzit do XBOXu?
Hry pak stahujes pres komp? A vypalujes sam? Udajne na to je potreba nejaka spesl mechanika?

Jinak ted maji akci v DATARTu -> [ Link ]
o 09.01.2014, 00:15 | Knightey-
Uz to nejde editovat koukam...
Dalsi linky: [ Link ]
[ Link ] To ja jen kdyby mel nekdo negativny zkusenosti :)
o 09.01.2014, 07:26 | DITR
ja mam 250gb hdd
jde tam myslim 2,5z notasu pres nejakou redukci? nevim ted nijak jsem to nikdy neresil na fakt ai slim sem vzdycky hdd mel ;)
jj hry se stahuji pres komp kdysi jsem si je palil nez prisel novy flash a ted pali jen vyvoleni kteri maji vypalovacku liteon ihas revize b (nejsem si jist revizi) naflashuje se na ni fw a palis jinaj to nejde je nesehnatelna obcas se obevi na inzerci ale za pekny balik
o 09.01.2014, 08:12 | kuja
Ja mam 4Gb SLIM s 320Gb dodelavanym ntb hdd. Funguje to celkem dobre. Jenom ta priprava toho hdd je strasna prdel. Musi se to udelat nativne pres sata kabely a v IDE kompatibility rezimu. Takze to chce mit pevnej komb nebo jakejkoli sata notebook :) Google toho vi vic :) Nicmene se 4Gb neudelas skoro nic. Treba GTA V na tom nejede. Potrebuje pro instalaci necelejch 9Gb a to uz tam fakt nedas a pres externi HDD je to na hovno. Takze pokud chces usetrit a mas nejakej vhodnej volnej 2,5 HDD tak s chuti do toho :) Jinak original M$ 250Gb hdd stoji cca 1600, takze je otazka, jestli se ten voser s tou upravou jinyho hdd vubec vyplati. Ja daval za 320Gb HDD 1100, takze sem realne usetril 500 :D
o 09.01.2014, 08:45 | Lucni.konik
Když už jsme u těhle bedýnek. Může mi někdo říct, jak se korektně u téhle sračky ukončují hry? Naprostá katastrofa tenhle přístroj. Dítka to museli dostat od tchýně a já teď trpím......Celkem jste mě potěšili tou výdrží přístroje, tak snad to co nejdřív odejde.
o 09.01.2014, 09:54 | cezetko
ukončení her - buďto je tam něco jako exit, konec. Nebo zmáčkneš to stříbrný tlačítko s X a zvolíš XBOXhome. Na kinnectu dáš ruku podél těla v úhlu 45st.

