Navštíveno 5498x

potřebuju rychle z iPhonu vyexportovat kontakty, je to 4S s iOS 8.1.1
icloud.com -> kontakty -> nastaveni ->export vCard

03.12.2014, 12:01 |
nome
nome: no tak zrovna tenhle návod mi vůbec nešel ... :)
ale už mám vyřešeno, dík

03.12.2014, 23:48 |
FBS dlouho používám Phonecopy.com je to boží...
Ale phonecopy umi jen 500 kontaktu
Jinak jde spravovat kontakty krasne pres outlook
fakt nejsem apple positive...
uživatel vrátil firemní foun, kde měl soukromý apple ID, potřebuju telefon vyresetovat a znovu připravit pro jiného uživatele...
přes itunes a pomocí tlačítek, jsem telefon dokázal vyresetovat (obnova a aktualizace), znovu se spustil, ale chce při aktivaci Apple ID bývalého uživatele :(
našel jsem nápovědu, že je nějaký iPhone cleaner, co telefon vyresetuje, ale nic se neděje :(
prosím o radu jak dál?
Dal nic. Zavolat byvalemu majiteli a musi dat heslo a telefon potom odhlasit z icloudu. Jinak se nehnes.
ty jo, uživatel si samozřejmě nic nepamatuje, ale za pomoci emailu jsme resetli heslo do appstore...
strašný voser ty jablka :(
když jsem dal v telefonu odstranit iCloud a zrušil funkci "vyhledat můj iPhone" je teď telefon připravený pro nového uživatele?
Já kontakty řeším přes sync na gmail, asi nejjednodušší cesta. Tam sloučím duplicity, udělám co je třeba a mám hotovo. iCloud není zlej, ale chce si to přečíst pár řádků jak na to, ne jen tvrdit, že je to nahovno :)
Petura:
No android má něco podobného. Prý když si zabezpečím S7Edge přes otisk prstu, tak tam taky bude má registrace zažraná a pokud se neodhlásím tak telefon je nepoužitelný.
Podle mě super věc pro běžný uživatele, voser pro čorky a překupníky :).
Ne, když na S7 Edge neodemkneš otiskem prstu, tak prostě naťukáš PIN a je to. Otisk prstu můžeš následně normálně smazat.
2 Petura: mýliš si slovo voser so slovom bezpečnosť