Navštíveno 2333x

Mam dotaz na nekoho veci znaleho:o)
Tatik si koupil telku LG 4K Ultra HD 144cm (nevim presne model), kazdopadne chceme vyzkouset to ultra mega super high definiton rozliseni, takze jsme bednu pripojili do site a nasli na youtube LG 4K demace - jenze vubec to nevypada jako nejaka super pecka, kdyz si to pustim na Retina Macu tak to vypada o 100% lepsi.
Zrejme to tedy Youtube pousti v nejake zdechlejsi kvalite, ale kde se tam v tom youtube prehravaci da safra vybrat rozliseni? Nikde jsem to tam nenasel:(
Diky za info, jo a jeste jedna vec, ten integrovany USB prehravac v televizi neschrupne MP4???:(

14.10.2014, 14:04 |
Kamil Nejdřív by se chtělo podívat, jestli ta interní Youtube aplikace umí přehrávat obsah ve 4K rozlišení. Všechny podporovaný formáty + max. rozlišení by měly být uvedeny v manuálu.
Preveď mp4 do mkv ni? Inak ako Kamil, viac ako pravdepodobné že Youtube appka nebude ešte updatovaná na podporu 4K priamo v TV.
Safra takze se prodava LG Ultra HD internetova televize, ktera z internetu neumi prehravat Ultra HD, chapu to dobre?
MP4 do MKV - asi budem muset, ale zbytecna jebacka, predtim mel tata Samsunga telku a ten to pry chroupal bez problemu. Ja prehravam na xtreameru a taky nemam problem (ale tam to chapu no:).
LukeFab: pozor málokterá VGA umí 4K rozlišení!
Stahnout 4k video na flashku a sup s ni do TV ;-)
2 Harryp: a o VGA tu hovoril ktože? :-)
Jojo z pc zkusime druhe kolo, nemel jsem u sebe ntb a tk nejak jsem doufal ze to pujde rovnou z tv..
Na flashce jsem mel nasosany nejaky demace a trailery, bohuzel mp4:D
Ale fullhd to ukazuje fakt pekne, skoro se mi zda ze i lepsi nez moje panasonic plazma..
FullHD si to predela na 4K, neni to sice uplne ono, ale spatne to taky neni.
muSlim: Video Graphic Adapter... ne 640x480 už víme? :-)
2 Harryp: neboj niesom dement. Nechápem ale stále tvoj koment na adresu Lukefab-a, ktorý napísal, schválne zvýrazním dôležitú časť:
"Co z pc přes >>>>>> hdmi <<<<<< do tv?"

15.10.2014, 09:26 |
Harryp | Upraveno: 2014-10-15 09:28:39
muSlim: výstup z PC je řešen přes VGA (HDMI je jen port) a většina běžných VGA neumí natívně 4K rozlišení. Naštěstí už se tato podpora dá najít i u levnějších karet současné produkce
2 Harryp: no tak to nemusí byť väčšina, posledné dve HTPC ktoré som robil pre rodinu šli tiež k 4k TV a cez HDMI (>1.4) v pohode :-)

15.10.2014, 11:15 |
AR muSlim: tak pokud si tam dal grafárnu (VGA) co to rozlišení podporuje tak ok no problém, ale zatím bych řek že to až takový standard není a navíc pokud chce propojit noťas.
Vim ze zatim to je k prdu, ale tatik kupuje telku zase na par let tak chce byt pripraven:) zitra mi znamej co pracuje v elektru zkopiruje origo LG demace na flashku tak otestujem. To integrovane youtube me ale mrzi ze tedy nebezi na plne gule:(
Zkusime pak jeste z macbook pro to pustit, ten by snad mohl mit "spravny" hdmi vystup a grafarnu..
Nemáte někdo zkušenost s Hisense 42K680?