Nechápu proč sračka, protože nejsi schopnej to ovládat?
o 09.01.2014, 10:22 | Lucni.konik
V žádné hře není "exit". U kinectu ruka v úhlu 45° taky nefunguje. Když se to vypne tím stříbrným, tak je problém s uložením na hdd(při příštím spuštění).....ikdyž se tomu nechá čas. Návod k tomu veškerej žádnej - nějaký základní "povely". Dát za takovej verk takovejch peněz mi příjde víc než škoda. No, stalo se, bohužel. Omlouvám se všem příznivcům bedýnky, ale není to jen o ovládání.
o 09.01.2014, 10:25 | LordPeytl
Lucni.konik: nekdy v nasranosti jsem hry ukoncoval stisknutim power tlacitka a nikdy k zadnemu problemu s ukoncenim/ulozenim nedoslo.
Jestli ale hru vypinas natvrdo vypnutím z elektriky a v dobe, kdy konzole pise, ze to nemas delat, tak jo, asi k necemu muze dojit.
o 09.01.2014, 10:28 | cezetko | Upraveno: 2014-01-09 10:29:01
Lucni.konik : tak zkusit kalibraci kinnectu, mě tak ruka vždy funguje.
o 09.01.2014, 10:33 | Lucni.konik
Ne, nevypínám to styl zásuvka, ani když ukládá......ale po uložení dlouhým stiknutím X......a pak off konzole. Nevím, připadne mi to strašně nedotažený, neintuitivní. Člověk je nucen u draze koupené hry dokoupit další balíčky, aby vůbec se dostal na nějakou "hratelnost". Navíc ani na víc jak metrové televizi nejsou u valné většiny her k přečtení texty - tragická grafika. Vyloženě člověk musí stát půl metru od tv a luštit, co ten klikihák může bejt za písmenko.
U PC když člověk čte obrazovku, tak se někam dostane, ale tady zkrátka není co číst. Navíc mi připadne, že kdyby to nebylo připojený na net, tak se snad ani žádná hra nespustí, protože to vyžaduje milion odsouhlasení, potvrzení, registrací, že je to snad horší jak při sčítání lidu.
o 09.01.2014, 10:36 | Lucni.konik
cezetko - kalibraci kinectu i hracího prostoru jsem dělal několikrát - protože jsem předtím měl i kinect nevhodně umístěn a zkrátka nešlo sladit pohyby x poloha vůči TV...teď je to nakalibrováno, ale ta ruka nefunguje - vyzkoušeno.....nevím, jestli je problém v tom, že to někdy ovládám já, někdy syn(8let) jestli to má problém s výškou. Tím podržením X mi to nepřišlo příliš šikovné neb tam pak dochází právě k tomu problému uložení na hdd, ikdyž ukládání dávno proběhlo.
o 09.01.2014, 10:39 | AR
msszs :-DDDDDDDDDDDDDDD
o 09.01.2014, 10:45 | cezetko
to by mě zajímalo, kdo mě naprášil :)
o 09.01.2014, 11:33 | Kamil
cezetko - já. Warez se tady neřeší.
o 09.01.2014, 11:40 | Harryp
Lucni.konik: Problém je pouze v tom, že to neumíš nebo je to špatně nastavené, protože to funguje zcela v pořádku. Třeba by stačilo se kouknout na pokyny, které sám Xbox defaultně zobrazuje
o 09.01.2014, 12:22 | cezetko
Knightey: dost věcí najdeš na [ Link ] A tam se nejedná o warez. Dokud je tedy Kamil všechny nenapráší.
o 09.01.2014, 13:03 | Mr.Scully
Trochu se přidám, řeším úplně to samé jako Knightey. Takže mám vzít slim verzi, 4GB nebo 250GB a jaké konkrétní hry? Chci jen Kinect, vyblbnout se s přítelkyní dvakrát do měsíce. Nějaké opotřebení ani pirátské hry mě nezajímají, stačí mi třeba 2-3 hry, které si koupím. Nějaký sport, hry pro dva...? Na grafice nezáleží, jde o fun factor.
o 09.01.2014, 13:29 | cezetko
Mr.Scully: jestli to máš opravdu jen na kinnect a nějaké poblbnutí, tak si klidně vem 4GB verzi.

Já jsem začal na:
[ Link ]

A to hrajem dodnes.
o 09.01.2014, 16:15 | kuja
Mr.Scully: Tak to si kup Nintendo Wii....s tim je mnohem vetsi zabava nez s Kinectem. Ja si treba Xbox360 kupoval vyhradne jenom kvuli GTA V.
o 09.01.2014, 16:19 | Mr.Scully
No ne že bych nad Wii nepřemýšlel, ale ty recenze jsou celkem mizerné, prý je to už moc "zjednodušené" a "pro děti". To, že mi nezáleží extra na grafice, ještě neznamená, že chci hrát hry s grafikou jako Super Mario :-)
o 09.01.2014, 18:11 | kuja
Mr.Scully: Ono to neni tak hrozny. Chce si to spis vyzkouset. Grafiku to ma rozumnou. Neni to jako Super Mario :) Hlavne Wii Sports a Sports Resort nema moc konkurenci nikde :)
o 10.01.2014, 09:22 | AR
tak ono to je taky o chuti každého soudruha. Když si chcu zahrát nějaké sporty tak si pustím wii, když killer oderagovačku ala GTA tak psko ;)
o 10.01.2014, 12:01 | P.E.T.R
Přemýšlím také o Xboxu, akorát mi není jasné, jak je to s hraním online. Vážnĕ se musí něco platit, jinak si nezahraju? Jde mi hlavně o GTA V, které stále nevydali pro PC a už mi nebaví čekat. :)
Jsem zvyklý na PC, kde si koupím hru a normálně můžu hrát online bez dalších poplatků.
o 10.01.2014, 12:04 | AR
tak u pska je hraní gta free. Dle mě platíš jen za nákupy v shopu atd. Prostě placený obsah.
o 10.01.2014, 12:20 | gizmi | Upraveno: 2014-01-10 12:21:34
Mr.Scully: chlape cinkni mi (777832418) a pujcim ti ho na mesic :o) Me se tu vali, nemam na to cas a verim, ze po mesici u tebe dopadne stejne (a nebo se alespon rozhodnes, zda ho koupit) Alespon usetris a me to je fuk. Zname se a alespon uvidis svuj nabytek :D
o 10.01.2014, 12:25 | Mr.Scully
gizmi: myslíš Wii nebo Kinect? Já jsem na základě recenzí prakticky rozhodnut, že Wii nechci, že jediný, co bych zkusil, je Kinect :-)

