Navštíveno 2865x

25.10.2014, 19:34 |
gizmi Rad bych zakoupil viz nadpis a lehce tapu ve znackach. Nechci profesionalni techniku pro pneuservis, ale take nechci nejaky smejd z plastu z Chiny. Zkratka rad bych sel cestou zlate stredni cesty. Zvazuji i nakup pouzite z ebaye, na co si dat tedy pozor? Jinak vyuziti bude v dilne na prezouvani aut.
mám tuhle
[ Link ] už 5 let a dělá každý den bez poruchy.silná je dost,povolí i poloosu v náboji.(jo a mám přimazávání rozvodu vzduchu)
Mohu jen potvrdit, solidní cena, vysoký výkon, bezproblémový provoz, taky používám.

25.10.2014, 22:36 |
Komba mám tuto sadu Starline
[ Link ] a funguje taky bezchybně,při povolování dává hodně velký bomby:)mam dílnu,takže někdy jede celý den.Už jí mam dva roky a v práci jsme sní dělali taky hodně dlouho a zatim dobrý.Nevýhoda je že je těžká,ale asi tomu odpovídá výdrž.
jen to chce pořádný vzdušník. Malej kompresor 20litrů je s tímto nářadím zcela nepoužitelnej

26.10.2014, 15:54 |
gizmi Only_One: nesouhlas, pokud mas zapnuto a natlakovanu plnou bombu, tak s tim v klidu auto prezujes.. PS: kdyby jsi videl co pouzivaji casto pneuservisy :D
Zvazuji prave novou sadu - prumer, nebo lepsi znacku, ale novou..
Mám tu co Timon.z a můžu doporučit!
doporucuju vetsi prumer hadice nez tu nejmensi "spiralu" (ta ma tusim 6mm?), jinak to nema silu...
[ Link ] tenhle mam už půl roku a jede dobře stačí tomu obyč kompresor s 50l nádobou akorát to chce aspoň 8mm hadici se slabší to nefunguje

27.03.2015, 18:48 |
gizmi Lehce obnovím téma.. (nakonec jsem sáhl po profi rázovém utahováku od Schneidera, u kterého se nechaji časem i vyměnit střeva, takže vyreseno)
...nyni resim jinou otazku a to orisky :) Dostal jsem k nemu zdarma pomerne slusne, ale zakladni = jsou kratke. Rad bych sehnal ty prodlouzene a to nejake uz profi, aby to neco vydrzelo. Jelikoz jsem dneska prisel o orisek i na teleskopickem rucnim utahovaku (ztracen pri rezani cikana :D), tak nahanim k tomu i takovy ten otocny (z jedne strany byl na Hondu a z druhe na koncern - proste mensi a vetsi).. Dekuji moc za rady ;) Jinak v nejhorsim zajedu opet do Schneidera, ale treba ma nekdo zkusenost s lepsi variantou cena/vykon

09.04.2015, 23:27 |
gizmi ....nikdo nic.... ??? Rad bych ty kryte, ktere nepodrapou kolo, ale zase nechci davat plnou cenu a hlavne si necham poradit znacku.. (osvedcene mam jen Schneidera)
na ebay jsou sady, zalezi kolik chces investovat a jake velikosti potrebujes... ja pouzivam tu 17-19-21 s bilym plastem, jsou fajn...
[ Link ]

10.04.2015, 09:44 |
gizmi CarvinVega: takze to neco vydrzi? Koukal jsem na ne, mam i jednu sadu ve sledovacce :) Mel jsem strach z kvality ;)
nic jsem s tim zatim nerval na krev, nebylo potreba... ale vypadaji bytelne, lepsi jak TONA, ale to je skoro vsechno :-) ultimatni je BAHCO, tam i mala ráčna vydrží neuvěřitelný síly...