Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zvětšení nádrže LPG + kontrola plynu

o Navštíveno 5382x o
o 30.03.2014, 13:20 | Unihero
zdravím, chtěl bych se zeptat na zvětšení nádže na LPG, mám 62 litrů ale narvu tam pouze 45 max a už jsem se setkal s dost případama že mají plná plná, že je tam někde nějaký ventil aby to napustilo do nějakého objemu a stačí. tak jestli tu pojistku jde nějak dodatečně odstranit, prej s emusí po natankování ihned jet což je vždy, takže to bych splňoval.
další věc je ta že opět od motorového prostoru občas cítím plyn, tak někdo kdy by zvládl udělat obě věci najednou? zvětšit tu nádrž protože najezdím kolem 300 km a furt tankuji. a zkontrolovat opět ten plyn jestli někde neuniká. dělalo mi to auto SVA a tam mi řekli že všechno OK. jiné plynové auta co znám tak nikde nic necítím, já projdu jen kolem auta a smrad. a nechce se mi letět do benešova aby mi tam zase nic nezjistili..
tak bych někoho nejraději tady na severu či HK při nejhorším.
díky

o 30.03.2014, 13:23 | Paczqo
Pokud HK tak doporučim JK Product ve skladištní, jinak citit plyn bys neměl ja jsem ho citil když jsem měl grogy filtry ale po vyměně zase klid.
o 30.03.2014, 13:33 | Unihero
Filtry vsechno je meneno. Ale celkove kolem auta je to obcas dost sione citit. Tak nekdo kdo by to proste cele prolezl a zjistil odkud.
o 30.03.2014, 13:58 | Lucni.konik
Jednou jsem měl podobný problém po výměně filtrů, ale po tom, co to znovu "nasponkovali", tak OK.
o 30.03.2014, 14:34 | .mycTD
jestli to smrdi, kdyz projdes kolem auta (motor nebezi na plyn), tak musi byt problem jeste pred reduktorem, tzn. pred filtrama.
o 31.03.2014, 06:50 | PK
Záleží taky na tom, jestli ta nádrž je v rovině. Kámoš ji má trochu křivě a dá tam míň, než by měl. Já mám 64 l a tankuju 55-58 l. Nejsem si jistej, ale prý se musí přihnout plovák, nebo tak něco...
o 31.03.2014, 07:23 | Only_One
únik plynu ti změří každá firma zabývající se revizema velmi rychle a za pár korun. Otázka je, zdali to je opravdu plyn a nejsou to zbytkové spaliny. Mě to bylo cítit pořád kolem JAguaru a při měření bylo vše ok a nic neutíkalo.

Pak ale může být problém na plnícím potrubí, nemusí být těsné hrdlo a pak vždycky zbytek toho plynu utíká. To se mi taky stalo a musel se dotáhnout závit a bylo vyřešeno. Pocitovou metodou to ale neodstraníš. Chce to detektor
o 31.03.2014, 08:34 | Samantus
v HK doporucim taky JK Product p.Kieslich

a ta blokace plovaku se dela takhle, resp. ja ji tak delam :-)

foto k příspěvku  od Samantus

o 31.03.2014, 09:35 | Only_One
za to ošizování plováku by jste si zasloužili pár pohlavků... pořád to je tlakovej plyn a platí pro něj nějaké pravidla a každej bezpečnostní prvek tam je z nějakého důvodu.. Když nestačí nádrž, tak jste si měli koupit větší při přestavbě
o 31.03.2014, 11:03 | Samantus
A už to zase jede :)
o 31.03.2014, 12:38 | PK | Upraveno: 2014-03-31 12:39:41
Já v tom jsem nevině :) Takhle mi to plynař dal. Když jsem tam byl nedávno, tak mi ještě cpal nějakou malou úpravu, že se tam pak vejde o 2-3 l víc. Poslal jsem ho do háje, že to nepotřebuju, že mě to už nevytrhne, ale stejně si myslim, že se ten ko*ot v tom hrabal...

e: Kolega z práce jezdí sem a prý je spokojený [ Link ]
o 24.06.2016, 08:37 | setti
Chystam se blokaci plovaku. Je potreba pri demontazi a zpetne montazi multiventilu menit nejaka tesneni krome kruhoveho tesneni mezi multiventilem a nadrzi? Mam namysli napr. tesneni ve spojich trubka - multiventil.
o 24.06.2016, 09:21 | OMEGA
Nejsem mudrlant ale tohle je fakt demence kucíííí
o 24.06.2016, 09:35 | esorimr
Asi upravenej plovák:
Youtube video:
o 24.06.2016, 10:32 | radek.613
Asi nějaký nový folklór...." chystám se na blokaci plováku".... ale co jiného čekat od vychcaných čecháčků, kterým není nic svaté, natož legislativa či bezpečnost. Jen se modlím, ať nejakého takového de*ila nepotkám v létě ve své bezprostřední blízkosti, nebo nedejbože u pumpy.....

Jo a pište sem sím firmy, které vám tu úpravu dělaly, ať je přehled...
o 24.06.2016, 19:33 | Paczqo
Že nemáte strach tam rvát víc než by se mělo, větší nádrž tolik nestojí a třeba ve vedrech jako jsou teď bych se bál že ten tlak to nevydrží.
o 24.06.2016, 21:57 | Padre
většinou se dává nádrž místo rezervy a když se tam větší nevleze(že chytráci), tak ji tam asi dát nemůžeš,takže ty řeči ,že si má někdo koupit větší nádrž jsou zcela mimo

-klasické nádrže je to nastaveno na 80% objemu (60l-tankuješ 48l)
-plovák se dá přihnout i odstranit,ale žádnej slušnej plynař,si to nelajzne
-pokud ale člověk není bezmozek lze to bezproblémů provozovat
o 25.06.2016, 00:07 | M.a.R.i | Upraveno: 2016-06-25 00:08:33
A SVA, taky jsem u jich stravil pal puldnu na odstraneni zavady, ktera se nikdy neoodhalila.

Jinak Radku, chtel i seznam. Tak davam 1.firmu. SVA mi plovak upravili. Prijel jsem tam jako laik a ptal se na zvetseni objemu natankovaneho plynu. Mel to kazdy druhy z meho okoki. Tak plovak upravili s tvrzenim, ze nic nehrozi a je to zbytecna byrokracie. Ja jako amater odjizdel spokojeny s "vetsi" nadrzi. Joo, jdu si kleknout na hrach...
o 25.06.2016, 00:43 | AR
Nedá se dát větší? Ten toroid se vyšší nedělá? Holt pak je sice v prdeli ložná plocha ale máš větší nádrž.

Se divím že to některým za těch pár km navíc stojí. Já tankuju průměrně 11kg zemáku a taky mám půl kufru v hajzlu krz bombu a jeji konzoli.
o 25.06.2016, 19:22 | Paczqo
No mám taky nádrž misto rezervy sice z venku auta ale měnil jsem 79litrovou za 93 litrovou a rozdíl byl jen 1,3cm na výšku ale stejný průměr.
o 25.06.2016, 19:33 | Draxx
Mam LPG nadrz na 71 litru a vzivote sem tam vic jak cca 46 litru neveslo. A to uz na me pipalo a prepinalo mi to samo zpet na benzin. Kde delam chybu ? = )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3262 sekund.