zdarec,potřeboval bych poradit. sůsed má filcku 1,6. před nejaků dobů mu začala haprovat baterka,samo to chcípalo a nešlo natočit. teď si kůpil novů,ale po nejakej době jízdy mu to zasej chcípne,motor točí,ale nenaskočí. stačí ale chvilku počkat a bezproblémů nastartuje a jede. kde je tá sviňa závada ? díky za tipy
Rele palivovyho cerpadla. Obvykla zavada na tom typu vstrikovani. Pripadne cerpadlo v nadrzi. Pak bych rovnou vymenil i civku. Vetsinou se to posere nejak za sebou :)
největší problém je,že jemu to dycky zdechne negde venku,a já maródím,takže nemožu dojet a mrnůt na to dyž to zrovna udělá. skusíme to potrápit v garáži,až se to zehřeje,čerpadlo by mělo zavrčet po zapnutí klíčku,esi se nepletu.
No zapnete to a pokud se hreje jedno z relatek, tak je to ono. Ale az tak, ze na tom neudrzis ruku. Ono totiz po nejaky dobe vypovi sluzbu a nespina. Jakmile zchladne, tak jede zase dal :)
Nevím jestli to má ten samej motor jako tenkrát muj Golf III, pokud jo, tak mi to delalo to samý a byl to Halluv snimač, vymeneno a od te doby naprosto v pohode, predtim to delalo uplne to samy jak popisujes
takže posun trošku dál. po asi 20ti minutách to fakt zdechlo a.... ....nejelo čerpadlo relátkem to néni,hodil sem to nakrátko vypadá to na čerpadlo,bohužel než sem změřil přívody,tak se to zasej normálně rozjelo. zejtra dáme průlet kyjovem,napichnu mulťák zrovna k čerpadlu a uvidíme. enom se ně zdá,že čerpadlo by mohlo vydržet dýl než najetých 60 tisíc
tak dneska to jelo snad hodinu v kuse a v pohodě. vypadalo to na nějaký blbý spoj k čerpadlu,má tam natahlý imobil a nejsu si jistý,ale buď opravdu studeňák v konektoru,nebo ten imo prostě blbne. dáme temu čas a uvidíme :o)
třeba je to vlastnost, že to nejede :-) ...a co to čerpadlo zkusit vyměnit, než kolem něj furt chodit, nebo aspoň zkusit humpolácky, jestli jede Youtube video:
čerpadlo je ok,nejde na něho gaist,ani dyž přemostím relé. což taky nechápu,mám dojem,že přívod na relé je napřímo dovedený plusák,a klasický tišťák by tam už byt neměl,měl by tam byt rozvod plíškama. dneskaj se na to asi půjdu mrknůt,ale je zima jak v prdeli,tak nevím,jak dlůho ně to bude bavit :o)