Navštíveno 3694x

Přenosné repro? Pure fi nebo z 500 logitech? Popřípadě jiné?
Tuší někdo kde sehnat? Měl jsem je už dvakrát a ani nevím proč jsem se jich zbavoval, jsou to nej přenosné reproduktory, jediné co mě u nich tak trochu, ale zanedbatelně trápí je asi integrovaná baterie ( a teď, že není možný je sehnat.) A nebo ví někdo kde, prosím?
A nebo nějakou alternativu přenosných reproduktorů?
Vyměnitelná baterie by byla fajn, ale není podmínkou.
Vedete někdo něco takového?
Díky za rady a tipy :-)

Díky všem za postřehy, nový tip nepřipadá v úvahu, malá ozvučnice a divnej zvuk... Ještě odkaz na recenzi původní verze
[ Link ]

24.04.2014, 10:37 |
wolker | Upraveno: 2014-04-24 10:39:36
BOSE SoundLink Mini Bluetooth
[ Link ] (recenze napr. zde
[ Link ] ) nebo jeho vetsi bracha BOSE SoundLink Bluetooth III
[ Link ]
Nebral jsem je nové, ale pokaždé mě vyšly do 15set. Pohybuje se prosím někdo na serverech kde by je mohli mít?
Ozivim tema, nejaky tip na repro pro zenu do koupelny, terasu, neco prenosneho... nej propojeni pres bluetooth
Ja mam tohle a jsem s tim naprosto spokojen:
[ Link ]
to vypada zajimave, ale co vlhko v koupelne, rozchodi to casem?
To BOSE jsem slyšel a byl jsem nadšen, na to jak je malý tak parádní kvalita zvuku - určitě můžu doporučit.
docela o tom BOSE uvazuju, jen si stale rikam, coto udela, kdyz to bude pouzivat i v koupelne, ale tak venku to muze take navlhnout, tak neco by to vydrzet melo...

06.10.2015, 12:34 |
Losky Dá se třeba Bose Soundlink Mini používat trvale na AC připojení bez baterie?
Ma nekdo zkusenost? Zdali to opravdu jen nerve, nebo zdali to i hraje?
[ Link ]
Pořídil jsem tohle a jsem s tím naprosto spokojen
[ Link ]

07.10.2015, 10:54 |
Losky Za ty prachy Creative vypadá opravdu slibně a řekl bych, že stojí za zkoušku.

07.10.2015, 12:11 |
Losky

28.10.2015, 00:48 |
Losky Nakonec jsem na zkoušku koupil do koupelny Creative Muvo mini a jsem opravda mile překvapen, jak čistě to hraje, nahlas a dokonce to zvládá basy. V Alze stojí 1300,- a upřímně, pokud by to stálo 3000,- a hrálo stejně, nelitoval bych ty peníze za tu mobilitu a příjemný zvuk.

28.10.2015, 01:45 |
ACEMajky | Upraveno: 2015-10-28 01:46:16
Manzelka je taky moc moc spokojena. Dokonce je hodla pouzit i na cviceni v telocvicne
Chtel sem je ted na vikend pusit do klubovny na akcicku k pivo a nemel sem sanci, nedala je z ruky :)

02.02.2016, 16:02 |
Losky Tak jen to oživím. Koupil jsem si do práce Soundlink Mini 2 a zatím smíšené pocity. Oproti Muvo mini je to velký rozdíl, to i váhovej, ale zklamalo mě, že není vodě odolný. U této kategorie jsem čekal že je to standart, ale bohužel. Co se týče kvality zvuku, přijde mi, že v nižších hlasitostech dost basuje, ve vyšších basy dost ustoupí, ale výšky zase excelují a nikde nic nerezonuje.
Jinak v ruce člověk ani nechápe, jak se tam ta hmotnost nacpala. To Muvo je lehký drobeček, ale nevadí mu vlhkost.