Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rada komin

o Navštíveno 3345x o
o 07.09.2014, 12:57 | thepyroman
resim momentalne komin, v projektu mam dvou pruduch 7,5metru 200 a 150, v baraku bude krbovka-nebude se tam topit stle jen obcas se zavlazi barak a druhe kamna budou v dilne taky nepocitam ze by se tam topilo nejak intenzivne muj dotaz zni od koho poridit komin ? mate nekdo zkusenosti s CSkominama? a pak me jeste zajima zda opravdu potrebuju komin s dvema vlozkama nebo postaci jednovlozka? vim ze v projektu je dvou ale projektant byl trosku salamista a moc detailne neresil ruzne casti domu, diky

o 09.09.2014, 09:10 | Horal-11
každý kamna musí mít svůj průduch, určitě dva, komíny se kupujou v polsku, je to samý jako šídl, ale o třetinu levnější
o 09.09.2014, 09:48 | Only_One
Za určitých parametrů se dají napojit více spotřebičů na jeden komín, ale na to platí speciální pravidla a technické požadavky, které ty nemáš šanci splnit. Zde platí jak píše horal. Jeden komín jeden spotřebič. Pokud bude komín dobře založenej a postaví se podle návodu (dilatace, správné použití materiálů atd, tak fungují v podstatě všechny komíny dobře. Problém by mohl nastat u těch lacinějších s odolností vůči vyhoření sazí. Porovnával jsem tvarovku vnitřní co má schiedel a jednen lacinější komín a tam jednoznačně bylo podstatě méně materiálu. Jednak to bylo daleko křehčí a samozřejmě i tedy ta odolnost je jednoznačně nižší bez poškození. Toť moje postřehy.
o 24.04.2016, 14:39 | M.a.R.i
Ahoj,
navazu na tohle tema...

Mam v pergole krb a na nem cihelny komin o vysce cca 3m vnitnich rozmerech 25x25cm. Nechal jsem u kamarada nechat udelat plechovy nastavec na prodlouzeni kvuli zlepseni tahu. Ale pri zadavani rozmeru jsem asi nejak nepremyslel dal jsem mu roz.ery 40x40, nebot jsem kalkuloval, ze budou navrtane diry do cihel a nastavec do nich vsunuty.

Ale ted jsme nejak zacali laborovat nad tim zda k necemu vubec nastavec bude, kdyz vnitrek komina je 25x25 a nastavec bude mit treba 39x39. Vim, ze zuzeni tahu komina neprospeje, ale jam je to s tim sirsim nastavcem?

Dnes ho budu vyzvedavat, musim ho svarit, natrit a dat na komin, tak bych nerad zjistil, ze to bude k prdu a budu vse delat znova...
o 24.04.2016, 18:58 | M.a.R.i
Pripadne cim vyplnit vevnitr nastavec abych zmenail jeho vnitrni rozmery. Nejaka nehorlava vata?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3057 sekund.