Navštíveno 3572x

Zeptám se. Mám kalendář, kterej sdílím s otatníma. Jak poznám u těchto lidí, že mají narozky? Dnes jsem to řešil v práci a tam mi kolega říkal, že se mu ukazuje na googlu snad i narozeniny lidí, který má jen na FB :-)
Je to možný? Jak je to udělaný?
Jak a kde zapnout upozornění, že někdo slaví třeba z těch lidí z kalendáře?
AllInOne : záleží co máš za verzi Android...já to mám třeba v kalendář, nastavení, kalendáře, přidat účet, dáš facebook a už to ukazuje i narozeniny kontaktů z FB...vyzkoušej

25.09.2014, 13:47 |
Mila omlouvám se, že se takhle přidávám do příspěvku, ale nedoporučíte někdo nějakou appku, jak právě sdílet kalendář třeba s drahou půlkou ?
Máme oba Samsungy.. chtěl bych něco, kam prostě jeden něco zapíše a v realném čase se to ukáže v kalendáři i tomu druhému ?
Třeba už je to nějak v normálnim kalndáři, ale na tohle jsem prostě pomalej :-)
ev. díky za postřehy
M.
Mila : mě napadá celkem jednoduché řešení : vytvoř další účet na gmailu, ten si oba přidejte do mobilu jako přidat google účet, pak jdeš do kalendáře a dáš si zobrazovat kalendář i z toho nově vytvořeného účtu a to samé udělá tvoje žena a cokoliv uděláte někdo z vás za změnu, tak se promítne (sesynchronizuje) oboum do kalendáře
Ahoj,
poradíte prosím?
3. odkaz viz
[ Link ] na inzerát na corvette. Dostanu se nějak do archivu, abych našel kontakt na člověka, který vozidlo prodával? Myslím, že google něco takového uměl, ale možná se pletu...

03.09.2015, 09:48 |
jedla
2 Mila: kúp si iPhone a tam je buďto spojenie účtov aka Family, alebo ak nechceš spájať účty tak možnosť vytvoriť zdieľaného kalendára :-D Samozrejme joke, predpokladám že niečo také vie aj droid, pohľadaj :-)
tel. 602123007
3.7. byla na bazoši za 239tkč
Bart 007: Diky! Jak si na to prisel?

03.09.2015, 13:39 |
Bart 007 | Upraveno: 2015-09-03 13:41:17
[ Link ] dal jsem vyhledat gůglem "Chevrolet Corvette Targa 5.7 V8, 224kW"