Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Konstruktéři, projektanti, kancelářští pracovnící - Jakou myš + podložku?

o Navštíveno 4722x o
o 09.01.2014, 08:06 | DaveX
Zdravím vás, sháním myš + podložku do kanceláře, protože mě docela začíná bolet ruka :)

Ruce mám menší, na počítači jsem cca 10 hodin denně. Máte někdo TIP na něco cenově přijatelného?

o 09.01.2014, 08:21 | cezetko
Nevím, jaká je tvá cenová přijatelnost. Používám toto a musím říct, že nemá chybu.
[ Link ]
[ Link ]
o 09.01.2014, 08:31 | muSlim
jj ako cezetko. Síce herná myška, ale nastaviteľná prakticky v každom smere (akože meníš doslova rozmery), R.A.T. je dosť dobrá myš a kľudne by sa hodila aj na Tvoje potreby.
o 09.01.2014, 09:31 | Zdenek (A)
Mys s ocaskem mi uz nesmi do baraku. Jinak se mi RAT libi... skoda. Muj Logitech zacina zlobit a netusim, co bude nasledovat. Zadna mys v dnesni nabidce mi tak nevyhovuje jako moje soucasna Logitech MX Revolution, bezdrat, zabudovany akumulator, stojankova nabijecka, kolecko se setrvacnikem..... Uz se asi nevyrabi :-(
o 09.01.2014, 09:57 | cezetko
Zdenek: je vidět, že nejsi herní pařan:) Ty zase preferují ocásky...
o 09.01.2014, 10:01 | Zdenek (A)
cezetko: Na pareni neni cas ;-) Chapu, ze drat je drat. Ale tecou mi nervy, kdyz se s nim furt nekde zasekavam. U klavesnice to neni takovej problem, ale mys s ocaskem uz nikdy.
o 09.01.2014, 10:02 | Ghofig
ja mam osobne tohle a uz bych nebral jinou :)

[ Link ]

o 09.01.2014, 11:04 | Zdenek (A)
Ghofig: Jo, tohle je asi nastupce te moji MX Revolution. Jen mi tam vadi, ze neni k dispozici nabijeci stojanek, kam se mys jen polozi a zacne se nabijet. Tahle novejsi sice muze makat nouzove i s dratem (vyhoda), ale clovek musi na stole hledat drat a zapojovat ho do mysi (mene pohodlne). Ale asi si zvyknu, kdyz to jinak nepujde ;-)
o 09.01.2014, 11:17 | JuiGin
každý si musí osahat svou :)
Já musím mít látkovou podložku třeba a myš mám nejraději starou mx518. Měl jsem pár programovatelných myší a nakonec stejně používám klávesové zkratky a tak letěla
o 09.01.2014, 11:26 | kasa.d
Už dlouho sem se chystal na výměnu stávající MX1000 a byl sem línej hledat. Objednáno, děkuji za odkaz :-)
o 09.01.2014, 19:35 | Ghofig
ja ji taky menil za mou puvodni MX1000 :))
o 10.01.2014, 09:02 | Zdenek (A)
Haha! :-) A pak ze nerostou! :-)))
[ Link ]
... bez ocasku
o 10.01.2014, 09:40 | Cenda
Zdenku, mě se právě dobíjení stojánkem posralo a tak jsem koupil novou verzi. Je to lepší, jak se stojanem. Kabel mám hozenej pod monitorem, myš se nabíjí rychle a pořád s ní můžu při nabíjení dělat. Přijde mi, že i vydrží dýl.
o 10.01.2014, 10:04 | Kapka (M)
Zdenku to je myš nebo ovladaní nějakého raketoplanu? :-)
o 24.03.2015, 09:31 | mr.brain
Nemáte někdo zkušenosti s vertikální myší? Model, typ, co vyhovuje/nevyhovuje, kde koupit? Doma mám Logitech G9x, rozměrově ok, nezatěžuje ruku... Bohužel v práci už to tak není a u PC jsem min. 8 hodin, spíš víc.
Na Suntechu mají Wow Pen Joy třeba, tak něco na tenhle styl (nepreferuju ani drát ani bezdrát; škoda, že něco nedělá Logitech, mohl bych ale použít ten jejich unify přijímač). [ Link ]
o 24.03.2015, 10:28 | gizmi
Mam par dni Logitech MXko a jinou jiz nehci ;) Podlozka neni treba, jezdi to opravdu na vsem a suprove se drzi..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4943 sekund.