Navštíveno 2842x

Vim ze se to tu nekde resilo. Kde nakupujete dily na JEEPa?
Konkretne se mi jedna o dily na GrandCherokee 2 rv 2003.
Kamarad shani prave sklo zrcatka vyhrivane a listy gumove kolem oken. Desne to hnije, tak je chce vymenit.
Je to tusim toto
[ Link ] Nekde se tu psalo, ze ma nejaky slusny eshop z UK kde jsou dily za smesne ceny. Nemuzu to nikde uz najit, je to delsi dobu.
Diky moc.
Když jsme měli ámeriky, tak jsem vždycky řešil díly s pane Profeldem ;-)
[ Link ]
ideálně profeld na takovéto věci.
Dobre dekuji za info.
Jinak uz to daval do servisu, topila jen pulka auta (spolujezdce). Pry bolest tehle typu.
:-) tak dej vedet, na kolik ho to vyslo. troufam si tvrdit, ze bych dokazal pomoct... kluci vedi...

10.10.2014, 20:48 |
petis Lišty jsem kupoval hned po koupi taky origo Mopar z USA a už je semtam puchejř.
nejaký díly jsem kupoval u Crown.
Jinak jak tmx. Mě naštěstí topí:-). Mám 2004ku
jen mě trápí volnoběh:-((
Já jsem byl zákazníkem tmx. a musím pět jen chválu rychlá profi práce, super cena a od te doby bezproblémová funkce topení/klimy. Sice jsem WJ už prodal ale i u nového majitele fungujou klapky ok :-)
Problem bude asi ze je to dal :)
V servisu mu rekli ze je to prace na 3 dny minimalne a nove klapky davaji nerezove aby to neco vydrzelo. Ma to tam uz od vcerejska. Tak snad v pondeli/utery ho ma zpet.
Profeld, Crown, ebay, rockauto, allegro ... ;)
Na 3 dny ? :-O :-O :-O :-O :-O :-O
Vždyt to je vicemeně na počkání.
Prej musi cela palubovka dolu, rozebrat topeni, udelat nove klapky a pak zpet :)
Dál? Ted mi jede jeden slovák z Rakouska! Prace na hodinu... :-)
tmx.806: neeee to mi ani nerikej :D
tmx.806: to je nejakym tim navrtavanim ne? Ze se udela dira do topeni atp.
Tmx. to sice dělá s dírou do palubky ale vzhledem k jejímu umístění nemá šanci jí běžnej užival kdy spatřit a u auta jako je WJ je to rozumnějši řešení dle mého než sundávání palubky celé.
Paczqo: ja to nevidel na vlastni oci, ale udajne to je docela prasarna. Alespon jsem to nekde cetl na jeep forum tusim. Navic v tom servise volali, ze se prave nekdo o to pokousel a ze tam je vrtana dira, dolamane kolecka atp :/

13.10.2014, 23:06 |
Jozzo no a? práce na hodinu....lámat ruky...
tady je zase chytrejch lidi... hele, udelal jsem jich 50+ a NIKDO si nestezoval. Davam dozivotni zaruku, tolik si sem jistej. No nic, kdyby neco, kontakt pod nickem... ;)
Knightey-: byl jsem u toho když to tmx. dělal na mym autě a nic dolámané tam fakt nebylo a kdybych novému majiteli neřekl kde to je dělané a kudy tak to ani nikdy nezjistí že se tam takova oprava dělala.
Existuje nejaky katalog, neco jako ETKA pro VW na dily?