
Navštíveno 9425x

vůbec se v tom nepohybuju tak nemam tušení, jestli něco takového:
[ Link ] nebo něco jako sou ty toustovače ,či co pořidit , něco levnýho tak do litru.. chci to jen na udělání porce masa

11.01.2014, 10:46 |
hawai Taky mě to zajímá, s mladou jsme si to chtěli koupit, ještě jsme se nerozhodli jakej. líbil se nám tenhle
[ Link ]

11.01.2014, 10:49 |
maiky46 | Upraveno: 2014-01-11 10:51:14
TEN VYPADÁ GUT ale na ten nemam ty jejich rádoby známky, ono právě mají 2000W ještě sem přemýšlej jak sou ty 3v1 toustovač atd ale to má jen 700W a to asi to maso neudělá nebo za dlouho

11.01.2014, 11:05 |
ddawe mám tohle a super
[ Link ] dělá se i menší

11.01.2014, 12:18 |
AR hawai: to si děláš prdel? Viděl si ten gril na vlastní oči? Dyť je to jak pro panenky, a obecně vše co tam z toho grundigu mají. Body sice nasbírané jsou ale to bych se musel dost silně praštit do hlavy abych jej koupil.
před lety jsme pořídili tuten:
[ Link ] a naprostá spokojenost. A tatíkovi sem pořídil tento:
[ Link ] a taky je spokojen.

11.01.2014, 16:21 |
All Já mám ten samý Catler 8012 jako AR a jiný bych ani nechtěl. Trochu mně odrazovala cena ale po prohlídkách Tesco a Lidl krámů jsem to zkousnul a nelituju.
Jako v rozměrech je napsáno u Grundigu 36x24 cm... By měl být větší jak ten Catler. Jinak v laborce používáme Apexu -
[ Link ]
mam tenhle a naprosta spokojenost :-) grily.heureka.cz/grundig-gc-5040/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CM3wnYm_9rsCFcVX3godtHoAWA
Jedině Catler nic jiného nebrat, uz mam za sebou asi 5 různých a zádný z nich nevyhovoval

11.01.2014, 19:28 |
hawai ale byla tu podmínka do litru
Na tom ale porci masa nema šanci udělat tak aby to chutnalo a bylo dobre maso

11.01.2014, 19:54 |
Brnďa Ja mam ten z lidlu a vali luxusne
Dej na nej 400g steak z hovězího a pak napiš :)))
mam ten co ddave a kamoska a mati sem poridil
[ Link ] za ty prachy neni co resit. samo ze catler je jina lige ale i za jiny prachy. tohle fakt funguje super vzhledem k cene. predtim sem mel nejakej 1800w srac z kauflandu a tohle je uplne jinej svet.
Jako PAVELK, vsechny ty srace co maj plochy z 2mm plechu jsou uplne na nic. Hodis na to kus masa a hend se to ochladi a nez to ta spirala co je pod tim zase ohreje, tak maso pusti stavu a je to v pr... Jo, jestli na tom nekdo dela naklepany 5mm kure, tak asi jo, ale na poradny steak je to nepouzitelny.

12.01.2014, 11:14 |
htd my jsme toto řešili před rokem a nakonec vybráno toto:
[ Link ] 3 roky záruka a dělaní doma venku a cokoli:)
Catler GR 8012
[ Link ]

12.01.2014, 11:15 |
htd
pokud něco opravdu slušnýho tak Catler a zjistíš že to je věc kterou budeš používat mnohem častěji než si myslíš ...
Pokud něco opravdu levnýho a nečekáš od toho zázraky, tak špatnej není ten z Lidl, ale jak píšou kluci, třeba pořádnej steak v tom neuděláš ...
Ako htd. S ostatným si choďte za ten liter zohriať párky ;-)

13.01.2014, 00:54 |
vypuk muSlim: ano, v rychlovarce, jak to řeší některé "hladové okna" :-D
Bracha ma toho velkyho Catlera a v pohode. Ja mam takovej nakej obyc za 1500 (moulinex tusim) a to maso tam udelam taky. Ale max 250g
Na 400g a vejs mam genesise od webera, griluju celorocne.
Jak velkej je rozdíl ,když fláknu doma maso na steakovou pánev nebo na el. gril?
Ten kontaktni to pece z obou stran. Za 3 minuty mas hotovo. A neprska to.

13.01.2014, 15:25 |
AR tapp: tak to podle toho do jakého režimu (pokud to gril umožňuje) jej přepneš ;) u toho velkého catleru můžeš jet i stolní gril ;)
To muzes i u toho levnyho, ale steak by mel bejt udelanej naprudko a v tom vidim tu vyhodu kontaktniho grilu.

13.01.2014, 15:33 |
gizmi Mam jiny dotaz: jak tohle pak mejete? :)

13.01.2014, 15:41 |
AR hele chce to mýt dřív než to pořádně zaschne ;) ale obezně to vemu kuchyňskou utěrkou nahrubo a pak ještě houbičkou se saponátem. Na pikaču jsou však ty mřízky co máme na horní desce, zvláště když se ti mezi ně dostane žraso :(
Hned jakmile to trochu vystydne a udržíš na tom chvilku ruku... Utřít papírovou utěrkou a pak houbička se saponátem a pak vodou.
Jeste rozpalenej gril staci vzit papirovou uterkou. A ty plotny se daji oddelat a pak to normalne umyju ve drezu.

13.01.2014, 15:50 |
AR tapp: tak na tom velkym cattleru nejdou :(

13.01.2014, 20:20 |
gizmi Ja se ptam prave z duvodu toho, ze nez to pak drhnout jak blazen, tak to radeji nemam:( Trebas na zapekac toastu davame s zenou pecici papir (vystaci na celej toastak) a nasledne mame typ se sundavacima vnitrkama a davame do mycky (pokud se protrhne)..ale to u tohohle asi neklapne. Staci v lete na zahrade velky gril, tohle drhnout doma, tak by me asi jeblo :)

14.01.2014, 11:05 |
htd pokud utřu gril do 10 až cca 30 minut po grilování ubrouskem, nemám žádný problém:)
olej krásně u catleru odtéká kam má.
Není problém grilovat ani doma a jak výše, spokojenost maximální a nevyplatí se šetřit v tomto případě podle mě...

18.03.2014, 16:59 |
Sau V čem bude lepší tu doporučovaný Catler, třeba tento
[ Link ] oproti něčemu trochu levnějšímu, třeba od Tefalu
[ Link ] Je to "enom" o značce ? Nebo je něco na tomto Tefalu vyloženě špatného ?
Jo a dá sa na takovýto gril dat zmrzlý hamburger a ogrilovat ho, nebo sa na tomto dělávajů nezmrzlé věci ?

18.03.2014, 18:16 |
htd no o značce jo i ne, jukni jen na váhu a rozměry:) šidítko no... je to o zpracování...

18.03.2014, 20:24 |
AR tak ono to je o udržení teploty když na to prásneš flák masa, ale jako i na tom lowcostu něco ugriluješ ;)
Sau: dávám tam zmrzlé kuřecí Burgery a úplně pohoda

20.03.2014, 17:04 |
Sau Ok, díky. Něco pořídím :)

09.12.2014, 21:33 |
hawai Trochu to tu obnovím, nemáte náhodou někdo přímo tenhle? Stojí to prd a jestli to neni vyložená sr*čka, tak o tom uvažuju. co myslíte?
[ Link ]
Šel bych do nějakého Webera -
[ Link ] :)