Navštíveno 5063x

Určitě je tu někdo, kdo nějakou powerbanku vlastí a má zkušenost a mohl by mi poradit jakou vybrat. Já nemám zkušenost žádnou. Požadavek je na nabití, mobilu a tabletu (zřídka).
Diky Karel
[ Link ] . Hlavne to musi byt original tech falesnych je tady hromada :/
Jak ty Xaomi od sebe rozeznat tu
[ Link ]
Nad tou Xiaomi jsem taky přemýšlel, ale dočetl jsem se, že nemá CE certifikát a nemůže se prodávat v Evropě, ale to už asi neplatí.
Máte s nimi zkušenost? tzn. jestli kapacitu, kterou uvádí je možno v praxi skutečně využít?
Mám iphone 5, ten má kapacitu 1 440,tzn. že ho potenciálně můžu nabít 7x. To by bylo super.
tohle je docela mazec -
[ Link ] 16.000 mAh :-), ale kdo ví kdy to bude u nás, kupoval bych určitě pak někde, kde fake nebudou...
Tak Ali už ji prodává, fake by to nemusel být, když se prodává teprve týden.
Taky bych šel do té Xiaomi 16000Mah. Byla v počátku v akci za 20usd
Mám nějakou čínskou 30000 mAh, realita bude spíš tak poloviční, ale pořád vydrží krásně a hodně... typ nevím, ale neřešil jsem fake, certifikát ani nic jinýho :-) Cenovku už nevím, někde na dealextreme nebo ebay kolem tak $40-$50.
kdyz xiaomi z ciny tak na ibuygo nebo jak se to jmenuje maji spolu smlouvu o prodeji
ty jo to ibuygou vypadá hodně dobře a mají smlouvu s miui. Vychází teda o 10 dolarů víc než na ali,ale zase garantují originál od Xiaomi. I za tu cenu má větší kapacitu než powerseed.

19.11.2014, 10:38 |
zipp Taky doporučuji xiaomi, kamarád má a je s ní nadmíru spokojen, já se bohužel nechal napálit a mám fake, takže bohužel :-(
(pro porovnání, jemu to nabije celej telefon 4× a ještě zbývá, mně nabije sotva 2× a chcípne)
Já mám čínskou powerbanku s kapacitou 5200 mAh. Jsem s ní hodně spokojen. Je kvalitní a nabíjí rychle. Telefon mi nabije 2x bez dobití. Tady je o ní víc a mají tam i víc typů
[ Link ]

14.03.2015, 17:31 |
macek mam tuhle a spokojenost byla v Datartu v akci za 300kc
[ Link ]
Xiaomi ty spoje powerbanky prodava i na tom evropskym e-hopu :)
[ Link ]
Potřeboval bych powerbanku s větší kamacitou. Jakou byste z těchto dvou doporučili?
Xiaomi 20000mAh powerbank
[ Link ] VINSIC 20000mAh
[ Link ] U Xiaomi hraje záruka u nás. Ze zahraničí se nevyplatí koupit.Vyjde to cca nastejno. Pokud ale ta Vinsic má víc mah,tak je to asi lepší volba

17.12.2015, 19:51 |
gizmi Koukam samej obdivovatel Ciny :)
Já mám Adata 10000covku + jsem dostal k vánocům od klienta Čínskou (nevím značku, má pouze jejich logo) a také 10000covka a každé má své. Adata je mensi, ale tlustejsi, Cina tenoulinka, ale velka. Kazda se mi hodi na neco jineho a obe dve pokud naladuji do plna, tak tablet (Lenovo Yoga) kazda nabije pouze do 70% a konec :)
Jde o to,jestli má opravdu aspoň těch 10 000mah. Kolikrát tim co nabiješ?Třeba ta Xiaomi 20 000mah ma doopravdy 12700mah a podobně...