(Není to aktuální, budu to řešit tak za měsíc za dva, teď mám problémy s daněma :-D)
o 10.01.2014, 12:32 | gizmi
Mr.Scully: Kinect :) Je to na tobe, telefon mas a ta nabidka plati. Pravda je, ze kdyz se to koupilo, tak druhy den jsem lezel s zenou a totalni smich, protoze ani jeden se po noci u kinectu nemohl hnout a vse bolelo :D Zene jsem koupil i zumbu, ta ji bavila cca mesic a pak na to nebyl uz cas a defakto to tu lezi a prasi se na to. U OnlyOneho me zaujalo trebas GTAcko na PSkach, ale ja na ten ovladac nejsem, takze si pockam na PC. Radeji si zahraji stare dobre Call of Duty po Gameparku, kde parime s tatou po vecerech spolu. PS: dane jsou peklo :D Jeste ze to za me dela otec a tchan je na financaku - jinak aby se v tom prase vyznalo.
o 10.01.2014, 12:37 | Mr.Scully | Upraveno: 2014-01-10 12:37:33
No u mě se v tom nevyzná ani (už třetí) daňový poradce a o to větší problém to je (a riziko, že FÚ mi napaří pokutu), ale to by bylo na dlouhý vyprávění :-)

Kdyžtak se někdy za měsíc nebo za dva ozvu (pokud nezapomenu). Kdybys chtěl analogicky vyzkoušet Playstation 3, tak řekni, práší se mi na to :-D
o 19.09.2016, 08:57 | Petura
potřeboval bych radu od místních gemblerů :)
děti odrůstají a tak přichází na řadu zakoupení herní konzole, a výběr padl na postarší Xbox 360...
mašinka má nějaký chip, že to umí brát vypalované hry, ale nesmí se připojit na internet jinak prý dojde k zablokování... Jde to nějak vrátit do původního nastavení, případně jinak upravit aby to bralo vypálené hry a umělo to hrát online?

díky
o 19.09.2016, 13:05 | AR
Tak pokud je to stará 360 tak má poladěnou DVD-Romku. Jinak co vim tak je to problém, buď pojedeš warez nebo legal. Btw existují i bazary s hrama, tam se dají nakoupit za pár peněz a není potřeba řešit warez
o 20.09.2016, 09:56 | Petura
AR: něco jsem pohledal po netu a stejně z toho nejsem 2x chytrej... sám si zahraju max. NFS nebo Forzu, víc mě nezajímá a jestli kluci budou mít zájem hrát něco víc, tak nějaká stovka navíc za hru mě nepo*** :) takže hledám jiný zachovalý kousek s originálním softem
o 20.09.2016, 11:55 | AR
No asi koukej po slim verzi 360ky, tj. černá. Ty by měly být bez těch problémů s přehříváním.
o 20.09.2016, 16:32 | dogeatdog
Mam cernou 360 a bez problemu... a hry se z bazaru daji poridit za par stovek.
Doporucuji rovnou s kinect, pro prcky to nema chybu a hlavne furt jen nesedi na zadku :)
o 28.09.2016, 15:41 | Petura
tak se mi povedlo koupit pěkný zachovalý set s ovladači i kinektem... :)

existuje pro xbox hra need for speed porsche?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1668 sekund.